>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [28]

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Doceniam merytoryczne odpowiedzi... ;) Wiadomo, Polacy cebulacy będą zawsze narzekać...
Obecnie lepiej grają reprezentacje Niemiec i Włoch i to one powinny zagrać w finale. Poziom meczu finałowego nie odbiega od naszej ekstraklasy...
Mocną stroną Portugalii w meczu z Polakami były ataki skrzydłami. W tym meczu tego nie widzę. Ogólnie &quot;bez ryzyka&quot; jak to powiedział przed chwilą komentator grają obie drużyny...

przypomniales mi ze za tydzien wraca najlepsza liga swiata ????
ktos tam ladnie zlapal portugalie @ 13
mi sie udalo tylko o.0.5 ;/
to teraz rozne francji :moze

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru

Widzę ciagle w formie ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Portoryko-Dominkana, ogladal ktos cos z tego turnieju, jakies szanse na nawiazanie walki przez Porto...?

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Graliście w ciągu kilku ostatnich minut jakieś zakłady w bwin?

Mam dziwną sytuację, zakłady rozliczone jako wygrane, a nie zostały dopisane do stanu konta, może ktoś to wyjaśnić?

Jeszcze raz spróbuję, bo była radość/smutek z bramki. Kto co woli, miał ktoś taką sytuację jak ja?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i prawidłowo, należało się Ronaldo, a we Francji to chyba żałoba narodowa przez miesiąc ;D

M 176

michal93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cholera teraz patrzę na to jak mogliśmy być blisko czegoś wielkiego, taka szansa taki skład, drabinka może już nigdy się nie zdarzyć

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zatopilem wygrana Francji i to moja moc zablokowala ta ostatnia pile a awans Francji zamyka mega kupon wiec wiecie co robic, reputa po meczu ???? Bez odbioru

latwo

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Cholera teraz patrzę na to jak mogliśmy być blisko czegoś wielkiego, taka szansa taki skład, drabinka może już nigdy się nie zdarzyć

Zwolnic Nawalke, nikt takiej obrony Czestochowy po bramce nie gra :]

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Masówka poszła na Francję, żabojady pewni siebie, ktoś z tej drabinki &quot;trudniejszej&quot; na 100% miał być mistrzem Europy, tamta drabinka była &quot;łatwa&quot; ,a tu taki psikus. Czułem że tak będzie, takie są uroki piłki , wygrywa ten przy którym widnieje większy wynik i tylko to się liczy, nie ważny jest styl. Portugalii można pogratulować zawzięcia no i oczywiście trenera, który miał niesamowitego nosa wpuszczając Edera za mopa który w tym meczu nic nie grał.

Status
Zamknięty.