>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
verti 3,4K

verti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Brondby -1 AH @ 1.87 w Pinnacle
Nic lepszego na dziś nie ma ????
Szczegóły tradycyjnie dodane ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
maliniak88 +4 Punkty
lazarr +1 Punkty
matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
coś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.

nie mówię, że tego nie wygra, ale obaj są czajnikami :p

co do Muguruzy to bez sensu chodzi cały czas do siatki i wszystkie punkty traci swoimi błędami, póki co patologia

P 195

porugalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/Gdynia
nie mówię, że tego nie wygra, ale obaj są czajnikami :p

co do Muguruzy to bez sensu chodzi cały czas do siatki i wszystkie punkty traci swoimi błędami, póki co patologia

Dzięki ;)

Pavlasek tak jak mówiłem po swoje ;) złamał z 40:15.można grać ;) lepszy przy swoim podaniu i gra bardzo siłowo na co hiszpan nie odpowiada w ogóle ;)

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Carballeas Baena spokojnie ten mecz ogarnie. 3:1 5.0 bet365

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
coś mówiłeś ? już odłamał :] Warto podkreślić, że Bułgar go jedzie bez pierwszego serwisu.

Powiedz no mnie mistrzu co sądzisz o meczu Martin-De La Nava, bo mnie korci jedynka, a prawdę mówiąc nie znam żadnego z tych panów, chciałem sobie podbić AKO w tasiemce tym Słowakiem, ma on jakieś szanse, czy odpuścić?

rvn19 331

rvn19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Jasne, że Pavlasek na razie lepiej od Hiszpana, ale jak popatrzymy na wyniki Roberto to bardzo rzadko udaje mu sie wygrac 2:0. Mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie, z problemami, ale ogarnie. Hiszpan zniszczy Pavlaska regularnością.

P 195

porugalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek/Gdynia
Jasne, że Pavlasek na razie lepiej od Hiszpana, ale jak popatrzymy na wyniki Roberto to bardzo rzadko udaje mu sie wygrac 2:0. Mam nadzieje ze tym razem bedzie podobnie, z problemami, ale ogarnie. Hiszpan zniszczy Pavlaska regularnością.

Włącz mecz...bo nie wiem o jakiej regularności mówisz ;) Regularnym wyrzucaniu piłki albo smaczowaniu w aut? ;)

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Co panowie o Thompsonie myślą na dziś ? Ciekawy kurs, uważam imo warto w singlu albo do dubelka.

E: Tak samo Samper Montana.

Status
Zamknięty.