>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [29]

Status
Zamknięty.
M 127

matand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dałem 3 sety w meczu po 2.30 i póki co nie wygląda to na głupi typ. zobaczymy jak pójdzie.

palemki 62

palemki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Ma ktoś stream do boksu z polsat sport?

http://yoy.tv/channels/2058

Ale juz prawie po walce 2 runda liczenie. Mysle ze jeszcze 1-2 max i koniec tej komedii.
Uwielbiam Izu ale niestety jego kariera nie zabrnie wysoko takie jest moje zdanie. Nic sie nie zapowiada na to aby walczyl z powaznymi przeciwnikami. A ma juz 29 lat.

e: kolejne liczenie
e: nastepne liczenie koniec walki

Jesli ktos sie interesuje boksem zaraz walka Izu Ugonoh nie wiem do konca jakie sa kursy online i czy jest opcja @Izu wygra przed czasem obojetnie ktora runda. To ze wygra to pewne ale przed czasem powinien rowniez pyknac kelnera. Jego kariera stoi w miejscu przez to ze obija ciagle bumow.
Zagralem w stacjonarnym w Dusseldorfie jedyne miejsce gdzie mozna bylo obstawic lol.

http://boxrec.com/venue/241956

Kurs ok 1.25 max (w boksie inne stawki to oczywiste) ✅ ✅ ✅

M 127

matand

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
granie na utrzymanie swojego serwisu przez baby, zaraz po przełamaniu, po takim kursie raczej nie ma sensu w WTA. wręcz przeciwnie, powrotne przełamanie u kobiet to standard. pozdro ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
david-beilan +7 Punkty
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
granie na utrzymanie swojego serwisu przez baby, zaraz po przełamaniu, po takim kursie raczej nie ma sensu w WTA. wręcz przeciwnie, powrotne przełamanie u kobiet to standard. pozdro
dokładnie, szczególnie serwis Beck ,który z racji jej warunków fizycznych jest bardziej podaniem do rywalki niż serwisem

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież jak ktoś szanuje pieniądze to nie gra WTA, już bym wolał zagrać w czarne/czerwone

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
rzepin +4 Punkty
grzybcio7 +7 Punkty
G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
No któryś kurs nie wejdzie z faworytów w ATP Kitzbuhel, kwestia który? Mecze o tej samej godzinie i mają wygrać dwaj faworyci...Raczej nierealne ????

Status
Zamknięty.