>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Ale to się robi, aby podziękować za wspólną jazdę. Mówisz, dawaj mocne zmiany, a ja ci dam zwycięstwo etapowe. Tutaj czegoś takiego nie było, każdy jechał sam dla siebie i zwyczajnie Holender nie miał czemu oddawać zwycięstwa.
dokladnie tu nie bylo zadnego odawania poprostu byl lepszy i nie ma tutaj zadnego handlowania

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wy już tutaj macie skrzywienie z tym handlowaniem/ oddawaniem meczy. Czy to w piłce jak ktoś z 0-2 wyciagnie (a jak jest do ht to już w ogóle łamaniec i te sprawy), czy w tenisie ugra seta z dajmy na to 2-5 teraz jeszcze kolarstwo widzę. Nie mówię że to się nigdy nie zdarza ale nie za każdym razem na pewno tak jak większość chyba tutaj sobie myśli.

ale z tym sie nikt nie kryje to powszechna praktyka ze lider oddaje etap, wszyscy o tym mowia

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Barca . Sevilla
2. połowa z największą ilością bramek @1.90

Kanada @1.90

Zielona Góra przegra @1.72

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ale z tym sie nikt nie kryje to powszechna praktyka ze lider oddaje etap, wszyscy o tym mowia
Jeśli twierdzisz, że teraz Kruijswijk oddał etap to chyba nie rozumiesz specyfiki kolarstwa. Tym bardziej, że porównujesz etap górski z czasówką. No chyba, że racjonalnie mi wyjaśnisz jakie korzyści z tego miał kolarz Lotto-Jumbo?

dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe, pogramy dzisiaj w Paryżu!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jaskowski +3 Punkty
marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
panowie powiedzcie co sadzicie o majce na nastepny tydzien zamiast sie klócic ogolnie nie chce zeby ten holender wygral giro

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No wlasnie ja tez tylko na gorskich etapach widzialem takie oddawanie na czasowce to dle mnie nowosc, widac rozszerzyli dzialalnosc

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
No wlasnie ja tez tylko na gorskich etapach widzialem takie oddawanie na czasowce to dle mnie nowosc, widac rozszerzyli dzialalnosc

ale on nawet nie myslal o odawaniu przed meta bo nawet nie wiedzial jaki kreci czas co do sekundy chyba nie jezdzisz na rowerze i nie wiesz jaki to trudny sport

adam_p 58

adam_p

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z wyspy
Finlandia - Kanada / Obie drużyny zdobędą co najmniej 2 bramki w regulaminowym czasie gry @ 1.86

Co sądzicie o tym typie?

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zakończmy na tej wypowiedzi ten temat, bo tylko upewniłeś mnie w przekonaniu, że nie rozumiesz o czym rozmawiamy.
Co do Majki to ciężko powiedzieć. Powinien być mocniejszy, aczkolwiek Rafał ma to do siebie, że po dniu przerwy słabo wygląda. Sądzę, że któryś z 4 przed Majką w końcu strzeli, przez co Polak może go wyprzedzić, aczkolwiek o podium będzie ciężko.

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Radomiak - Tychy

Za duza kasa jest w Tychach zeby pozostawic awans slepemu losowi. W polskiej lidze jak ktos chce awansowac i ma kase to awansuje. Zapytajcie trebnnerow Gornika Leczna, Belchatowa, Amiki, Groclina, Plocka, Cracovii, Zawiszy, Arki itp. Wladyslaw Lach napewno wie juz kto awansuje na pol roku przed koncem zabawy

Wtedy przegralem ale Tychy kupily ostatnich 6 na 8 meczow

Dzis wygraja ale 1-0 2-0 bo ludzie sie na overy napalaja
ponizej 2,5 2 betsyf

V 1,1K

viren

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zreszta remis tez daje Tychom awans mecz pod kontrola Tychy jak i Plock i korupcja gdynia maja kase wiec awans bedzie

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Zakończmy na tej wypowiedzi ten temat, bo tylko upewniłeś mnie w przekonaniu, że nie rozumiesz o czym rozmawiamy.

Co do Majki to ciężko powiedzieć. Powinien być mocniejszy, aczkolwiek Rafał ma to do siebie, że po dniu przerwy słabo wygląda. Sądzę, że któryś z 4 przed Majką w końcu strzeli, przez co Polak może go wyprzedzić, aczkolwiek o podium będzie ciężko.

duzo interesujesz sie kolarstwem sam jezdzisz?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sasnovich wygra 2 set, 2,05 Bet365. Trwa rozgrzewka, zaraz start. Jeśli Białorusinka zagra tak jak przed przerwą to spokojnie ogarnie temat

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
duzo interesujesz sie kolarstwem sam jezdzisz?
Profesjonalnie nie jeżdżę, amatorsko ostatnio z powodu braku czasu także. Jednak cały sezon jestem na bieżąco z reguły, jeśli chodzi o zawodowy peleton.

cruel21 151

cruel21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Panowie śledze mecz kobitek szwecja-estonia i mysle ze warto złapać tego 2 seta dla estonii po kursie 1,90 w bet
pograłem przy stanie 17;17 i od tej pory ..... zero zostali na 17⛔

quintana 425

quintana

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Profesjonalnie nie jeżdżę, amatorsko ostatnio z powodu braku czasu także. Jednak cały sezon jestem na bieżąco z reguły, jeśli chodzi o zawodowy peleton.

Nie śmieje się z hobby, bo fajna sprawa, ale jak oglądam relacje na eurosporcie to mi szkoda tych komentatorów :grin:

Lievutos Rytas @1,83 Bet365

Końcówka, mecz na styku, ogarną

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Nie śmieje się z hobby, bo fajna sprawa, ale jak oglądam relacje na eurosporcie to mi szkoda tych komentatorów :grin:
Z jakiego powodu?

Status
Zamknięty.