>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Dinamo Tbilisi race to 9 rr kurs 3.0
wynik 0-1
rr 5-1
10/10
bet 365
8 rr ⛔
over rownież ⛔
Jak idzie 10/10 to jak to wygląda w praktyce? Koniec spamu x typów czy czego można się teraz spodziewać,odkuwania na providencie? Z samym kalkulatorem w ręce daleko nie zajedziesz
Zrozumcie jedną sprawę, to nie jest wasz pamiętnik żeby tu wypisywać dziesiątki typów które próbujecie po swojej stawce/jednostce/procencie

mocce 192

mocce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli Legia raczej nie bedzie rozstawiona jak awansuje, dzisiaj rozstawione druzyny nie zawiodly

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
czyli Legia raczej nie bedzie rozstawiona jak awansuje, dzisiaj rozstawione druzyny nie zawiodly
JEŚLI(bo czuje że ciezki mecz bedzie) Legia awansuje, to niestety raczej nie będzie. 3 rozstawione musiałyby odpaść, sporo. 15% szans jak podaje Mogiel na tt

typertv 144

typertv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
B-stok
Witam czy zagrają mecze w Atlancie?Długo ma jeszcze padać.Nishioka co on w 2 secie zrobił to ja nie mam pytań????

loj99 530

loj99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam czy zagrają mecze w Atlancie?Długo ma jeszcze padać.Nishioka co on w 2 secie zrobił to ja nie mam pytań????

za 1-2h powinni grać

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
typertv +1 Punkty
vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
JEŚLI(bo czuje że ciezki mecz bedzie) Legia awansuje, to niestety raczej nie będzie. 3 rozstawione musiałyby odpaść, sporo. 15% szans jak podaje Mogiel na tt
Chyba dwa z tego co wiem. Olympiakos odpada i Celtic. ????
Z resztą jak się patrzy na tych rozstawionych to aż się prosi by być nierozstawionym.
Z APOELem czy Pilznem albo Celtikiem czy Salzburgiem można śmiało walczyć. Olympiakos jeśli wejdzie to ciężki rywal, ale jak widać na słabszych rywali brakuje im motywacji.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przede wszystkim to Legia musi najpierw przejść dalej, nie wiadomo czy znowu Malarz ich uratuje

e: super gole padają w dwumeczu Ludogorets z Crvena Zvezda, albo bomby z dystansu, albo po indywidualnych akcjach i minięciu 2+ rywali ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Belgradzie szanse wyrównane. Bet365 tego nie podaje. Kurs 1.90 na Ludogorets chyba kuszący, co?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Co tam się dzieje w meczu Apoelu z Rosenborgiem? Przecież to kryminał...
sędziował Pan Raczkowski z Polski, a później się dziwią, że naszych sędziów nigdzie nie chcą ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
NAPISAŁEM SZANSE WYRÓWNANE. CRVENA ZVEZDA BELGRAD TEŻ DOSTALI CZERWO PRZY SCHODZENIU DO SZATNI

Moim zdaniem to będzie szybki zwrot po meczu. Jeśli wejdzie oczywiście

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
czerwona dla rezerwowego, będą grać 11 na 10

aj sorry, livescore w błąd mnie wprowadził, czerwień poza czasem gry, ale dla podstawowego piłkarza 10 na 10 zatem chyba
bet juz koryguje kursy live

Status
Zamknięty.