>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Kurs 2.8 i nie spróbować ? Przecież patrząc na składy to mecz będzie równy, a rezerwowi Włoch też chcą pograć, napewno nie będą leżeć

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Kurs 2.8 i nie spróbować ? Przecież patrząc na składy to mecz będzie równy, a rezerwowi Włoch też chcą pograć, napewno nie będą leżeć

tylko ze Wlosi chca to przegrac i nawet gdy rezerwowi beda super wyborowo grac to i tak popsuja kilka atakow na koniec :p

A 531

albuquerque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utah

Tylko, jak maja cos ustalone przed meczem, to i tak w kluczowych momentach odpuszcza. Zobaczy sie.

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tylko ze Wlosi chca to przegrac i nawet gdy rezerwowi beda super wyborowo grac to i tak popsuja kilka atakow na koniec :p

Czemu chcą przegrać ? To czemu nie grasz all in jak masz takie info.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
Ja poczekam live jak się Włosi będą zachowywać od początku i wejde jeśli będzie dane.

Tyle ze kurs może być już zupełnie mizerny. Ja tam tego wogole nie ruszam, bo nie mam nic innego do dubla

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grajcie under w meczu Hulia - Santa Fe
to wygląda jak ustawka na 0:0
NIC się nie dzieje
cyrk ten mecz, pomocnik Hulii ma szansę na kontrę to zawsze robi kółeczko i podaje do tyłu ????

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Bardzo dobrze, że jesteśmy na 2 miejscu... Jest szansa na Kanadę, jeśli nie to gram na naszych rywali w 1/4.
na sport.pl wyczytałem że ma być losowanie , to jak to jest ? Co do ewenualnego rywala , to zgadzam się jeśli to nie będzie Kanada , to grubo przeciw Polakom , niestety...

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno

W studiu ten siatkarz też mówił, że raczej Włosi będą chcieli wyeliminować jednego z poważniejszych rywali, jednak granie po takim kursie trochę bez sensu. Jak wyżej ktoś napisał, najlepiej śledzić na żywo i wtedy zagrać.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
grajcie under w meczu Hulia - Santa Fe

to wygląda jak ustawka na 0:0

NIC się nie dzieje

cyrk ten mecz, pomocnik Hulii ma szansę na kontrę to zawsze robi kółeczko i podaje do tyłu ????

oglądasz mecz czy statsy ? pograłeś coś ?

0-0 w roczniaku @1,61
w zoltej gieldzie @1,81

Status
Zamknięty.