>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jazda Hollandia, trzeba spuścić powietrze z tego jak że mocno napompowanego balonika.

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Jazda Hollandia, trzeba spuścić powietrze z tego jak że mocno napompowanego balonika.

nie świruj.. co Ty za Holandią jesteś. właśnie niech się buduję pewność siebie..

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac na rum
Pazdan jakie to jest dziecko we mgle, wyciąć kogoś, wpierd*ić się ciosem karate to owszem, a zostać przy swoim zawodniku do końca to już go przerasta
jakie to polskie, po 35 minutach juz krytykowac :grin:

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Pazdan jakie to jest dziecko we mgle, wyciąć kogoś, wpierd*ić się ciosem karate to owszem, a zostać przy swoim zawodniku do końca to już go przerasta

Ty stań obok Glika, może lepiej Ci pójdzie.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakie to polskie, po 35 minutach juz krytykowac :grin:

Jakby zrobił coś takiego w 5 minucie to krytykowałbym po 5, zresztą to jest dziadowski obrońca i nie nadaję się do 1 składu reprezentacji.

@Gąbka

Czy ja powiedziałem, że gram lepiej? Czy mi ktoś płaci za grę w piłkę? Daruj sobie ten durny argument o zrobieniu czegoś lepiej, bo przyjmując go to nie można by nawet filmu w kinie skrytykować

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
nie świruj.. co Ty za Holandią jesteś. właśnie niech się buduję pewność siebie..
Sokojnie , ewentualny zimny przysznic przed ME dobrze by naszym zrobił.

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
@Gąbka

Czy ja powiedziałem, że gram lepiej? Czy mi ktoś płaci za grę w piłkę? Daruj sobie ten durny argument o zrobieniu czegoś lepiej, bo przyjmując go to nie można by nawet filmu w kinie skrytykować

Akurat ja uważam , że obok Glika nadaję się tam najlepiej, każdy popełnia jakieś błędy, nawet najlepsi, a lepszego stopera wydaję mi się, że na tę chwilę nie ma, zresztą Nawałka wie najlepiej zapewne, zrobił awans, atmosfera jest super, to co Ty wiesz lepiej od Nawałki kto jest lepszy? ......

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Akurat ja uważam , że obok Glika nadaję się tam najlepiej, każdy popełnia jakieś błędy, nawet najlepsi, a lepszego stopera wydaję mi się, że na tę chwilę nie ma, zresztą Nawałka wie najlepiej zapewne, zrobił awans, atmosfera jest super, to co Ty wiesz lepiej od Nawałki kto jest lepszy? ......

Tak... nie krytykujmy, jeżeli coś się nam nie podoba, tylko bijmy brawo, że udało się wyjść z grupy przed Szkocją i Irlandią. Jak ugrają coś na Euro to przyjdzie pora na pochwały.

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Tak... nie krytykujmy, jeżeli coś się nam nie podoba, tylko bijmy brawo, że udało się wyjść z grupy przed Szkocją i Irlandią. Jak ugrają coś na Euro to przyjdzie pora na pochwały.

Mamy najlepszy skład od 20 lat, czemu miałbym nie wierzyć? Myślę, że wyjście z tej grupy jest jak najbardziej w naszym zasięgu! A potem? Kto wie ????

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W sparingu to nawet może nasrać ma murawe wazne jak sie pokaza na euro

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mamy najlepszy skład od 20 lat, czemu miałbym nie wierzyć? Myślę, że wyjście z tej grupy jest jak najbardziej w naszym zasięgu! A potem? Kto wie ????

Ty dyskutujesz sam ze sobą, czy ze mną? Nie napisałem nic o tym, że nie warto wierzyć. Właśnie dlatego, że personalnie kadra wygląda najlepiej od lat, nie ma co się podniecać wyprzedzeniem słabiaków w grupie. Nawet ewentualne wyjście z grupy na Euro nie będzie żadnym sukcesem zważywszy na to, że więcej drużyn awansuje dalej niż wraca do domu po fazie grupowej.

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
ale co do meczu , ten faul na Lewym chyba czerwona karta , z takim impetem , że prawie mu nogi połamał, a potem Milik takiej setki nie trafia.. Polacy jeszcze dadzą radę, coś czuję , że niedługo wejdzie Kapustka, ma skubany taki talent.

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ty dyskutujesz sam ze sobą, czy ze mną? Nie napisałem nic o tym, że nie warto wierzyć. Właśnie dlatego, że personalnie kadra wygląda najlepiej od lat, nie ma co się podniecać wyprzedzeniem słabiaków w grupie. Nawet ewentualne wyjście z grupy na Euro nie będzie żadnym sukcesem zważywszy na to, że więcej drużyn awansuje dalej niż wraca do domu po fazie grupowej.

No tak, ale wyjście z grupy będzie oznaczało turniej na Plus na pewno, nie mówię, że to będzie Wielki Sukces, a jak wyjdziemy to zobaczymy na kogo trafili w 1/8, to jeden mecz wszystko się będzie mogło zdarzyć. Nie sam ze sobą, do Ciebie pisałem, ale bez spiny, tak o, wymiana zdań.

Jeszcze 10 dni! Nie mogę się doczekać! Może jakieś L4 w robocie? hehehe

M 176

michal93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polska lub remis - 2.20@ Bet365 34&#39;min
E; dorzucam jeszcze lekko w przerwie, 2.37@ Polska lub remis Bet365
wierzysz w to że wygramy ? jeśli już dajesz jakieś szanse na dobry wynik dla Polski to lepszym wyjściem jest zagranie remisu po 3.60

Status
Zamknięty.