>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obym nie żałował zamknięcia zakładu na Ajax. ***** grają, ale piłka bywa niesprawiedliwa jak przypadek Apoelu, a miałem na tym kuponie jeszcze pewne Monaco, to lepiej aby Ajax nie wygrał ????

Ja pie.rdole...

macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
macio a dupę se sam podcierasz ? sorry ale chcesz wszystko na tacy każdy mecz to stream, ogarnij się*człowieku... chwila w google i już masz

czasem wołam służąca, serio ja w tym ogarnięty nie jestem aby znaleźć dobry stream, a zawsze repute podbiję.

mocce 192

mocce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wierzę serio Ci komentatorzy tak się zachwycają teraz grą Legii? Jak nie lubię sluchac takiego komentarza..

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Każda szanująca się drużyna wbiłaby już Trenczynowi ze 2-3 gole. Obrona i bramkarz przy pressingu się bardzo gubią i nie potrafią wyprowadzić piłki. Ale Legia nie potrafi rozegrać paru składnych akcji.

S 245

sparks88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlatego Liga Europy już czeka ... jednak w piątek się przekonamy czy los będzie na tyle ironiczny, że Legia wylosuje taki Dundalk.

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ok o0.5 goal w meczu Legii. @3.25
Legia zostaje 3 zawodnikami z przodu, więc jakieś 3v3 będzie często widziane w końcówkach.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co obecnie znaczy Crvena? Przecież to obecnie dużo słabszy zespół jak Legia. Powiedziałbym, że nie jest to lepszy zespół jak Trenczyn.

Nie wiem w jakiej alternatywnej rzeczywistości, Crvena Zvezda jest dużo słabsza od Legii i nie lepsza od Trenczyna.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem w jakiej alternatywnej rzeczywistości, Crvena Zvezda jest dużo słabsza od Legii i nie lepsza od Trenczyna.
Zwyczajny ogląd sytuacji na przestrzeni kilku ostatnich sezonów.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Celtic gol w 91 minucie z karnego. Ale szkoda Astany ???? Piłka jest czasem chamska i niesprawiedliwa

bufu 105

bufu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kucharczyk jaki słaby zamiast sobie strzelić na pustaka z połowy to pewnie bał się, że nie trafi ????

vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Celtic gol w 91 minucie z karnego. Ale szkoda Astany Piłka jest czasem chamska i niesprawiedliwa
Dlaczego szkoda Astany? Byli znacząco lepsi w tym meczu? Grają nieprzepisowo w polu karnym to ich problem. I tak niech się cieszą, bo w zeszłej rundzie na farcie ograni Żalgiris.

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kopenhaga + Celtik + Brazylia K @3.0
Awans Monako @2.1
Steaua @2.6
Arkanes - Hafnar BTS @1.7
Barca + BTS @2.6

✅✅✅✅✅

Dorzucam Kopenhaga do zera @1.5 Astra za połowe od święta wychodzi już o podejsciu pod bramke i strzale nie mówiąc.
✅

Pięknie ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
calanau +8 Punkty (nice one :))
macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
A najśmieszniej będzie, jak z taką &quot;formą&quot; wejdziemy do LM. Nie dumnie, z przytupem i wysoko podniesioną głową, lecz gramoląc się niezdarnie i zataczając się jak pijak po spożyciu pół litra.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego szkoda Astany? Byli znacząco lepsi w tym meczu? Grają nieprzepisowo w polu karnym to ich problem. I tak niech się cieszą, bo w zeszłej rundzie na farcie ograni Żalgiris.

A Celtic to niby zasłużył tą kompromitacją z klubem z Gibraltaru? W większości przypadków kiedy nie ma się faworyta to kibicuje się słabszym i za takich uważałem przed dwumeczem Astanę.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
To ciekawe, jak możesz ocenić grę Crveny Zvezdy skoro byli wykluczeni z pucharów.
A no tak. W lidze przecież już nie grali.
Idąc takim tokiem myślenia jak ty. To po czym stwierdzasz, że to dalej dobry zespół? ????

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myślicie o tym żeby wbijać overy na ICC w nocy? Wszystkie te meczu tu jakieś take overowe.

Status
Zamknięty.