>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brayany pierwszy raz połamały, szok jak dla mnie to to że tak długo Mark trzymał serwis to nie codzienność ????

matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Sfarcony gem niesamowicie Lopezów, to samo poprzednie mecze, patola, że takie leszcze wygrają wielkiego szlema.

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bryan/Bryan @ 1,66
Bet365

Kibicowałem Hiszpanom, bo zasłużyli na zwycięstwo, ale nie wyciągną tego. Była piła meczowa, Bryany pewniejsze przy swoim serwisie, Lopez niepewny przy siatce. Dla mnie tu musi skończyć się zwycięstwem Amerykanów.
2 razy z rzędu się połamali. Ale wyjątkowo nie szkoda mi hajsu - Lopezy pokonali zwycięzców z 2013, 2014 i 2015 w drodze po tytuł, po drodze pokonali także obecne jedynki. Zasłużyli.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sfarcony gem niesamowicie Lopezów, to samo poprzednie mecze, patola, że takie leszcze wygrają wielkiego szlema.
każdy mecz na mega farcie i ich nie powinno już być dawno, ale cóż...coś takiego raz w życiu

matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
każdy mecz na mega farcie i ich nie powinno już być dawno, ale cóż...coś takiego raz w życiu

Do końca kariery już nawet nie powąchają półfinału w żadnym szlemie, ale ten jeden raz na farcie polecieli i mają.

bbadii 1,3K

bbadii

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Opoczno
Tak czy siak, hererry w nastepnym meczu leca, w finale z taka gra na pewno nie zagraja no to bylby rak dla oczu.

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
W Ostrowie jak narazie sensacje na poczatek, Smoliński objeżdza Hancooka i Holdera, teraz Kroner załatwił braci Łagutów.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze finał jutro, który wygra Djoko na 100% i zaczynamy jak dla mnie najlepszy szlem czyli WIMBLEDON ! już się nie mogę doczekać ????

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
Chorwacja - San Marino
o 0.5 HT @1,16 b365
16% lokata