>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Optibet - SK Upesciems
strasznie kursy skaczą, 3 min temu na gosci @1,7 przed chwilą 1,03 teraz znowu inaczej

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba liczyc że Termalica z kontry cos dorzuci chyba bo po golu to przestali grac

od poczatku mecz slaby i tak jak ktos u gory pisał bramka z przypadku, ale 45 min jeszcze i duzo przypadkowych akcji jeszcze moze sie wydarzyć :razz:

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
FK Ogre - Rigas FS
pierwsza bramka padła, licze na worek bramek over 4,5 @2,00

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
od poczatku mecz slaby i tak jak ktos u gory pisał bramka z przypadku, ale 45 min jeszcze i duzo przypadkowych akcji jeszcze moze sie wydarzyć :razz:
wszak sam polecałeś dorzucić over 1,5 ????

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszak sam polecałeś dorzucić over 1,5 ????

dokładnie tak

polecam do dubelka dorzucić sobie termalica - arka o1,5 @1,425 tyle że ja czekam na rozpoczęcie meczu na pierwsze 5-10 min

chciałem zobaczyc jak bedzie wygladał początek ale i tak zagrałem wiec tak jak Ty czekam na gola ;)

T 67

ty1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bagnis ty tępy *****ie mieć tyle bp połamać dwa razy Zvereva i to oddać. Jebane tenisowe ścierwa

T 67

ty1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ten tenis to ***** zlikwidować to w pizdu na 2000 typków w atp może z 5 jest ok resźta to pizdy i sprzedwaczyki

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Mi się wydaje że po prostu nie chciał tego wygrać... Bardzo dziwny mecz... 2:1 i oddaje podanie spowrotem.. 6:5 i podanie i oddanie celowo 3 punktów ze stanu 30:15 dla niego... Tie break to już kwintesencja idiotyzmu z jego strony 5:4 podanie i podwójny a przy piłce na 6:5 to po prostu oddalił rakietę od piłki i oddał darmowy punkt dla Niemca ???? Wiedziałem że to jest podejrzany zawodnik ale żeby aż tak....

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mysle o tym Evansie dzisiaj, ktoś od tenisa cos moze powiedziec o tym meczu?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Ciężko cokolwiek o tym meczu powiedzieć, bo Evans nie grał ostatni w Pucharze Davisa z powodu jakiegoś urazu... Wygrał już w tym sezonie z Beckerem i to dosyć gładko.. Becker to stary lis i jest niezwykle doświadczony i jeśli mu będzie szło może tutaj poskładać Evansa lub wręcz przeciwnie dostać szybkie lanie...Evans niewiadomo w jakiej jest dyspozycji bo to pierwszy mecz na hardzie od jakiegoś czasu a przestawienie się z trawy na harda to jednak zajmuje trochę zawodowym graczom.. po spadkach kursów jakie widzę ja bym tego nie zagrał

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
FK Ogre - Rigas FS
pierwsza bramka padła, licze na worek bramek over 4,5 @2,00
54 min i BANG 0-5 ✅✅✅
mozna cos jeszcze dolozyc bo ogromna przewaga

polecam do dubelka dorzucić sobie termalica - arka o1,5 @1,425 tyle że ja czekam na rozpoczęcie meczu na pierwsze 5-10 min
wkoncu strzelili ✅✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
bufu +9 Punkty
Status
Zamknięty.