>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bakker to juz jest szczyt bezwstydnika ???? Chłop przegra bodajze 7dmy mecz z rzedu w imie handlu, zero ambicji 7:5 2:0 i wiadomo co dalej ????
... i dalej wygrywa 3 seta, daj spokój Ted :cool: Wreszcie i De Bakker musi coś wygrać.
A z tym Rolą to miałem dobrą czutkę żeby zamknąć, chłop serwował na mecz i się połamał :grin:

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie chodzi o styl ale o podejscie do meczu, Lopez z tego co wiem gra dokladnie tak samo ale spojrz na jego postawe a na Browna? Brownowi jamajskie ziolo chyba troche wypalilo poczucie odpowiedzialnego podejscia do swojego zawodu, na luzie, na spokoju, na chilloucie do kazdego spotkania i jakos sie pogra... to oczywiscie pol zartem juz ;)
Po części się z tym zgodzę. Ja wiem , że jego wycieczki pod siatkę często nie są dobrze przygotowane i oglądanie tego boli - szczególnie jak nie siedzi na dobrym procencie serwis potrafi to wyglądać komicznie. Natomiast ten luz hmm może tylko dzięki temu odprawił Rafe na Wimbledonie ? Choć tam był dużo bardziej skoncentrowany ????
Co do Lopeza to technik plus lewa ręka nawet jakby miał najbardziej na świecie mecz w dupie to i tak będzie wyglądać poważniej niz Dustin ???? , ale z podejściem jak najbardziej racja nawet jak mu nie idzie to nie wali ściemy tylko gra na 100%.

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanko do Was, na czym polega zakład w bet365 &quot;występy drużyn&quot; ???? ?
Występy drużyny

Tylko 90 minut gry. Punkty są przyznawane/potrącane każdej drużynie w sposób następujący:

Wygra mecz = 25 pkt

Zremisuje mecz = 10 pkt

Każdy zdobytyt gol = 15 pkt

Każdy otrzymany i wykorzystany rzut rożny = 3 pkt

Czyste konto = 10 pkt

Gol przed 20:00 = 10 pkt dodatkowo (maksymalnie 10 punktów na drużynę)

Każda otrzymana żółta i czerwona kartka = potrącone odpowiednio 5 i 15 punktów (maksimum 20 punktów na zawodnika)

W przypadku, kiedy mecz nie został dokończony wszystkie zakłady będą nieważne.

wall 365

wall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
uklady spotkan
Występy drużyny
Tylko 90 minut gry. Punkty są przyznawane/potrącane każdej drużynie w sposób następujący:
Wygra mecz = 25 pkt
Zremisuje mecz = 10 pkt
Każdy zdobytyt gol = 15 pkt
Każdy otrzymany i wykorzystany rzut rożny = 3 pkt
Czyste konto = 10 pkt
Gol przed 20:00 = 10 pkt dodatkowo (maksymalnie 10 punktów na drużynę)
Każda otrzymana żółta i czerwona kartka = potrącone odpowiednio 5 i 15 punktów (maksimum 20 punktów na zawodnika)
W przypadku, kiedy mecz nie został dokończony wszystkie zakłady będą nieważne.
dzięki za informacje, czyli taka loteria troskę, grałeś to kiedyś? ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jordan Thompson, gość który w tamtym tygodniu ograł Gojowczyka i Browna 2-0 i urwał seta Lu, właśnie dostaje od jakiegoś kelnera z siódmej setki rankingu :grin:
edit. Jednak ogarnął tego tb, ale było gorąco :cool:

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Detroit
Białorusinki 1 pkt straty i przez ostatnie 24 sekundy tylko patrzą jak koreanki kozłują XD wtf?

Status
Zamknięty.