>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [33]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nadal to wezmie, 5:1 w tb teraz, 3 set pojdzie za ciosem, japoniec slaby psychicznie dostanie baty w 3cim
Zgadzam sie.
Mogl skonczyc w 2 secie, 2 razy dal sie przelamac, psychika siadla, no i publika za Nadalem.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nishikori jednak nie zawiodl w decydujacych momentach ???? a juz sie balem ze sie jednak nie obsra

mocce 192

mocce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam nadzieje ze Nadal ogarnie, dla Japońca juz glowa paruje ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto podpowie gdzie sprawdzic np ile $$ jest postawionych na mecz murray delpo np ... albo nadala z keiem...kiedys cos mialem ale zgubilem i widzialem mecze gdzie w obrocie bylo po kilkaset tysiecy albo kilka mln

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
kto podpowie gdzie sprawdzic np ile $$ jest postawionych na mecz murray delpo np ... albo nadala z keiem...kiedys cos mialem ale zgubilem i widzialem mecze gdzie w obrocie bylo po kilkaset tysiecy albo kilka mln

dolaczam sie do pytania

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co ode...Kei to jakaś masakra...Nadal gra słabooo przecież...nie chce mi się wierzyć, że to jeszcze wygra.

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Pewnie na giełdzie Betfair.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
swanidius +3 Punkty (thx za pomoc)
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To co ode...Kei to jakaś masakra...Nadal gra słabooo przecież...nie chce mi się wierzyć, że to jeszcze wygra.
przyszedł słabszy moment w ostatnim momencie i Rafa jedzie po mecz bo Kei na pewno spokojny nie jest po tym jak miał 5:2, czyli teoretycznie wygrany mecz

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
To załatwili handi na kartki, a to jeszcze nie koniec ????

adam92 266

adam92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
przyszedł słabszy moment w ostatnim momencie i Rafa jedzie po mecz bo Kei na pewno spokojny nie jest po tym jak miał 5:2, czyli teoretycznie wygrany mecz

Stawiasz na nadal

Status
Zamknięty.