>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Tak PBA.
Nie wiem skąd takie kursy mecz 50/50.
STAR kupili jakiegos czarnego,moze odpali.
To jest dzika liga w ktorej nie gra niskich kursow.
Hehe teraz jak ktos chce zobaczyc mistrza w boksie to lata po boisku w Mahindra Enf. tak sam MANY PACQUAIO :grin:

theboss 199

theboss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mahindra 5 min do końca kwarty prowadza 17 punktami, koniec kwarty zostal jeden punkt, już nie wspomnę o 14 faulach w kwarcie tej drużyny

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Mahindra 5 min do końca kwarty prowadza 17 punktami, koniec kwarty zostal jeden punkt, już nie wspomnę o 14 faulach w kwarcie tej drużyny

Norma, tam wchodzą kursy po 8/1 . W czwartej kwarcie druzyny potrafią odrobic po 20pkt.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Może nie tyle skorumpowana co bez pomysłu na grę w prawie każdej drużynie. Jeśli trójki nie siedzą to drużyna jest zatopiona. Oni nawet z nieprzygotowanych pozycji pod kryciem rzucają. Podania i wybory czasem mają fatalne. Większość to jeźdzcy bez głowy. Ale liga wesoła i fajnie się ogląda. Oczywiście jeśli wchodzi albo się jej nie gra ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dałem under 54,5, a co tam, zaszaleję ????

✅
Strasznie duża linia 56,5 na 4 kwartę, więc można by było grać under kolejny, ale ja już 2 raz nie gram tego samego meczu ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A na Star Hotshots w tej chwili właśnie kurs urósł do 3.15. Spodziewałem się raczej spadku, a nie wzrostu, ale to tylko zwiastuje, że będzie w tym meczu ciekawie ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
DarkAdi ,gra Many Pacquiao ?
Ej, wy nie żartowaliście. Ja myślałem, że na boisku w Mahindrze gra jakiś typ co może się tak samo nazywa, ale zgooglowałem i skurczysyn w przerwach między walkami naparza w kosza XDD
Nie śledzę tego meczu, aż tak uważnie aby patrzeć na koszulki, ale może go odnajdę

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Gdybym wiedział, który to ????
Nie śledzę tego meczu, aż tak uważnie aby patrzeć na koszulki, ale może go odnajdę

Czaisz goscia, to ten znany mega bokser.

Status
Zamknięty.