>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
quizzly +2 Punkty
wiszu12 +2 Punkty (Dzięki wielkie za overka, lekko pograny ale zawsze + Pozdro! :))
dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A tam Mets :cool:
Pisałem pare słów o tym meczu w dziale

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Milonarios-Santa Fe , 1 win za 2.65
Wynik po pierwszej polowie 1:0 dla Milonarios. Doslownie kilka minut po rozpoczecie spotkania, kurs wzrosl na 3,40 z 2,30 . Druzyna Milonarios, miala przewge, moze nie wielka , ale w kazdym aspekcie praktycznie. Sklad bez wiekszych oslabien. Wiem, ze Santa Fe, to nie jest slaba druzyna, ale zeby ja faworyzowac na wyjezdzie z takim zespolem jak Milonarios....? Cos mi tu brzydko pachnie...

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Za godzine WNBA Minesota-Dallas. Dzis Min...niszczy Dallas, mimo , nienajlepszej formy ostatnio. Dallas wczoraj, przegralo, wygrany w zasdzie mecz, do tego w dogrywce. Morale plus zmeczenie= zniszczenie :]
Gram na live cos, bede wrzucal.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobrze, prosze pana, nie gram w takim razie :]
Nie no Tomek, może się skończyć jak Toronto dzisiaj także niespodzianki na propsie shieeeeeeet ????

ksznicz 316

ksznicz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wynik po pierwszej polowie 1:0 dla Milonarios. Doslownie kilka minut po rozpoczecie spotkania, kurs wzrosl na 3,40 z 2,30 . Druzyna Milonarios, miala przewge, moze nie wielka , ale w kazdym aspekcie praktycznie. Sklad bez wiekszych oslabien. Wiem, ze Santa Fe, to nie jest slaba druzyna, ale zeby ja faworyzowac na wyjezdzie z takim zespolem jak Milonarios....? Cos mi tu brzydko pachnie...

Jak dla mnie ktoś mocno załadował na giełdzie w remis... Dość spory ruch na tym meczu na betfair, a kursy, pomimo 60 minuty i 1-0 są względnie mega wysokie jeśli chodzi o Millonarios, gdyż wahają się między 1.40-1.45... Jak dla mnie remis po golu po 80. minucie. Można spróbować lekko imho.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Jak dla mnie ktoś mocno załadował na giełdzie w remis... Dość spory ruch na tym meczu na betfair, a kursy, pomimo 60 minuty i 1-0 są względnie mega wysokie jeśli chodzi o Millonarios, gdyż wahają się między 1.40-1.45... Jak dla mnie remis po golu po 80. minucie. Można spróbować lekko imho.

Ja zaladowalem na win, dlatego zaraz zamykam, bo te kursy tak skakaly , ze masakra.

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chociaż szczerze wolałbym bez niespodzianek już tutaj, wygląda to lepiej niż mecz Blue Jays także jestem dobrej myśli :cool:
Pierwsze hity Mets ostro ????
Dodam że to chyba dzień błędów bo masa była w Toronto i tutaj też tak zaczynają.

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i poobijany Perdomo ???? Zaraz zaatakuje jakiś over wysoki, czuje, że będzie overowa fiesta
over 12.5 @ 2.90

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
No i poobijany Perdomo ???? Zaraz zaatakuje jakiś over wysoki, czuje, że będzie overowa fiesta
Na sume uderzen druzyny,na live juz nie pogram, nie wiedze nic takiego na 365 ?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Probuje, over 22,5 pkt Minesota w pierwszej kwarcie.
Jak ktos gra , to bez szalenstw, bo wiadomo :]

U 76

ulvmann

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja najpierw chciałem &gt;2.5 gola, potem &gt;3.5 gola, ale zamykali co chwila i nie dało rady :/

Status
Zamknięty.