>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
ech, Ty znawco. Do wszystkiego musisz sie przyczepic, zagral na Czecha a ten mu wyjezdza ze na biedne dzieci lepiej zeby oddal... po czym w 5 secie Czech prowadzi 3-0, ale zobacyzmy, nawet jak Typ nie wejdzie na ch.... takie posty i szukanie jakis niepotrzebnych sprzeczek i zaczepek nie ogarniam goscia

????????

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gąbka to jak nie ogarniasz zaczepek to sam zamilknij , a nie jak przekupy dziś o pieprzony mecz dwóch challengerowych parówek się kłócicie. ????

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Ja szukam sprzeczek? Oj chłopcze.. szkoda mi ciebie ale to właśnie ty teraz wyjeżdżasz z jakimiś swoimi wymyślonym insynuacjami.

no Ty szukasz bo po co takie debilne komentarze, a jak Twoj typ wchodzi to chcesz sie zsikać i piszesz o tym iles postow, jak nie wejdzie to w tematach nie poprawiasz i nie edytujesz ze nie wszedl, juz kolejna osoba przyznaje mi racje co do Ciebie, a Ty mnie znowu od chłopcow, ogarnij sie juz na drugi raz i tyle, pozdro mordo bez spin

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dimitrov będzie szopka ???? Troicki 3.4 lekko

Podbijam, ale lepiej poczekać aż Dimitrov wygra tego gema. Bułgar jest wystarczającym czajnikiem (mecz ze Schwartzmanem) żeby się zagotować i przegrać mecz jeśli utopi tego seta.

@Troicki 4.33 ✅

meken 76

meken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki dla panów którzy uspokoili mnie i doradzili zostawienie kuponów ze Skarpetą, plusiki dla was ????

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
minęło 48h... chcesz pozostać zalogowany??? #całoroczny
głupie pytanie :]

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nieźle Klizan FIKSUJE :LOL:

Zwyczajnie nie wytrzymał kondycyjnie. Nie grał od połowy marca do tego to jego pierwszy mecz na clayu. Szkoda chłopa bo był bardzo blisko.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Wydaje mi się, że Dimtirov teraz po 2 niewykorzystanych BP zostanie przełamany i straci seta na 2:2.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Kloccie sie, a ja licze kase za Pavlaska po 1.50 i 2.00

Thompsona polecam jeszcze przypominam

A pozniej Linette i Bondarenko

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Baena win przy stanie 1:5 @17
za drobne jak przelamie i utrzyma swoj to zamkne

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rosol ponizej 20.5 gema @1.61
poniżej 9.5g w 5 secie 2.25
Wydaje mi się, że Wawrinka wejdzie na normalne obroty i wygra tego seta dosyć szybko, podobnie jak drugiego.

1 ✅
2 ⛔ Szkoda, bo Stan miał już meczową przy drugim serwisie Rosola :-(

edit
Podbijam, ale lepiej poczekać aż Dimitrov wygra tego gema. Bułgar jest wystarczającym czajnikiem (mecz ze Schwartzmanem) żeby się zagotować i przegrać mecz jeśli utopi tego seta.

@Troicki 4.33

W sumie można zamykać :cool: Ale moim zdaniem Troicki i tak to weźmie :razz:

gabka92 2,4K

gabka92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Troicki amatorze :]

ech, co za amator z niego, trochę pokory, mimo ze 1 set wszedl...... to do wejscia typu bylo bardzo daleko, co za amator z troickiego...

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Dima to jest jednak zawodnik. Kolejny, który w głowie ma granie na wysokim poziomie, a z głową jednak coś nie tak. Z całym szacunkiem do Troickiego ale ten zawodnik jest tragicznie słaby i nic poza przebijaniem nie gra. Tu powinno być 3-0, 3-1 i jedziemy z energią dalej w turniej.

@up kolego nie siej takiej atmosfery bo w tym meczu było 5 setów i pojedynek był wyrównany. To nie ja ale nie szukaj niepotrzebnych zaczepek żeby tylko swoje ego podbudować. Pozdrawiam.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Montanes 3 set @2.25 za drobne
Ivo już dał się połamać w 3 secie, a jak nie teraz to kiedy? Na pewno siły lecą w dół.

Status
Zamknięty.