>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Nicolaie za ten mecz powinni dostac zakaz gry w plażówkę dożywotnio.

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ferrer i Dominik ? oj coś zepsuje
Przecież wczoraj pisałeś że Dominik jest przygotowany do gry przez cały sezon, że nie ma mowy o zmęczeniu i sam podawałeś go jako dość pewny typ. Co się zatem zmieniło?

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przecież wczoraj pisałeś że Dominik jest przygotowany do gry przez cały sezon, że nie ma mowy o zmęczeniu i sam podawałeś go jako dość pewny typ. Co się zatem zmieniło?
Tak, pisałem ale nie wspominałem o tym że na pewno dziś wygra.

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tak, pisałem ale nie wspominałem o tym że na pewno dziś wygra.
Jednak przymierzałeś się do grania Thiema po @1,40 / @1,50 (już dokładnie nie pamiętam). Pytam zatem co się zmieniło?

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednak przymierzałeś się do grania Thiema po @1,40 / @1,50 (już dokładnie nie pamiętam). Pytam zatem co się zmieniło?
Przymierzałem się, ale nie widziałem kursu na Ivo który jest zdecydowanie pewniejszym typem. :]

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Przymierzałem się, ale nie widziałem kursu na Ivo który jest zdecydowanie pewniejszym typem. :]

Jemu chodzi o to że skoro piszesz ciągle, że się przymierzałeś czemu teraz napisałeś i odradzasz granie na jego. Jedno się koliduję z drugim.. :zoltakartka:

domell 454

domell

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jemu chodzi o to że skoro piszesz ciągle, że się przymierzałeś czemu teraz napisałeś i odradzasz granie na jego. Jedno się koliduję z drugim.. :zoltakartka:
Dokładnie chodzi o to co napisał Gabka.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja napisałem rano co polecam więc skoro nie ma tam Dominika to chyba jest logiczne. Nic na tace nie można podawać, trzeba trochę pomyśleć bo rzeczy nieużywane zanikają ;)
e; Skyrminka, tak.

Status
Zamknięty.