>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Austria Wiedeń - Spartak Trnawa

Austria Wiedeń over 1.5 gola @1.66 w Bet365. AW zdecydowany faworyt dzisiejszego meczu, od początku mocno zaatakowali, dwa kornery i w pierwszych 10 minutach kontrolują grę, myślę, że 2 gole uda im się na spokoju załadować Spartakowi

Tyle strzałów, okazji i przegrali 0:1 ????

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
✅ chociaż nerwówka była

po raz drugi forum lapie Cie na dziecinnym zachowaniu
wiem ze wakacje itp ale trzymaj poziom, zamknales zaklad to co rozliczasz?

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
po raz drugi forum lapie Cie na dziecinnym zachowaniu
wiem ze wakacje itp ale trzymaj poziom, zamknales zaklad to co rozliczasz?
Przeciez napisał &quot; jak będzie się dało &quot; może się nie dało zamknąć zakładu..

chapi 102

chapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Istanbul BB - Rijeka over 0.5 @ 2.25
Dużo okazji, ofensywny mecz. Starczy już tych wyników 0-0 na dziś ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale o co chodzi? Ja osobiście sobie zamknąłem, ale jeżeli ktoś to grał ze mną i trzymał do końca to typ wszedł i chciałem tylko to napisać. Nie bawię się tu w jakieś ligi, nie prowadzę tematu, mogę nie rozliczać jak to komuś przeszkadza. Myślałem, że rozliczenia to pukt odniesienia dla ludzi, którzy chcą grać Twoje typy i osobiście śledzę użytkowników piszących tutaj, dzięki temu wiem mniej więcej kto jak gra i na ile godzien jest zaufania. Nie rozumiem czepiania się o takie detale.
@up nie rozumiem dyskusji. Mam pisać z jakim zyskiem zamknąłem, czy co? xYzZ - jakie dziecinne zachowanie, na czym Wy mnie łapiecie? Mam w dupie renome na tym forum, podaje te typy , ktore uwazam za dobre, dzieki czemu ktos jeszcze moze zarobic, a Wy jeszcze stwarzacie? Zignoruj sobie mnie, albo jak administracja uzna, że postępuje źle to mnie upomni i wtedy będziesz mógł mówić, że miałeś racje. Bez odbioru.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sevilla - Mainz - uni podaje, że jest ogólnie 7 rożnych, a proponują over 6,5 korków po @1,18, co to ma być. :-D
e: Co za dziady, wprowadzili w błąd tymi statami. Tyle dobrze, że jak nie wejdzie to będą musieli dać zwrot.

ludozerca 606

ludozerca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bawi mnie kurs na zwycięstwo Berdycha ;). Trza będzie polować na prowadzenie Berdycha przy serwisie Harrisona i atakować handi +5,5, bo kursy mogą być zacne.

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Sevilla - Mainz - uni podaje, że jest ogólnie 7 rożnych, a proponują over 6,5 korków po @1,18, co to ma być. :-D

Beet365 pokazuje 6 roznych a wiesz ile jest, liczyles?

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Beet365 pokazuje 6 roznych a wiesz ile jest, liczyles?

Nie, tak jak w edycji dodałem, wprowadzili w błąd, pewnie jest 6, a ciągle pokazują 7, gospodarze mają 5. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, powinni zwrócić stawkę, jeśli pokażę screeny, prawda?

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Nie, tak jak w edycji dodałem, wprowadzili w błąd, pewnie jest 6, a ciągle pokazują 7, gospodarze mają 5. Nigdy nie miałem takiej sytuacji, powinni zwrócić stawkę, jeśli pokażę screeny, prawda?

To zależy od bukmachera, czasem beet365 też sie mylil z rogami i mozna bylo pograć na rogi po niższej linii, zazwyczaj wtedy po meczu rozliczają po niższym kursie.

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No tak, ale oni wprowadzili mnie w błąd : zagrałem over 6,5 korka po informacji z ich strony, że gospodarze mają ich już 6, podczas gdy naprawdę mieli ich 5. Ewidentnie ich wina

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Nie wiem jak postąpią w przypadku tej sytuacji, ale ja miałem ostatnio taką sytuację :

zagrałem dubla, w tym jakieś spotkanie, w którym bet pokazywał 6 rzutów rożnych. Zagrałem over 9. Pierwszy zakład z dubla wszedł i w około 75 minucie meczu w zakładzie na over rożnych wyświetliła się informacja, że został przyznany dziesiąty rzut rożny. Bet z automatu zamknął mi zakład i rozliczył jako wygrany. Po dwóch godzinach od tego zdarzenia patrzę na beta i okazało się, że zniknęły mi pieniądze. Stawka odpowiadała temu zakładowi. Zobaczyłem oficjalne statystyki z tego meczu i tam widniało, że było dokładnie 9 rożnych, a nie dziesięć. Bet się pomylił. Napisałem w tej sprawie, że zabrali mi możliwość ewentualnego zamknięcia zakładu, jeżeli dalej było 9 rożnych itp itd. Zasłonili się regulaminem. Nie oddali mi kasy. Przyznali mi bonus 20 zł w ramach rekompensaty :|

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki za odpowiedzi, no zobaczymy. Na pewno tego tak nie zostawię, bo jednak 5 stówek na to postawiłem.

Status
Zamknięty.