>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
raveman 736

raveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jesli mieli przegrać w czerwcu to dobrze ze to przypadło na mecz z holandią... bądź Polakiem i wierz ???? bedziemy ich oceniac po mistrzostwach

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trzeba jednak zaznaczyć mocno brutalną gre Holendrów z nami. Nasi sobie troche opduścili, aby jakiejś kontuzji nie złapać. Może głupie tłumaczenie, ale równie dobrym jest to, że był to mecz towarzyski, o kadrze na poważnie można będzie pisać po pierwszy meczu na Euro, teraz nie ma sensu

K 21

kokimbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dodatkowo polecam wam na dzisiaj Brose baskets - 17,5 pkt kurs 1,80 .
Łapcie szybko bo handicapy lecą do góry, powinno się tu skończyć spokojnie przewagą +20pkt
Osobiście wszedłem w to z stawką 6/10 tj 600zł

no i ✅✅✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
raveman +3 Punkty
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3 set Novak 6:2 @ 7,00
BENG

paulattryda +5 Punkty
K 21

kokimbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
murray powinien sie wstydzic, oddac to walkowerem, oddac pieniadze ludziom za bilety i wgl przeprosic fanow

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
murray powinien sie wstydzic, oddac to walkowerem, oddac pieniadze ludziom za bilety i wgl przeprosic fanow

a co Ty myslisz ze on nie chce wygrac? ech, podawalem przed meczem fajny kursik 4.40 na dokladny wynik 3:1 Djoker to bylo pobierac :p

adbreaker 69

adbreaker

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a co Ty myslisz ze on nie chce wygrac? ech, podawalem przed meczem fajny kursik 4.40 na dokladny wynik 3:1 Djoker to bylo pobierac :p

Gabka92 - wyjdź i nie wracaj już do tego tematu bo nie chce się ciebie czytac:]

bartipsk +1 Punkty (nie moge komentować ale stary masz rację gość jest denny, może i ma stawki high i jakąś tam skuteczność ale jego Pierdo%#$%# jest nie do ogarnięcia)
calanau +8 Punkty (hehehe :D)
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już, nie mogę na prawdę, go sość od kilku dni, zresztą dłużej nawet, się mnie czepił. Liczy moje finanse, jak coś trafie to chce screeny, za ile zagrałem, cytuje analizy z moich nie udanych typów a do tego jeszcze w każdym swoim poście przypomina, chodź to i tak już nikt tego nie zagra, że trzeba było brać 3:1 bo on podawał. To powiewa małą patologią.
Oczywiście chodzi o Gabke

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
to jeszcze zle ze takie fajne kursy wam podaje 4.40... ech, myslalem ze chodzi zeby sobie pomagac...

PS. mozesz mnie zablokowac...

K 21

kokimbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak wiemy że podawałeś ten typ, na każdej stronie o tym psizesz ????

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie chce się tutaj nad nikim znęcać bo nie o to chodzi, ale jeśli ktoś myślał, że Murray jest w stanie wygrać w best of five z Djokiem to niezły optymista.
Żeby ruszyć Novaka to trzeba być Wawrinką lub Nadalem w topowej formie. Stan ma atak, a Nadal defensywę + kontrę. Andy nie ma żadnego z tych elementów na tym poziomie co Gruby i Rafa. Puszerowanie w finale Szlema nie wystarczy.
Identyczna sytuacja co z Federerem w ostatnich latach. Fedex może grać zajebiście na Szlemie, ale jedynie gdzie jest w stanie coś ugrać jeszcze (jeszcze - przed kontuzją) z Nolem to w best of three. Tyle w temacie.
Teraz czekam na Klasycznego Wielkiego Szlema. A jakby jeszcze dopierdolił to Złotym to obsrałbym się z podniecenia. Historia napisałaby się na naszych oczach, a i wnukom byłoby co opowiadać, że takiego cyborga oglądało się na żywo.

Status
Zamknięty.