>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)
Raz człowiek złamał swoją złotą zasadę o niegraniu debla, bo zobaczył fajny kurs na deblistów przeciwko sklejce deblowych ogórów i oczywiście w plecy.

Tyle lat na forum i ciągle narzekają jak rasowi debliści mogą przegrać ze sklejką...

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja już któryś raz mówię, że nie ruszam tych imbecylów deblowych i nic. Tutaj chyba zarobić można grając na sklejki kiedy są dogami. Który raz ja się na to naciąłem.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tyle lat na forum i ciągle narzekają jak rasowi debliści mogą przegrać ze sklejką...

Mi się wydaję, że często jestem świadkiem takiego zjawiska ???? Może palnę głupotę, ale wydaje mi się, że debliści w większości to singliści, którym albo nie wyszło, albo są już za starzy na singla, albo nie chce im się po prostu tyle biegać. Jestem ciekaw, czy jakby załóżmy Djoko z Fedexem się nie zgrali to czy by nie zaczęli gromić konkurencji.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Gram troche wbrew zasadom, bo po tak overovej polowie, nalezy sie spodziewac underu, ale ten mecz moze byc inny.
Over 154,5 pkt w meczu. To sa kobity, wiec ze stawkmi , lepiej nie szalec.
Brazylia-Japonia.

C 326

carambula88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Anonsowali ciężary w kat. 62 kg M, Kazach wychodzi o dużo mniej niż dźwigał miesiąc temu. Chyba koksu zapomniał, także ostrożnie jak ktoś nie pograł ;)

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
Anonsowali ciężary w kat. 62 kg M, Kazach wychodzi o dużo mniej niż dźwigał miesiąc temu. Chyba koksu zapomniał, także ostrożnie jak ktoś nie pograł ;)

Gorzej z tymi co pograli ...

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
no ja nie wiem chcialem to grac ale odpuscilem, nie przypadkiem ograly japonki bialorus druga sprawa brazylijki na serio byly bezradne jak japonki stanely w obronie. Overy juz za wysokie a handi tu i na 10 sie moze skonczyc lekko.

Uprzedziles mnie grchuck :razz:

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli dogi wygrywają to
Djoko/Zimojnic @2,35
i na live próbuję McGee @3,9

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Brazylia byla dzis mega faworyzowana, podobnie jak wczoraj faceci w meczu z Litwa, tylko nie wiem czemu. To juz nie sa mistrzostwa Ameryki Poludniowej, gdzie sedziowie wygwizdali zwyciestwo Wenezueli(gospodarz)w chamski sposob z Brazylia.

betinos 200

betinos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neverland

Rozumiem ze szanse na medal zmalaly drastycznie?

Status
Zamknięty.