>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Właśnie na całorocznym jest. Nie jestem pewien czy te handicapy nie są tylko na mecze Premier League bo wyraźnie dodali wiele zdarzeń na tę ligę. Trzeba zjechać w dół i znaleźć to przy rożnych. Na początku meczu na live też widziałem. Jak City zaczęło mecz od 2:0 w rożnych to już+6 było. Skończyło się 9:6 w rożnych dla City czyli weszło.

Handicap na rogi masz przed meczem jak i w trakcie meczu, nie zawsze na każdy mecz jest oferta. Całoroczny handicapy na rogi , kartki zdejmuje zawsze w okolicach 85 minuty.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
mysle ze jednak powalcza w tym meczu ???? @3,60 Bwin na polaków zaproponował na live ;) chyba lekka przesada ???? ja próbuje

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Handicap na rogi masz przed meczem jak i w trakcie meczu, nie zawsze na każdy mecz jest oferta. Całoroczny handicapy na rogi , kartki zdejmuje zawsze w okolicach 85 minuty.

Napisałem dokładnie to samo

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Polacy to wygrają a wszyscy co zagrali przeciwko nam jest stara zasada bukmachera nie gra się przeciwko patriotyzmu

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polacy to wygrają a wszyscy co zagrali przeciwko nam jest stara zasada bukmachera nie gra się przeciwko patriotyzmu

O wiele ważniejsza zasada to nie grać na Polaków ????

Status
Zamknięty.