Doceniam merytoryczne odpowiedzi...Wiadomo, Polacy cebulacy będą zawsze narzekać...
Obecnie lepiej grają reprezentacje Niemiec i Włoch i to one powinny zagrać w finale. Poziom meczu finałowego nie odbiega od naszej ekstraklasy...
Mocną stroną Portugalii w meczu z Polakami były ataki skrzydłami. W tym meczu tego nie widzę. Ogólnie "bez ryzyka" jak to powiedział przed chwilą komentator grają obie drużyny...
zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru
It's me. ????ktos tam ladnie zlapal portugalie @ 13
Będę w Płocku na inauguracji. ????przypomniales mi ze za tydzien wraca najlepsza liga swiata
Graliście w ciągu kilku ostatnich minut jakieś zakłady w bwin?
Mam dziwną sytuację, zakłady rozliczone jako wygrane, a nie zostały dopisane do stanu konta, może ktoś to wyjaśnić?
zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru
It's me. ????
Będę w Płocku na inauguracji. ????
Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasza Lechia gra!
Prawidłowe słowo to odpadliśmy, bo wyniki po 120 minutach był remisowyco Polacy, przegralismy tylko z mistrzami ????
Piąteczka. ????I love this game
Czym? ????make my day
Cholera teraz patrzę na to jak mogliśmy być blisko czegoś wielkiego, taka szansa taki skład, drabinka może już nigdy się nie zdarzyć