>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Babos gra z Kvitową 1 rundę na IO, będzie grała z marszu? ????

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
+3,5 gema czy lepiej +1,5 seta na Opelkę ????
+2.5 wygląda fajnie. Obaj mocny serwis i nie będzie dużo wymian. 2 taje mogą pyknąć, ale jeszcze się zastanowie

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz Dasco! Powinien spokojnie go ogarnąć H2H również na jego korzyść.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz Dasco! Powinien spokojnie go ogarnąć H2H również na jego korzyść.
czy tak spokojnie to nie był bym pewien, Francuz wraca po kontuzji, ale jak będzie miał dobry mecz i przede wszystkim jest bardzo głodny gry to może tutaj być na styku, w pierwszym meczu pokonał amatora, ale Verdasco miał Lajovica, którego można spokojnie zaliczyć do grona zawodników z niższej półki jeśli chodzi tą nawierzchnie. Nie można się sugerować H2H a szczególnie na cegle. Na hardzie grali ostatni raz ze sobą 10 lat temu.
e; zaraz zaczynają, coś na żywo może ciekawego złapie, napiszę tutaj jak ktoś by czegoś szukał

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem, ze to glupie ale ja widze value na RPA @ 16 w meczu z Brazolami. Brazylijczycy nie maja totalnie pomyslu jak przebic sie przez mur 5 obroncow RPA a murzyny co jakis czas wychodza z dobrymi kontrami, a wiadomo jaki piach w obronie potrafia grac Brazylijczycy. Mala stawka ale zagralem.
Edit...no to kurde pogralem minute przed czerwona kartka ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nr69 +7 Punkty
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Wiem, ze to glupie ale ja widze value na RPA @ 16 w meczu z Brazolami. Brazylijczycy nie maja totalnie pomyslu jak przebic sie przez mur 5 obroncow RPA a murzyny co jakis czas wychodza z dobrymi kontrami, a wiadomo jaki piach w obronie potrafia grac Brazylijczycy. Mala stawka ale zagralem.
Edit...no to kurde pogralem minute przed czerwona kartka ????
jedno czerwo czy dwa? bo bet pokazuje 2
/e: a, okej, zedytowali na jedną

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jaka ta Brazylia jest żałosna...
Żadnego rożnego w 15 minut. Teraz jeszcze grają w przewadze to jak nie zaczną strzelać, a nie podawać jak pajace na środku boiska to jak zwykle kompromitacja gwiazdeczek będzie

Status
Zamknięty.