>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grałem na kumpla koncie i to samo zlimitowane po kilku dniach...
przykro mi :-(
trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje

palemki 62

palemki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili

a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść

na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie

Myslalem dzisiaj o tym meczu ale w totalnie inny sposob tzn Chcialem isc w strone TNS :oops: Handicap +3 w ich strone to o ile sie nie myle rano kurs byl ok 1.64 Nie jestem na ta chwile opisac za i przeciw to tylko moja prywatna opinia ktora sie dziele nikomu tego bron boze nie kaze grac.

Przegladajac teraz statystyki meczu mysle ze twoja propozycja jest bardzo mozliwa i warto o niej pomyslec na powaznie ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Mogę Cię zapewnić że 95% ludzi którzy zarabiają u buka gra single (co najwyżej duble).

ja gram akumulatory i zarabiam.... jak już pisałem typowanie jest proste jeśli się siedzi w jednej dyscyplinie kilka lat... kwestią jest wybór tych typów i ułożenie ich.. typowanie to wiedza i sztuka wyboru???? bo się Zastanwiasz co może być lepsze a co gorsze!!!

thecakeisaspy 145

thecakeisaspy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
mi się podobają rożne gospodarzy APOEL wszystkie linie, bo mogą nabić mnóstwo , oby za szybko nie strzelili

a nawet jak na 1:0 wsadzą to będą atakować, bo nie będą czekać na 1:1 by odpaść

na wyjeździe nabili 7 a Walijczycy nie kalkulują w obronie

lepiej poczekać na jakiś race to na żywo

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
To jest temat do TYPÓW NA ŻYWO, a nie rozmowy z naciągaczem. Prawda jest taka, że Ci wszyscy typerzy, co oferują typy za kasę to w ciul dramat. Przecież jeżeli mają tak dobre typy to sami na nich będą zarabiać, bo jakieś marne 20 zł za typy ich nie zbawi.
Więcej typów, mniej rozmowy. Pozdrawiam.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
trzepałeś piękną kasę na niszy, bet ci zlimitował konto i się wziąłeś za gównianego tenisa, gdzie jak sam napisałeś grasz prawie każdy mecz. gratulacje
gram prawie każdy i dobrze na tym wychodze czy to jest zabronione? przewiduje 75% meczy challengerów jak i ATP... też byś tak chciał pewnie?

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jaja, na Łotwie teraz hymn ligi mistrzów leci ????
zawsze było od 4 rundy , jak Wisła grała z APOEL
lepiej poczekać na jakiś race to na żywo
też o tym myślałem

zksstal 3,3K

zksstal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
gram prawie każdy i dobrze na tym wychodze czy to jest zabronione? przewiduje 75% meczy challengerów jak i ATP... też byś tak chciał pewnie?

nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro

matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jak ktoś pograł Martina to już można z fajnym zyskiem zamknąć ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tomaszeczek +2 Punkty
seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Mogę autograf i selfie z tobą? Czy muszę zapłacić ?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
nie, bo bym chyba zajoba dostał, jakbym miał analizować każdy mecz tego psychopatycznego sportu. z resztą jak piszesz że na kupony ładujesz po kilka meczów bo już świadczy o tobie, nie znając podstawowych zasad matematyki w bukmacherce. pozdro
czy ja napisałem że gram tylko akumulatory??!! akumulatory to jedne z kuponów które gram.. przodują single i duble!! ale co Ty tam możesz wiedziec?????

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
coś czuje, że Almagro jeszcze powalczy
Almagro 2 set

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Dziwny ten Hyde Park... Tak ciężko komuś pogratulować wiedzy i wyczucia? tylko mentalnośc zawistnego Polaczka na każdym kroku?... Zazdrościcie ale macie czego wam powiem.
Kończe tą jałową gadkę!!! Może czasem wrzucę tu jakiś typ ... Pozdro

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Monaco niby siana z Zenitem maja wuchte ale tak i tak u buka dorabiają fixując i to tak bezczelnie ????

Status
Zamknięty.