>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Noname nie wystawil jeszcze sportingbet. Sprawdzaj na oddsportal jesli nie blokuja ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
noname007x +7 Punkty
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj jest -&gt; http://www.tennisexplorer.com/match-detail/?id=1469052
Potrzebuje oficjalnego potwierdzenia ze strony bukmachera. Chyba, że faktycznie nie ma w Sportingbet ?
Tak jak napisałem. Nie ma oferty stamtąd jeszcze na jutro. Najlepiej na oddsie(dałem link do tego meczu we wcześniejszym poście) sprawdzać, tam najwięcej masz możliwości od różnych buków.

noname007x +7 Punkty
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Tak jak napisałem. Nie ma oferty stamtąd jeszcze na jutro. Najlepiej na oddsie(dałem link do tego meczu we wcześniejszym poście) sprawdzać, tam najwięcej masz możliwości od różnych buków.

Znam tą stronę, ale jak mówię chciałem oficjalnej informacji, bo porównywarki często maja nieaktualne kursy.

M 127

matand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dla mnie idealnie, mam BTSa prelive, widzę, że Celtic coś tam ciśnie, więc oby wsadzili.

rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Astana Cletic over 9 cornerow 1.85

a co tam daje juz na ✅✅

rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
ladnie cisna jest szansa ze walna celtik z - 1 golem lekko pogram to

mefiuu 2,8K

mefiuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Turek
dla mnie idealnie, mam BTSa prelive, widzę, że Celtic coś tam ciśnie, więc oby wsadzili.

Celtic ciśnie? Jak na razie to Celtic nie moze się zbliżyć pod pole karne Astany a Astana ma groźne akcja jedna za druga...

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogląda ktoś Astana - Celtic ? Zagrałbym sobie dubelka z tego co Roger podał i z over 8 rożnych (1,33) w meczu Astana Celtic. Będą jakieś problemy z nabiciem 4 rożnych? Celticowi chce sie grać?

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Celtic ciśnie? Jak na razie to Celtic nie moze się zbliżyć pod pole karne Astany a Astana ma groźne akcja jedna za druga...
Bez przesady, az tak zle to nie jest. Celtic w drugiej polowie powinien wyjsc i przycisnac. Spokojnie sa wstanie strzelic bramke. Przeciez nie graja w pucharach po raz pierwszy i wiedza, ze gol na wyjezdzie to podstawa. Astana dobrze zaczela mecz ale tez bledy w obronie popelniaja. Gol Celticu @ 2,1 unibet spokojnie do gry.

rzepin 12K

rzepin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
3 rozne to na lajcie wejda, celtic bedzie szukal bramki zeby sobie nie komplikowac sytuacji za bardzo..

maestro12 773

maestro12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Garwolin
Bez przesady, az tak zle to nie jest. Celtic w drugiej polowie powinien wyjsc i przecisnac. Spokojnie sa wstanie strzelic bramke. Przeciez nie graja w pucharach po raz pierwszy i wiedza, ze gol na wyjezdzie to podstawa. Astana dobrze zaczela mecz ale tez bledy w obronie popelniaja. Gol Celticu @ 2,1 unibet spokojnie do gry.

Wiedzieć wiedzą że muszą strzelić, tylko co z tego?? Jak maja wyjeb..., przyjadą Kazachy do nich to tam sobie postrzelają

jandal +3 Punkty
vander +6 Punkty
klaro +4 Punkty
Status
Zamknięty.