>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Dzięki panowie za odpowiedź. Reputy nie dam, bo wykorzystałem limit dzienny.
Interesuje mnie ten mecz ze względu na to, iż zastanawiam się jutro nad pograniem w stronę Jurgena. Po pierwsze młodszy brat może troszkę odpuścić starszemu, by ten u schyłku kariery coś sobie ugrał. Do tego dochodzi fakt, że Jurgen z graczami leworęcznymi ma pozytywny bilans 60-42. Zaś jego brat tylko 20-20. Prześpię się z tym i jutro się jeszcze zastanowie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
perek99 +5 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Dzięki panowie za odpowiedź. Reputy nie dam, bo wykorzystałem limit dzienny.
Interesuje mnie ten mecz ze względu na to, iż zastanawiam się jutro nad pograniem w stronę Jurgena. Po pierwsze młodszy brat może troszkę odpuścić starszemu, by ten u schyłku kariery coś sobie ugrał. Do tego dochodzi fakt, że Jurgen z graczami leworęcznymi ma pozytywny bilans 60-42. Zaś jego brat tylko 20-20. Prześpię się z tym i jutro się jeszcze zastanowie.
Na mój gust taki mecz nie skończy się 2-0 i warto też się zastanowić nad tym...

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Nie widzę szans dla Fritza. Jedna opcja to doprowadzić do TB i go wygrać. Za niski kurs na Zvereva żeby na niego grać, także pozostaje tylko pooglądać.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Nie rozumiem postawy Zvereva. Mecz mu się dobrze układa, do tego Fritz ***** gra, a ten się denerwuje przy każdej możliwej okazji ????

Status
Zamknięty.