bandziorno
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Trochę przetrzymałeś, czasem też tak mam i to najbardziej wkurzaKur.... właśnie zamykałem zakład Islandii i nie złapało, w momencie strzału na 1:0 >.<
Panowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.
co masz na myśli? ze zamkną strony?
Mistrzu zapodaj jakieś dokładniejsze info ????
Panowie trzeba korzystać z gry u internetowych buków, bo prawdopodobnie od nowego roku nie będzie już takiej możliwości.
no to fantastyczne mozliwosci sie otwieraja dla tych co siedza za granica i beda mogli grac co chca
ja tam popieram Brexit, UKIP, Nigela Faragea, Kaczynskiego itp
oby tak dalej zamykac wszystko bedzie wiecej okazji dla operatywnych no i wieksza kasa dla tych co sie znajda po wlasciwej stronie
Ciężko powiedzieć co sie tutaj wydarzy... Sela gra fajne kąty zawsze na hardzie, Fritz może zagrać zajebiście a może zagrać *****... Po spadającym kursie na Fritza i takiej masówce nie postawiłbym na niego złotówki... Jednak h2h jakie ma z Selą mówi mi jedno że ma na niego patent...
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,20419670,niemcy-ranil-siekiera-21-osob-policja-zastrzelila-napastnika.html#MTstream
muslim jak nic bo zablokowali mozliwosc komentowania
Szkoda ze nie ma miejsc gdzie moznaby to obstawiac zawsze to 1,03 dobre
No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii ????
Ja mam zlimitowane konto w bet365 rozjebałem ich na 12 tysiecy w przeciagu kilku godzin... grałem w NCAA która drużyna rzuci 30 punktów w połowie OPCJE ŻADNA po czym dostałem telefon i zlimitowali mi konto ???? a wplacilem tam 500zl , zajebisty jest betsson 18 tysiecy wyplacili w przeciagu 5godzin polecam tez bah ????No ja obecnie mieszka w Holandii, ale nie wiem czy takie możliwości, bo np. Bet365 zabronił grać mi z terytorium Holandii