>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [31]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Patrzcie uważnie teraz na mecz Kato - Radwańska. Kato zaraz odda Radwańskiej przełamanie bo w meczu Hantuchovej też jest 4:4 ????

S 245

sparks88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
95% ludzi zawsze będzie na minusie ;) To jest jak praca na cały etat, a niektórzy traktując bukmacherkę jak hobby, myślą że dorobią się fortuny ...

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja uwielbiam grać dajmy kursy przed meczem 1,8-1,9 laska daje się przełamać w 1 gemie i kurs na jej seta w granciach 3~~ a tak prawda, że dalej to jest max 60/40% czyli kurs mega za duży, choćby w 1 setcie Vesiną laska, a teraz w 3 setcie Jing Lu może wejdzie ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ludzie musieli hajsu w Darcisa załadować, zaraz prawdopodobnie Gombos będzie serwował na wygranie seta, a kurs na Belga to... @1.25 ????

Teraz dają 1.7, moim zdaniem warto wejść.
Ja mam pre wygraną Darcisa 2:1, także nie dokładam.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zawsze w takich momentach się żałuje, że nie weszło się grubiej. Ula Radwańska &lt;3

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
erolyzer +4 Punkty
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Teraz dają 1.7, moim zdaniem warto wejść.
Ja mam pre wygraną Darcisa 2:1, także nie dokładam.
Darcis łamanko zaraz po wrzuceniu posta, fajna sprawa :cool: Jak utrzyma to będzie można elegancko zamknąć.
Edit. 3:6 w 3 secie ✅ ✅

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Malezja overy 2.5 w każdym z tych trzech meczy kursy są 1.6 - 1.7 Polecam.

drexler 570

drexler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ITF we Włoszech i dwóch Włochów to musi wałek..1475 Weis ogrywa 6-4 6-4 Ramazzottiego po kursie ponad 5, wczoraj to samo było Stefanini ograł też rodaka po kursie prawie 5. Warto więc spróbowac,że Viola puści mecz Oradiniemu po kursie 7,30 w tym samym turnieju.Włosi robili i będa robić wałki.Szkoda,że nie ma jak zagrać na zwycięzce pierwszego seta..

&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;tname-home face-enable&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;current-result&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tname-away face-enable&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lamora365 +1 Punkty
raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ITF we Włoszech i dwóch Włochów to musi wałek..1475 Weis ogrywa 6-4 6-4 Ramazzottiego po kursie ponad 5, wczoraj to samo było Stefanini ograł też rodaka po kursie prawie 5. Warto więc spróbowac,że Viola puści mecz Oradiniemu po kursie 7,30 w tym samym turnieju.Włosi robili i będa robić wałki.Szkoda,że nie ma jak zagrać na zwycięzce pierwszego seta..

&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td class=&quot;tname-home face-enable&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;current-result&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;tname-away face-enable&quot;&gt;

&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

jest taka opcja na całorocznym @7,50

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miya Kato wygra mecz po 5,00 Bet365 nasza Ulka głupia jak but nie raz takie mecze przegrywała, ja próbuję ;)
✅ ✅ haha wybaczcie że dopiero teraz księguję ale nie było mnie, Ulka matkooo jakaś ty jest żałosna ???? ???? ???? Swoją drogą na Kato już widziałem kurs 17, pograł ktoś odważny? ????

Status
Zamknięty.