>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radwańska hahah ???? jedyny turniej w którym jej coś wychodzi i w tym roku dostaje 6-2 6-2 z laską która grała 2 razy w życiu na trawie, rykłem ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Muguruza troche zestresowana jeszcze a Syren poki co solidnie, Williamsowa juz jednak patrzyla na kort pod katem krzywizny.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
Na teraz przypominam perelke

Yang 5/10 live z Moore

A pozniej Hozumi 4j

Przecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej

E: i już połamana Chinka na 4-3, leci Moore 2-0 @1.75

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Przecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej

Zobaczymy ;)

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski

Zobaczymy, ale obserwowałem akurat mecz Chinki z Hiszpanką i tam w tb miała milion setowych i nic z tego, drugi set już szybki zjazd do bazy. Moore jest lepsza, świetny turniej ostatnio i jedynie zmęczenie jest na korzyść Chinki. Ale po niemrawym początku wydaje się być ok, więc inaczej niż 2-0 dla Brytyjki nie powinno się to skończyć.

socham 52

socham

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś się Serenie kort nie podoba. Szykuje sie 2:0 w palnik jak tak dalej bedzie to wygladac

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Zobaczymy, ale obserwowałem akurat mecz Chinki z Hiszpanką i tam w tb miała milion setowych i nic z tego, drugi set już szybki zjazd do bazy. Moore jest lepsza, świetny turniej ostatnio i jedynie zmęczenie jest na korzyść Chinki. Ale po niemrawym początku wydaje się być ok, więc inaczej niż 2-0 dla Brytyjki nie powinno się to skończyć.

No. ????

Dokladaj win Moore.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski

E: i już połamana Chinka na 4-3, leci Moore 2-0 @1.75

Moore jednak na minus
E: właśnie się zastanawiam czy nie dołożyć ????

Leci przy 3 bp w 1 gemie @2.50

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serena zaraz sie wstrzeli w mecz i pojdzie lekko

Na razie to sie polamala i Muguruzia ma podanie na seta! Pomimo tych DFow Garbinka dobrze trzyma podanie. Muguruziu lec po seta!

Nie siej zametu ;)

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na razie to sie polamala i Muguruzia ma podanie na seta! Pomimo tych DFow Garbinka dobrze trzyma podanie. Muguruziu lec po seta!

Nie siej zametu ;)

Gdyby nie błąd liniowego w drugim gemie serwisowym Hiszpanki to mogłoby być inaczej, jeden błąd, a tyle mógl zmienić

Status
Zamknięty.