>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chyba jednak nie zagram tej Australii, bo wpier...idzie nie zły ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Berdych - 4,5 gema mecz @1,90 bet365
@up - no ja teraz złapałem hc +8,5 na Australie. Zostałem zaślepiony przez dobry początek Australijczyków, myślałem, że duet Mills - Delavedova urządzi sobie dziś festiwal strzelecki.
Kurde drugi raz już dzisiaj tak zrobiłem, że zamiast edytuj wcisnąłem &quot;cytuj&quot; :|

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drużyna gwiazd MLS jeszcze 5 lat temu to byłaby niezła paka.

up: Delly i festiwal strzelecki? coś tu nie gra

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Drużyna gwiazd MLS jeszcze 5 lat temu to byłaby niezła paka.

up: Delly i festiwal strzelecki? coś tu nie gra

Według mnie Delly jest niedoceniany. Wiele razy dawał radę, kiedy Irving był kontuzjowany, ponadto jest dobrym shooterem. Myślę, że ten sezon w Milwaukee będzie dla niego przełomowym, stąd też wniosek, że w reprezentacji będzie pokazywał na co go stać. Takie bardziej jasnowidzenie, niż opieranie się na statystykach.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No Delly to miał jeden sezon dobry, kiedy to grał akurat więcej z konieczności hehe.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Według mnie Delly jest niedoceniany. Wiele razy dawał radę, kiedy Irving był kontuzjowany, ponadto jest dobrym shooterem. Myślę, że ten sezon w Milwaukee będzie dla niego przełomowym, stąd też wniosek, że w reprezentacji będzie pokazywał na co go stać. Takie bardziej jasnowidzenie, niż opieranie się na statystykach.
Ja go bardzo cenię, na pewno wnosił dużo do drużyny, zwłaszcza za te pieniądze które kasował, ale nie nazwałbym go strzelcem, statystyki tutaj ewidentnie nie stoją po jego stronie. Asysty, wjazdy pod kosz, agresywna obrona, ale na pewno nie dobry rzut.

O 162

oth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gra ktos Wiliams ? Keys coś słaba końcówka

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Atletico @2.0

Hiszpanie bez: Juanfrana, Nicolása Gaitána, Koke, Augusto Fernándeza, Yannicka Carrasco, iguela Ángela Moyi, José Giméneza, Griezmanna.

Totki bez: Hugo Lloris, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Danny Rose, Ben Davies, Kyle Walker, Eric Dier, Dele Alli, Mousa Dembélé i Harry Kane.

Czyli Totki praktycznie rezerwowym składem bo całej podstawowej 11 nie będzie na tym meczu dlatego większe szanse daje Atleti po pierwsze mają z tyłu Godina, Savica i Oblaka jest jeszcze Gabi, Saul, Torres, Filippe i nowy nabytek Diego Jota. Przy takich składach nie spodziewam się po Anglikach jakiegoś dobrego wyniku i Atleti powinno wziąć ten mecz.

Edycja i dopisek o braku Antka bo zauważyłem, że nie dopisałem go.

P 531

paolo_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ensowany
Panowie słuchać uważnie
Wczoraj w LE grał AZ Alkmar z Giannina, dzisiaj gra o 14.30 z FC Emmen, wnioski sami wyciągnijcie

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Panowie słuchać uważnie
Wczoraj w LE grał AZ Alkmar z Giannina, dzisiaj gra o 14.30 z FC Emmen, wnioski sami wyciągnijcie

Zadnych wnioskow.

Szeroki sklad, bdb sparingi, dzisiaj over

P 531

paolo_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ensowany
Zadnych wnioskow.

Szeroki sklad, bdb sparingi, dzisiaj over

Biorąc pod uwagę, że 4.08 grają rewanż LE a 07.08 rusza liga nie sądzę by dzisiaj grali zawodnicy kluczowi, over dobrze wygląda ale za drobne można spróbować coś w stronę Emmen ~5,5

Status
Zamknięty.