>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
Troche off, ale muszę szybko spytać. Założyłem nowe konto na Unibecie (poprzednie mi usunęli, bo dałem tryb &#39;wakacji&#39; czy coś takiego około 2 lata temu). Zalogowałem się na nie i nie mogłem nic zrobić, ani depozytu ani rynku, nic. Wylogowałem się i chciałem ponownie zalogować a tam konto niedostępne i nie wiem o co chodzi :eek:. Ktoś coś?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Komentator od skoków do wody na tvp1 ma jakieś problemy czy co jest xD?

gada przez nos? ja przed chwilą oglądałem transmisję piłki wodnej, gdzie gościu brzmiał tak jakby miał tampony powkładane w dziurki od nosa

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
gada przez nos? ja przed chwilą oglądałem transmisję piłki wodnej, gdzie gościu brzmiał tak jakby miał tampony powkładane w dziurki od nosa
mało słychać tego drugiego, a ten jak mówi, to mówi głośno, wchodzą sobie w słowo i tak śmiesznie to wygląda, jakby gadał sam ze sobą ????
oho, ten drugi chyba ogarnal mikrofon, bo go słychać ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzisiaj zrobilem ciekawy eksperyment. Wplacilem 200 Euro do Marathonbet i gralem tylko LIVE. Zagralem z 50 betow w ciagu dnia, gralem glownie na kursy powyzej 1.70, czasami duzo wyzsze, gralem na dogi, ktore wygrywaly w spotkaniu. Przerozne dyscypliny, przerozne rodzaje betow (czyste winy, handicapy etc.). Stawki od 5 Euro do 30 Euro, ale glownie z zakresu 10-15 Euro/bet.
Koncze z 470 Euro na koncie czyli 270 Euro na czysto..
Normalnie wplacalem 200 Euro, 2 bety i jazda a tutaj naprawde ponad 50 betow. Troche to trwalo, ale rezultat mnie zaskoczyl.
Jutro probuje jeszcze raz, jezeli znowu bede na plus to mam nowa taktyke.

C 326

carambula88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Dzisiaj zrobilem ciekawy eksperyment. Wplacilem 200 Euro do Marathonbet i gralem tylko LIVE. Zagralem z 50 betow w ciagu dnia, gralem glownie na kursy powyzej 1.70, czasami duzo wyzsze, gralem na dogi, ktore wygrywaly w spotkaniu. Przerozne dyscypliny, przerozne rodzaje betow (czyste winy, handicapy etc.). Stawki od 5 Euro do 30 Euro, ale glownie z zakresu 10-15 Euro/bet.
Koncze z 470 Euro na koncie czyli 270 Euro na czysto..

Normalnie wplacalem 200 Euro, 2 bety i jazda a tutaj naprawde ponad 50 betow. Troche to trwalo, ale rezultat mnie zaskoczyl.

Jutro probuje jeszcze raz, jezeli znowu bede na plus to mam nowa taktyke.

Najs, wrzucaj typki ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najs, wrzucaj typki ;)

Wrzucam czasami, ale to jak jestem pewien czegos, tutaj akurat mialem dzien wolny to zrobilem ten eksperyment. Nie interesowaly mnie wielkie szczegoly, tylko statystyki i obecna sytuacja w spotkaniu. Czasami trafialem mecze np. pilki noznej, gdzie druzyna prowadzila 1:0, kurs byl 2.50 a mecz sie konczyl 3:0 ????
Pewnie mialem duzo szczescia, jutro sprobuje jeszcze raz ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Over 146,5 po 3,10 w Ónibecie jeszcze można spróbować w meczu Wenezuela - Chiny. Jak dla mnie to overowy mecz będzie.

Status
Zamknięty.