>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dwoma defensywnymi pomocnikami grać z Albanią to gruba przesada

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Barca ostatnia akcja kozacka, ale słabo grali. Widzisz Anderson, Twój typ na + handi też na plus i obaj zadowoleni ????
Ale oczywiście Francja pewnie nie wygra ... jeden od zawsze ???? Trener Francuzów to debil, kogo te kraje wybierają to śmiech na sali, jakiś amatorów

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Barcelona fart roku :]
Zastanówcie się jednak co z przebiegu spotkania było łatwiejszym typem: Barca @ 1,47 czy Real +8,5 @ 1,47 :]
Dwoma defensywnymi pomocnikami grać z Albanią to gruba przesada
Gdzie tam masz dwóch defensywnych pomocników?

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
U mnie nie dość że śmiga to napisali maila że dostanę cash i mam nie wiadomo skąd 80zł więcej ???? Może dlatego że zgłaszałem, że im nie trybi ????

No własnie...MI też stan konta się coś nie zgadzał i nie wiedziałemo co chodzi a tu widze 80zł gratis chyba za to ze zglaszalem problem...bo jak inaczej to tlumaczyc.
Francja coś strzeli niebawem

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
No własnie...MI też stan konta się coś nie zgadzał i nie wiedziałemo co chodzi a tu widze 80zł gratis chyba za to ze zglaszalem problem...bo jak inaczej to tlumaczyc.
Sprawdź maila, tam pisali na ten temat ale do końca nie wiedziałem o co chodzi. Jak dają to nie dopytuję, jakby zabrali to bym pytał ???? Oni chętnie rozdają bonusy i darmowe zakłady.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
radula +28 Punkty
Status
Zamknięty.