>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [26]

Status
Zamknięty.
V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ci co chca stawiac na Belgie nie zapominajcie ze dla nich remis to tak jak wygrana

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Polecam sledzic mistrzostwa Ameryki SR. w koszykowke, tam juz weszly kursy po 6/1 i 8/1. Dzis na Kostaryke byl kurs 12/1 i po piwerwszej polowie prowadza 32:39, handi bylo +25.5. Nie wiem czy wygraja bo ta koszykowka to ciezka patologia.
Wieczorem jest ciekawy mecz Meksyk-Dominikana i wedlug mnie, Dominikana nie jest bez szans, czeba na live zobaczyc co sie bedzie dzialo :]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
siwydym +2 Punkty
vidal 7,7K

vidal

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ci co chca stawiac na Belgie nie zapominajcie ze dla nich remis to tak jak wygrana
Ale porażka już nie, więc granie na remis mija się z celem. A sama Szwecja nie może grać jak Włosi czy Irlandia przy 0-0 defensywnie, tylko muszą sami zaatakować co będzie na plus dla dobrych w kontrach Belgów.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
napisz kurs na Dominikane bo powiedzialbym ze dla mnie to oni sa nawet a powinni byc faworytem, Meksyk slabo w 1 polowie tyle chaosu ze bania mala wystarczy ze dominikana odksoczy na 8-10 do polowy i nie powtorzy sie poprzedni mecz meksyku gdzie gonili i doprowadzili do dogrywiki, Dominikana w ofensywie jest mocna oprocz tego grajki tez bardziej przypominaja koszykarzy jak mechiki.

Kurs na Dominikane 3.90. Sprawdzilem sklady dosyc dokladnie i sa doscy wyrownane, na tyle ile sie oreintuje, warto sie temu przyjrzec.

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ottestad v Gjovik-Lyn 2 (1 Połowa Gole) Powyżej 0.5 @ 1.50 LIVE

P 73

phamrol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
Różnica w remisach Szwajcarii z Francją i Słowacji z Anglią, a Szwecji z Belgią była taka, że w tych dwóch pierwszych meczach, remis dał awans jednym i drugim. Dzisiaj teoretycznie Szwecja powinna atakować, żeby uzyskać awans, teoretycznie, bo... widząc dzisiaj postawę Austrii od początku meczu z Islandią, gdzie też powinna zaatakować nie było tego widać. Gdyby Belgia chciała zagrać na remis, to nie wychodziłaby w najmocniejszym składzie, a Wilmots dałby pograć zmiennikom. Mogę się mylić co do analizy tego meczu, ale Szwecja nie oddała celnego strzału na bramkę w tych mistrzostwach, a gra i atmosfera jest fatalna. Belgia z mega ofensywą, która w meczu z Irlandią pokazała jak kończy kontry.

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Różnica w remisach Szwajcarii z Francją i Słowacji z Anglią, a Szwecji z Belgią była taka, że w tych dwóch pierwszych meczach, remis dał awans jednym i drugim. Dzisiaj teoretycznie Szwecja powinna atakować, żeby uzyskać awans, teoretycznie, bo... widząc dzisiaj postawę Austrii od początku meczu z Islandią, gdzie też powinna zaatakować nie było tego widać. Gdyby Belgia chciała zagrać na remis, to nie wychodziłaby w najmocniejszym składzie, a Wilmots dałby pograć zmiennikom. Mogę się mylić co do analizy tego meczu, ale Szwecja nie oddała celnego strzału na bramkę w tych mistrzostwach, a gra i atmosfera jest fatalna. Belgia z mega ofensywą, która w meczu z Irlandią pokazała jak kończy kontry.
Że niby Austria nie zaatakowała?
Myślisz że jeśli ktoś ma wygrać mecz (nie wygrać jak w LM 2,3 czy 4 bramkami) to rzuci się od pierwszego gwizdka?
To nie klub gdzie trener może wpoić poruszanie się w pressingu czy asekurację.
Sami piłkarze w repie nie znają się tak jak w klubach więc z automatu inaczej funkcjonują.
Szwedzi im dalej w las tym bardziej zaczną się otwierać przy słabym dla nich wyniku ale na pewno nie rzucą się w pierwszych 5 minutach nie wiadomo z jakim atakiem.

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
***** nie grajcie w tym bahu 20minut mi juz Piasta rozliczaja ....

P 73

phamrol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gostyn
Chyba nie powiesz mi, że Austria w pierwszych 20 minutach prowadziła grę? Do pierwszej bramki strzelonej przez Islandię, to zespół Islandii grał piłką, prowadził grę. Gdybym ja wiedział, że muszę wygrać i mam na to tylko 90 minuta, jeden mecz, to nie wyszedłbym ze składem bez skrzydłowych, z Alabą na dziesiątce i dwoma defensywnymi pomocnikami.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
taki offtop z kim to na wimbledonie kiedys szarpal francuz dwa dni ..mieli tam chyba grubo ponad 20 gemow i konczyli nie wiem nawet czy nie 3 dni hehe

Mahut tylko z kim to nie pamietam

Mahut z Isnerem, ale z tego co napisałeś to w życiu bym się nie domyślił że chodzilo o ten mecz

Status
Zamknięty.