>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie dochodzcie sie z Gawronixem bo nigdy nie bedziecie mieli racji. Przecież to on gra wszystkie spotkania tenisowe i dobiera je w takie ako , że jest na wielkim plusie. Poza tym ma 75% skuteczności w tych typowaniach. Korzystajcie bez zastanowienia jak coś tylko powie

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rożne Anglii to bet tygodnia był ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nevener +3 Punkty (akurat nie pograłem, ale super połapane ;))
zepsuteradio +6 Punkty
rzepin +4 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Nie dochodzcie sie z Gawronixem bo nigdy nie bedziecie mieli racji. Przecież to on gra wszystkie spotkania tenisowe i dobiera je w takie ako , że jest na wielkim plusie. Poza tym ma 75% skuteczności w tych typowaniach. Korzystajcie bez zastanowienia jak coś tylko powie
Przewiduje w 75% swoje typy, rozumiem że też byś tak chciał... gram w różnych kombinacjach, nie zawsze wszystkie mecze!!!... Nie wiem co ma ten post oznaczać? Zabronione jest takie granie? Chyba nie!!!

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przewiduje w 75% swoje typy, rozumiesz że też byś tak chciał... gram w różnych kombinacjach, nie zawsze wszystkie mecze!!!... Nie wiem co ma ten post oznaczać?
ma oznaczać że masz zawyżone mniemanie o sobie i jakbyś mógł to byś sam siebie pocałował w nagrode...

dutra +3 Punkty
grzybcio7 +7 Punkty
raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Shijiazhuang - Shanghai 13min 0-0
Shijiazhuang nie straci gola @2,62

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Gawronix to chyba brat słynnego Bruksela,króla taśm tenisowych i najlepszych imprez...A tak na marginesie co się dzieje z Brukselem, ktoś wie? Oni by się tu pozabijali,jeśli to nie ta sama osoba..

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
ma oznaczać że masz zawyżone mniemanie o sobie i jakbyś mógł to byś sam siebie pocałował w nagrode...
Nie podobają Ci się moje posty i analizy, przemyślenia... proste zasada... Nie korzystaj z nich nie zależy mi tutaj na żadnej reputacji generuje każdego dnia zyski i to jest dla mnie najważniejsze, nie muszę nigdzie pracować, zarabiam bardzo dobrze na swoim wyczuciu i wiedzy i jestem z tego zadowolony, a to że ktoś czasem podziękuje ktoś za dany typ sprawia mi od czasu do czasu radość i chęci podawania typów, bo takie słowa któe dostaje na pw jak np przed chwilą od użytkownika Amator7 motywują do dalszego działania.. Co do sposobu mojego grania tenisa.. Jeśli ktoś ma pytanie niech podaje je na pw... a nie robi śmietnik w tym dziale...
Pozdrawiam

ralph-madness +10 Punkty
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Hurkacz tego rewelacyjnego Belga zaraz pyknie ????

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie podobają Ci się moje posty i analizy, przemyślenia... proste zasada... Nie korzystaj z nich nie zależy mi tutaj na żadnej reputacji generuje każdego dnia zyski i to jest dla mnie najważniejsze, nie muszę nigdzie pracować, zarabiam bardzo dobrze na swoim wyczuciu i wiedzy i jestem z tego zadowolony, a to że ktoś czasem podziękuje ktoś za dany typ sprawia mi od czasu do czasu radość i chęci podawania typów, bo takie słowa któe dostaje na pw jak np przed chwilą od użytkownika Amator7 motywują do dalszego działania.. Co do sposobu mojego grania tenisa.. Jeśli ktoś ma pytanie niech podaje je na pw... a nie robi śmietnik w tym dziale...

Pozdrawiam

śmietnik to robisz Ty pisząc o jednym meczu 10 postów...

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam zaczynasz robić śmietnik pisząc, że ktoś z grających &quot;faworytów&quot; o tej samej godzinie nie wygra. Faktycznie wyczucie jak w rzucie monetą.
Moje wyczucie na dzis , że na pewno jakis &quot;faworyt&quot; między 15:00 a 19:00 z kursem 1.70 nie wygra swojego meczu

C 223

copper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Youzhny 7-5 5-4 40-0 przy podaniu Basica a teraz 5-5 i 0-40 przy swoim...stary dobry Michail ???? I już 5-6 ????

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wie ktoś jakim wynikiem skończył się ten towarzyski Polonii Poraj?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Sam zaczynasz robić śmietnik pisząc, że ktoś z grających &quot;faworytów&quot; o tej samej godzinie nie wygra. Faktycznie wyczucie jak w rzucie monetą.
Nie che mi sie Ciebie uświadamiać.. Od ilu lat typujesz? Bo ja od kilku z przerwami na tym forum, a Typowałem też na innych forach, miałem swóją stronę na Fb z typami która miała kilkaset polubień..Myślisz że to jest takie proste i dadzą wygrać bukmacherzy ustawiając kursy dwóm faworytom tego samego dnia w niszowym turnieju ATP o tej samej godzinie w ćwirćfinale turnieju... Oni wiedzą kto wygra dany mecz tam nie pracują specjaliści Twojego pokroju tylko tęgie głowy, super analitycy Gratuluje wyczucia i myślenia skoro twierdzisz że to jest rzut monetą... poobserwuj reszte turnieji do końca sezonu i śledz te mecze które są o tej samej godzinie i zobaczysz rezultaty moich obserwacji... Nie chce mi się już uświadamiać uzytkownikow twojego pokroju...

Status
Zamknięty.