>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1 set Zverev/Zverev @3,75 Bet365

⛔⛔

Było blisko wyrównania na 4-4, a potem to już bez komentarza. Jak dla mnie to i tak biorą ten mecz.

glupota swiata. ogladalem singla i zverem nawet nei kryl sie jak wywala w tb decydujace pilki.... czub z kolega graja w singlu wiec moga sobie zostac na debla

e; kolejna glupota

1 set Zverev/Zverev @3,75 Bet365

⛔⛔

Było blisko wyrównania na 4-4, a potem to już bez komentarza. Jak dla mnie to i tak biorą ten mecz.

nie wygraja bo nie chca... a swir w deblu jest dobry

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Orientuje się ktoś co z meczem FAP v Police (klubowe mistrzostwa Afryki, siata) miały grać o 16, a na całorocznym nie ma live.

Cecchinato/Fognini 2 set @1,66 , dużo lepsi są

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ooo dostałem wezwanie z sądu do zapłaty za buka

jak miło ????

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
ooo dostałem wezwanie z sądu do zapłaty za buka

jak miło ????

faktycznie jakoś to sprawdzają? zależne od buka gdzie grasz?

edit:
ale, że jakoś szczególnie graczy bah prześwietlają? bo coś czytam że te wezwania jakieś popularne się zrobiły?

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
faktycznie jakoś to sprawdzają? zależne od buka gdzie grasz?

to dotyczy buka bah jak każdy

by nie robić zamieszania, bo nie ten temat: nie ma się czego bać: jeśli powalczycie to realna szansa na umorzenie a jak nie to grzywna i po temacie

ale, że jakoś szczególnie graczy BaH prześwietlają? bo coś czytam że te wezwania jakieś popularne się zrobiły?

moja sprawa ciągnie się od grudnia, nic nowego i dziś definitywnie została zamknięta

matilebron 1K

matilebron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
glupota swiata. ogladalem singla i zverem nawet nei kryl sie jak wywala w tb decydujace pilki.... czub z kolega graja w singlu wiec moga sobie zostac na debla

e; kolejna glupota

nie wygraja bo nie chca... a swir w deblu jest dobry

Dla mnie głupotą świata jest granie po kursach @1,33 na takiego słabiaka Cecchinato i klauna Foga przeciwko komuś kto był tutaj w zeszłym roku w finale i na pewno chce się pokazać przed własną publicznością ???? Jak widać to, że komuś nie wyszedł mecz singlowy nie zawsze znaczy, że będzie tankował też w deblu, ale muszę przyznać, że często wychwytujesz podejrzane mecze i nie raz dzięki temu zarobiłem ????

Teraz próbuję Ramos @1,7 Bet365 jest lepszym zawodnikiem na mączce, Mannarino w końcu spuchnie.

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Rusek chyba przegrał z pogodą i odechciało mu się grać ???? Szkoda bo te 2-1 na początku 1 seta dawało nadzieję na to ze powalczy

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co Boguski zmarnował to głowa boli, chyba pudło sezonu może być

Status
Zamknięty.