>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytaj regulamin, zamiast zadawać zbędne pytania.
&quot;-Po wypełnieniu warunków obrotu można dokonać wypłaty środków. &quot;
Bierzesz pod uwagę że regulamin może być napisany niezrozumiale bądź ktoś chce się upewnić w danej kwestii?
Czy tylko potrafisz dokładać swoje 3 grosze tam gdzie nie są potrzebne?

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Plaża do mocnej gry:

forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-14.html#post6020625

✅✅✅

Niektórzy tu już nie sobie dadzą spokój z grą plażówki, bo wcześniej albo zejdą na zawał albo za płaczą się na śmierć.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
astu +3 Punkty
matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Skupscy *5:4 40-15 i przegrali gema ładny wałek ???? wcześniej z 10 bp obronili

streama nie ma to można balować :cool:

nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nawet na deblu Chan/Chan Polacy ????

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
????Lyon-Villeurbanne vs Strasbourg
???? Reggiana vs Milano
Lyon + Reggiana @2.67 bet365
???? Valencia vs Real Madryt
Valencia @2.65 bet365
Takie coś spróbuję. Dubel wydaje się niby pewny ale wiadomo jak to bywa... A w hiszpańskiej liczę na to że Valencia powalczy jak ostatnio i będzie G5. Za naście minut wszystko startuje ;)

rodd +6 Punkty
tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
✅✅✅

Niektórzy tu już nie sobie dadzą spokój z grą plażówki, bo wcześniej albo zejdą na zawał albo za płaczą się na śmierć.

Co nie zmienia faktu, że w tym sezonie ta plażówka to istny cyrk na kółkach, gdzie kursy poniżej 1.15 potrafią gładziutko topić 0-2 albo wygrywają w wielkich bólach. Dla mnie to zawsze była jednak dość loteryjna dyscyplina, pojedyncze piłki bardzo często decydują o meczu, dystans dosyć krótki i o wtopę na niskich kursach łatwo. Nie to co na Szlemie gdzie złożysz taśmę z 15 zdarzeń i przez pierwsze 3 rundy można tak w zasadzie grać unikając tylko co po niektórych postaci z WTA i ATP:grin:

rodd +6 Punkty
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Co nie zmienia faktu, że w tym sezonie ta plażówka to istny cyrk na kółkach, gdzie kursy poniżej 1.15 potrafią gładziutko topić 0-2 albo wygrywają w wielkich bólach. Dla mnie to zawsze była jednak dość loteryjna dyscyplina, pojedyncze piłki bardzo często decydują o meczu, dystans dosyć krótki i o wtopę na niskich kursach łatwo. Nie to co na Szlemie gdzie złożysz taśmę z 15 zdarzeń i przez pierwsze 3 rundy można tak w zasadzie grać unikając tylko co po niektórych postaci z WTA i ATP:grin:

To twoje zdanie. Ja uważam, że jest to jedna z najbardziej przewidywanych dyscyplin tylko trzeba oglądać, śledzić mnóstwo spotkań i podejście poszczególnych par do danego turnieju. Niestety nie zawsze jest na to czas. Kurs 1.1 Ci może nie wejść w każdej dyscyplinie i nie ma różnicy czy to plażówka czy coś innego. Jeżeli ktoś wali mecze z plaży tylko po kursach, tylko po nazwiskach to porażka dziwić nie może. Sezon dziwny, bo większość par celuje w Rio i tam ma być szczyt formy.

a150pl 101

a150pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do bonusu na Unibet

Najstarsi strzelcy w ME to:

Andriy Shevchenko
Giorgos Karagounis
Jan Koller
Christian Panucci?

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Najstarszy strzelec to Ivica Vastić

a150pl +3 Punkty
everto 529

everto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To twoje zdanie. Ja uważam, że jest to jedna z najbardziej przewidywanych dyscyplin tylko trzeba oglądać, śledzić mnóstwo spotkań i podejście poszczególnych par do danego turnieju. Niestety nie zawsze jest na to czas. Kurs 1.1 Ci może nie wejść w każdej dyscyplinie i nie ma różnicy czy to plażówka czy coś innego. Jeżeli ktoś wali mecze z plaży tylko po kursach, tylko po nazwiskach to porażka dziwić nie może. Sezon dziwny, bo większość par celuje w Rio i tam ma być szczyt formy.

ogarniasz temat roger to czemu nie grasz dogów

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
ogarniasz temat roger to czemu nie grasz dogów

To nie jest mój styl gry. Szukając doga w plażówce @ 4 czy @ 5 nie jest łatwo, bo z reguły takie dogi mają małe szansę przed meczem. Boisko to czasami weryfikuje, ale to raczej wynika po prostu z odpuszczenia, zbyt luznego podejścia ze strony faworyta czy faktu, że awans do play off pewny i akurat 2 czy 3 miejsce w grupie nie robi danej parze różnicy. Takie coś ciężko przewidzieć. Ja wolę sobie szukać ako z 3-4 typów, dwa duble po @ 1.5 itp. Single i dogi szukam takie do @ 2.50 kiedy jest value na doga i tyle. Jakiś ekstremalnych kursów raczej nie grywam, bo na takie ako z 2-3 zdarzeń jestem w stanie postawić te 2koła, a już na doga takiej kasy nie zaryzykuję.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiem czy ktoś już tutaj wspominał. OFICJALNIE: Nadal nie zagra na Wimbledonie!

Status
Zamknięty.