>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [30]

Status
Zamknięty.
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Osyra 2-0.. co za błąd bramkarza.. Termalica BB Nieciecza powinna grać w pucharach, bo chce im się grać !! A Cracovia to tło dla nich i bez zagrożenia..

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak na razie to nieciecza atakuje ale over rr jak najbardziej
Co tam się dzieje. Każdy się spodziewał strzelaniny ze strony Cracovii. Swoją drogą - dwie niesłusznie zaliczone bramki?
Jednak warto patrzeć na trenerów przy obstawianiu ekstraklasy. Zdecydowanie Michniewicz &gt; Zieliński. Jaca teraz nie będzie miał pomysłu co zrobić.

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polska liga to każdy może z każdym wygrać 3:0, decyduje dyspozycja dnia i trochę szczęścia
Nawet w piątek Wisła mimo, że grała patole mogła mecz wygrać, w 2 połowie mieli 4-5 sytuacji, gdzie się ostro zagotowało i zabrakło szczęścia, zimnej krwi

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam czutke ze w meczu Pasów bedzie łamak i za drobne gram @7,00
jeszcze pilarz wchodzi to napewno Pasy hehe

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, nie wypowiadam się już na temat ekstraklasy. Wszystko co napisze okazuje się nieprawdą. Czekam na swoich murzynków, aż zaczną rzucać i wtedy się dorobię jakichś pieniędzy.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cracovia jest naprawdę fatalna w defensywie. Nie oglądałem dwumeczu z tym macedońskim zespołem, ale już wiem chyba, co było przyczyną porażki.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Fajnego mają obrońcę z Węgier, łamańca będzie ciężko im zrobić ale over 5,5 powinien wejść jak w masło @1,85

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W Niecieczy jeszcze bramki będą, Cracovia musi zaatakować, to gospodarze pocisną z kontry.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cracovia jest naprawdę fatalna w defensywie. Nie oglądałem dwumeczu z tym macedońskim zespołem, ale już wiem chyba, co było przyczyną porażki.

a po meczu z piastem wszyscy ją wychwalali...

to jest poprostu nasza kochana ekstraklasa i bardzo często decyduje dyspozycja dnia, przeciez z piastem bardzo szczelnie w obronie a tutaj strasznie dziurawo

jakies overy mozna grac w ekstraklasie ale przez pierwszych pare kolejek nie zagram na zwycięstwo żadnej druzyny

santoro86 854

santoro86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Gliwicach źle się dzieje. Widząc skład to po prostu mam wrażenie, że Necek losuje kto ma grać...

1:1 ⛔

napisałem posta a minutę później Piast wyrównał...????

matiee 407

matiee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes?
a po meczu z piastem wszyscy ją wychwalali...

to jest poprostu nasza kochana ekstraklasa i bardzo często decyduje dyspozycja dnia, przeciez z piastem bardzo szczelnie w obronie a tutaj strasznie dziurawo

jakies overy mozna grac w ekstraklasie ale przez pierwszych pare kolejek nie zagram na zwycięstwo żadnej druzyny

dyspozycja dnia to tez, ale zauważ że większością spotkań ekstraklasy rządzi przypadek. kto ma więcej szczęścia wygrywa. pierwsza bramka dla termalici to piłka odbiła się przed strzałem od nóg 3 zawodników i akurat tak los chciał ze wpadła pod nogi zawodnika niecieczy. bramka ustawia mecz a u nas kto strzela pierwszy bramkę to w większości przypadków wygrywa ????

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dyspozycja dnia to tez, ale zauważ że większością spotkań ekstraklasy rządzi przypadek. kto ma więcej szczęścia wygrywa. pierwsza bramka dla termalici to piłka odbiła się przed strzałem od nóg 3 zawodników i akurat tak los chciał ze wpadła pod nogi zawodnika niecieczy. bramka ustawia mecz a u nas kto strzela pierwszy bramkę to w większości przypadków wygrywa ????

a dodajmy ze bramka była z metrowego spalonego ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa - CEV Satelitte Vaduz - Mężczyźni

Kadziola/Kujawiak vs Kunert/Dressler 1 @ 1.90 Bet365
za 10j.

Polacy w tym meczu nie odpuszczą. Dla nich ten turniej mimo wszystko udany i taki medal dla pary grającej po raz pierwszy razem w takiej imprezie byłby sukcesem. Nasi grają solidnie przez cały turniej. Owszem ten TB w 1/2 im nie wyszedł, ale generalnie zostawiają dobre wrażenie. Austriacy bez rewelacji. Już Kosiak/Rudol mogli ich wyrzucić, ale zabrakło chłodnej głowy i konsekwencji w kluczowych momentach. W półfinale porażka ze Szwajcarami i gra bardzo przeciętna. Według mnie jest to chimeryczna i dosyć nieobliczalna para, ale mająca wiele braków w swoje grze. Idę spokojnie w stronę naszych i nie powinienem się rozczarować.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zizouu +1 Punkty
Status
Zamknięty.