>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Zastanawiam się nad Chorwacją, a Ty?
Ciekawy mecz , mysle juz dlugo co by tam zagrac linia punktowa od wczoraj bardzo wzrosła.
Jesli zagram to na Chorwacje po wyzszym kursie.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Laseczka która strzeliła 2 dla USA

Dobra dupeczka :]

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mowimy o koszu,bo dzis rowniez reczna ?

Kosz, chyba tym się najbardziej interesujemy :p Ja bym coś postawił, ale jestem trochę pod wpływem używek i umiejętność analitycznego myślenia podupadła. No ale fajny kurs na Chorwacje

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Kosz, chyba tym się najbardziej interesujemy :p Ja bym coś postawił, ale jestem trochę pod wpływem używek i umiejętność analitycznego myślenia podupadła. No ale fajny kurs na Chorwacje
Jesli masz mozliwosci zamkniecia zakladu,to raczej sklaniam sie ku Chorwacji. Bogdanovic v Ginobli :] Mecz 50/50.

bigi3 16

bigi3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mecz USA - Kolumbia zaczął mi bardzo śmierdzieć. USA cały mecz grały do tyłu, co podanie to do obrońcy, praktycznie żadnych ruchów do przodu, wszystkie celne strzały Kolumbii - gol, zobaczcie co wyprawiała bramkarka Solo, a np. sytuacja sam na sam w USA i PODANIE do piłkarki na spalonym (KOMEDIA) itd. wystarczy włączyć skrót. Powiedzcie mi dlaczego USA nie chciało wygrać tego meczu? Co One z tego teraz mają, chodzi mi o rozkład następnej fazy? Może ktoś się orientuje?

Link z golami i spalonym - Kobiety wiedzą co to spalony ????

http://nesn.com/2016/08/usa-colombia-live-olympic-womens-soccer-score-highlights-analysis/

Status
Zamknięty.