>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
wow, strasznie wzrosły kursy na Ukraine... Irlandczycy popili i postawili grubą kasę na swoich czy co? :cool:
Pewnie po fajkach i browarach w szatni tak skoczył

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dwie zmiany dwa gole. Ale nos hodżsona xd
Gdyby zagrał od początku Vardym zamiast Sterlinga to o zwycięstwo byłoby dużo łatwiej. Teraz to po prostu zagrał all in i nie ma tutaj jego wielkiej zasługi.

thecakeisaspy 145

thecakeisaspy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jak coś to w meczu Legii są zmiany powrotne i ogółem tam już w ciągu meczu było z 10+ zmian i właśnie wchodzi 6 osób z ławki z AEK&#39;u

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Frantagelo po @1,50 z Przysiężnym?! GRAĆ! :-D Ja czekam na live i tam coś będę łapał też.

Przypominam, bo moim zdaniem to dobra inwestycja i można pograć mocniej. Przestrzegam jednak przed stawianiem domów, bo po niektórych wiadomościach widzę, że niektórzy mają taki zamiar, a jak nie wypali to będą płacze na pw. :mrgreen:

matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Przypominam, bo moim zdaniem to dobra inwestycja i można pograć mocniej. Przestrzegam jednak przed stawianiem domów, bo po niektórych wiadomościach widzę, że niektórzy mają taki zamiar, a jak nie wypali to będą płacze na pw. :mrgreen:

Przysiężny wiadomo jak gra, ale całkiem dobrze serwuje, będzie ciężko go połamać, samemu też na returnie wiele nie zdziała ze swoim zardzewiałym bekhendem, ja bym prędzej pograł over 21,5 ???? Jak na trawę to całkiem niska linia.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Roger serio chce pograć decidera?
Swoją drogą czemu Gibb z Pattersonem nie grają?

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Roger serio chce pograć decidera?
Swoją drogą czemu Gibb z Pattersonem nie grają?
czekają chyba na swoją kolej, myślę że wyjdą po Brylach i Kujawikach takie moje małe domysły ;p
edit: już grają

Status
Zamknięty.