>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Pany mam powyzej 11 rogów w meczu Hiszpanów, Marciniak złodziej nie dał 2.. no trudno.. mogę zamknąć bez żadnej straty, jak myslicie zostawić?
Parafrazując Ż: z rzutami rożnymi u Hiszpanów jest tak, że różnie to bywa :grin:
Ale wydaje mi się, że 0-0 długo się będzie utrzymywać, więc wtedy rożne powinny lecieć

wall 365

wall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
uklady spotkan
no właśnie, techniczna druzyna wiec nie ida na dzika do lini tylko często wycofują rzecz jasna, mam straszny dylemat. jakby Marciniak dał dwa prawidłowe, to jużby był luz

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pany mam powyzej 11 rogów w meczu Hiszpanów, Marciniak złodziej nie dał 2.. no trudno.. mogę zamknąć bez żadnej straty, jak myslicie zostawić?
Problem w tym, ze praktycznie liczysz tylko na Hiszpanow by ci te rozne nabijali, bo Czesi po dwoch roznych w pierwszych 5 minutach w pozostalych 40 minutach nie zrobili ani jednego.

raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
te rożne to bym zamykał bo to nic pewnego w tym meczu, hiszpanie grają jak hokeiście, zameczkiem od linii do linii, nie idą na żywioł

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
skąd takie info? na stronie turnieju pisali 18 minut temu ze zakladaja plandeki
Update: No play before 2.30pm on Centre Court and not before 3pm on Courts 1 and 9.
Ted wyjaśnił, miałem to samo źródło.
no jak tak patrze na to co sie dzieje to Morata moze coś ustrzelić, a i over 2,5 sie szykuje
Największe zagrożenie z jego strony, jakby miał więcej szczęścia to by coś wsadził. Na razie Cech najlepszy u Czechów, Hiszpania wygra a jak szybko otworzą worek z bramkami to może jeszcze o1,5 ogarną.

everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no właśnie, techniczna druzyna wiec nie ida na dzika do lini tylko często wycofują rzecz jasna, mam straszny dylemat. jakby Marciniak dał dwa prawidłowe, to jużby był luz

to co ze techniczna przeto przeciwniki msi ja wybic tym bardziej bym to zostawil gorzej jak strzela gola

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stykkishólmur
Miałem nie grać już kobiecej koszykówki ale widzę że Argentynki kumają o co chodzi ????

Argentyna over 74.5 punktu - 1.80

brakuje raptem 32 pkt a 2 kwarty zostały :razz:

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Taka ciekawostka z tt:

Hiszpania straciła tylko 1 gola w ostatnich 16 meczach w finałach ME,
Czesi dzisiaj raczej tej statystyki nie popsują

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko przez Marciniaka... 2 nie dał.. co za łebster
Kto wie, moze w drugiej polowie da kornera ktorego byc nie powinno...ponoc nic w przyrodzie nie ginie :p
...Edit. No i patrz jak juz nabijaja kornery...3 w jedna minute ????

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czekaj jak strzela i wtedy czekaj jak strzela 2 :grin: nie wiem ale cos strzla
thx cud ze Nic nie wpadlo jeszcze
e odkad zyje nie widzialem slabszych me w historii tj 30 lat nuda total juz Te deszcze na trawie ciekawsze

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Aduriz niech wejdzie to może Hiszpania coś strzeli wreszcie, tak to widzę 1-0 z golem koło 80 minuty dopiero
Morata faktycznie Milikuje, ale może też w końcu coś wykorzysta

Status
Zamknięty.