>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan
Sory za off topa ale ukochany polski support Bet365 oczywiście nic nie wie i nie niemoże podać informacji ????
Mam pytanie ostatnio zagrałem over 0.5 bramki do przerwy gol padł zamknąłem zakład lecz po chwili okazało się ze gol nie uznany i po paru godzinach zmieniono zakład na przegrany, teraz mam podobna sytuacje tez zagrałem over 0.5 do przerwy padł gol zamknąłem zakład a po chwili okazało się ze gol nieuznany lecz po 3 minutach padł już gol prawidłowy, kupon zostanie wygrany?

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zenit +8 @1,83 Bet365 Nie rozumiem tego kursu. W pierwszym meczu playoffs przegrali jednym punktem, po troszke kontrowersyjnym sędziowaniu. Na pewno mają duże szanse wyeliminować Kazań, bo składy porównywalne.

97:91 ✅✅✅✅

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno
Sory za off topa ale ukochany polski support Bet365 oczywiście nic nie wie i nie niemoże podać informacji ????
Mam pytanie ostatnio zagrałem over 0.5 bramki do przerwy gol padł zamknąłem zakład lecz po chwili okazało się ze gol nie uznany i po paru godzinach zmieniono zakład na przegrany, teraz mam podobna sytuacje tez zagrałem over 0.5 do przerwy padł gol zamknąłem zakład a po chwili okazało się ze gol nieuznany lecz po 3 minutach padł już gol prawidłowy, kupon zostanie wygrany?

Ja bym się kłócił, ja miałem trochę inną sytuacje ale podobną. Pograłem kartki na żywo powyzej 3.5 i padła 3 kartka i zamknąłem po 15 minutach, a okazało się że pokazał wtedy 2 kartki i powinni zaliczyć wtedy jako wygrany a była mozliwosc zamkniecia i tłumaczyli, że liczy się,że sam zamknąłem a oni nie biorą odpowiedzialności za błędy.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wgl ten support to jakaś kpina. Wszędzie indziej da sie dowiedzieć co i jak, a w całorocznym nigdy nie byłem zadowolony.

wall 365

wall

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
uklady spotkan
Fram - Hakuar 1/2 (26.00)
ale to już naprawdę za drobne, zresztą fajnie można sledzić, bo o to tu chodzi, żeby łapać live. będa wygrywać gospodarze, wchodziłbym x2 bardzo fajnie ????

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ulm bierze mecz ;)

Nie wiem czy nie zauważyłeś, ale jeszcze całe 2 kwarty :]

Frankfurt -2,5 @1,8 Bet365

Specjalnie dal Ciebie i Ci przeleje :razz::razz:

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z domu
pany buki w weekend tez wyplacaja kase czy tylko w tygodniu?

R 167

realny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Złapałem bet365 na lagu i przy 1-0 dla Benfici pobrałem ich win po 1.36 (eehhh szkoda, że nie handi no ale człowiek działał na szybko, impulsywnie ;) ) Zakład przyjęty ale czy mi go zaliczą? Dodam jeszcze, że nie mogę zamknąć tego singla a dla porównania na moim drugim kuponie na którym została już tylko Benfica (wszystkie mecze już się skończyły) dalej mam możliwość zamknięcia.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Złapałem bet365 na lagu i przy 1-0 dla Benfici pobrałem ich win po 1.36 (eehhh szkoda, że nie handi no ale człowiek działał na szybko, impulsywnie ;) ) Zakład przyjęty ale czy mi go zaliczą? Dodam jeszcze, że nie mogę zamknąć tego singla a dla porównania na moim drugim kuponie na którym została już tylko Benfica (wszystkie mecze już się skończyły) dalej mam możliwość zamknięcia.

Ja tak samo pierwszego gola dalem Benfici i czekam aż rozliczą ...

verno 11,3K

verno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan miasto doznan

Całoroczny nie odpuści i za jakiś czas ci go rozliczy ????

furman19 923

furman19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gniezno

Raczej zwrot będziesz miał albo po niższym kursie rozliczą, to są hieny pilnują wszystkiego.

R 167

realny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ehhhh pierwszy gol, że ja też nie pomyślałem o tym ???? Jednak i tak farta miałem bo dosłownie 1-2 sekundy po zatwierdzeniu zakładu kursy były już zablokowane.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Raczej zwrot będziesz miał albo po niższym kursie rozliczą, to są hieny pilnują wszystkiego.

ale jak mi udowodnią, że zagrałem na lagu? Może tutaj kłamie? ????

Status
Zamknięty.