zamykanie to swietna opcja. ale nigdy nie zamykam ze strata to jest zlota zasada.
zamykanie to swietna opcja. ale nigdy nie zamykam ze strata to jest zlota zasada. zawsze jak masz linie w kosza i spada o 20 niz to co grales moze byc ot itp to jest sport zeby nie byc goloslowny wczoraj ogladalem smieszny mecz tenisa pogralem na doga bo wydawalo sie rowno w super tb mieli 8-3... a przegrali 9-11 oczywiscie zamknalem przy 8-4 bodajze
http://www.fotosik.pl/zdjecie/ff2d3268bbbd6bbe
Wiem, też nie zamykam no chyba, że liga angielska i jedna bramka przewagi (patrz Tottenham, Arsenal ostatnio), ale chodzi mi o ten pasek, że mozna zmniejszyć do dychy chyba.
Wczoraj miałem podobną sytuacje z Ferrerem. Skontrowałem na przeciwnika bo Ferrer zamykał kupon, przegrał pierwszego seta i zamknąłem kontre z fajnym zarobkiem, a no końcu wygrał 2:1
Copil 1,90 2 set Bet365 przy 5*-5 15-0
Lokomotiv Kuban 2 v Avtodor Saratov 2 @ Poniżej 117,5 - 1,83 Bet365
Jeśli nie wystrzelą, a nie powinni to kwarty będą kończyć się +/- 30 pkt.
Coś się faktycznie kaszani.sorry za offtopa ale bez starego tematu w hp brakuje miejsca na takie pytania więc później do usunięcia ale temat dla mnie mega pilny czy ktoś ma pocztę na wp i może sprawdzić czy potrafi się zalogować?
Logowanie bezproblemowesorry za offtopa ale bez starego tematu w hp brakuje miejsca na takie pytania więc później do usunięcia ale temat dla mnie mega pilny czy ktoś ma pocztę na wp i może sprawdzić czy potrafi się zalogować?
Sztorm Gdańsk vs Biała Podlaska kobitki over 2.5 HT @1.72
haha idealny moment ???? Pavlasek miał 5-3 i przegrał 5-7 ????
Próbuję teraz Copil wygra mecz po 1,90 Bet365. Bo chyba jakaś kontuzja u Czecha
32 gem Copil 1,50 Bet365