no tez chlopaki mam nadzieje ze tirowki to nie Pironkowa czorneckie to nie Radwanskie
to wasze zdrowie w takim wypadku
Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:
no tez chlopaki mam nadzieje ze tirowki to nie Pironkowa czorneckie to nie Radwanskie
to wasze zdrowie w takim wypadku
Po Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:
1. tirowki = bulgarkiPo Twoich postach wnoszę ze nadużywasz alkoholu bo ni w kij nie mogę zrozumieć o czym w nich piszesz:;/:
Hahh no prze **** co wyjaśnił1. tirowki = bulgarki
2. czorneckie = reprezentantki Dominikany
3. zagralem sobie na te drugie - powod tajny
4. Radwanska grala pare dni temu z Pironkowa i przegrala haniebnie zostala zajechana jak bura suka bedac faworytka
5. Reprezentantki Dominikany tez sa fawrytka - tak jak byla Radwanska w meczu z Pironkowa
6, piszac mam nadzieje ze tirowki ... itp mam nadzieje ze nei powtorzy sie sytuacja z meczu Radwanska - Pironkowa - gdzie ..... patrz punkt 4
Nie wiem czego tu nie rozumiec no ale mam dobry humor to wytlumacze
Bułgarki sobie lecą ładnie ????
Czemu? Kto złapał Bułgarki po @5 po pierwszym secie już można zamykać z zyskiem po kursie @3![]()
Dominikana 2,50 Bet365 przy 14-18 i 1-1 w setach
ja mam czysty win Dominikany![]()
Ja sie nie znam, ale chyba bez sensu... odrobic pewnie nie odrobia to juz lepiej stawiac po skonczonym secie kiedy kurs bedzie wiekszy..