>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [16]

Status
Zamknięty.
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Judd Trump - Martin Gould
Typ: Judd Trump wygra 4-0 @2.75 ⛔ dopiero od 0-3 Gould się wziął za grę..
bet365
wynik live 2-0
Gould gra bardzo ryzykownie, granicząc z głupotą, bo chce wbijać nawet niemożliwe bile i oczywiście pudłuje. Jeśli nic sie nie zmieni to taka gra to dla Trumpa prezent, będzie podchodził po pudłach Goulda i wbijał sobie tyle ile będzie mu trzeba.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Montanes 2-0 1,5 bet365
grali w Maroko bylo 6/4 6/0. Dzisiaj mysle, ze Montanes wygra 2-0, seta juz raczej nie odda i drugiego tez ugra.

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Flipkens set po 4,00 bet365 ✅
dlugo wchodzi w mecz jeden brejkt to nie przewaga przy robson, ktora dostaje wszystk ostatnimi czasy
e; ps robson ostatnimi czasy potrafila utopic 4-0...4-7 wiec szansa ogromna

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Czekajcie Lapentti zaczal narzekac na kort i Match Suspended, myslalem, ze wezmie medicala chociaz, ale se znalazl dziad powod ???? :grin:

Berrer to przyjechal na wakacje chyba. Jak widze laduje serve and volley na maczce haha

Gaio 1,64 betsafe ✅
Gaio + Donaldson 2,54 betsafe
⛔

pff ten Gaio.. 2 dfy z rzedu robi, Berrer nie umie w ogole grac na clayu, 3 dfy w gemie i break pointa dla Berrera, co za magik

ale Berrer robi to samo 2 dfy i wyrzuca prawie wszystko, moze dojedzie a moze nie.. ciezko powiedziec.

Ten Donaldson to jest nieudacznikiem. Jak Gonzalez ma break point od razu oddaje, a sam wykorzystal 1/9.

Gaio mial 2-0 w 2 secie i od razu oddal do zera. On tego niedociagnie.

Gonzalez 2 set 1,7 zeszlo powietrze z Jareda cos ⛔

Jakby Gaio gema wczesniej nie trafil jedynki asa, gdzie mial break pointa Berrer to by go polamal i Berrer wzial seta..

stare rozliczenia

P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz flipkens tepa dzida 1set po 3,5 bet365 live ✅
Robson to dno dna ja nie wiem co flipkens robi ze sie lamie dwa razy ale to jakis zart ;]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
michgrzela +1 Punkty
adam92 266

adam92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
parawaj - uruwaj oer 5.5 @2.10 bet365

yannick_djalo +7 Punkty (Gładko)
P 1,8K

patced

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
LASLO Djere 2,25 na 2 set 4/5 bet365
1 set strasznie dziwny, coś mi mówi, że Velotti zarabia w inny sposób tutaj. TO tylko domysły ale mają swoje przesłanki. Djere bierze mecz na bank tylko pytanie czy 2-0
Djere 7,00 2/5 b365
Djere mecz 2,05 10/5 bet365

ponecior +3 Punkty
uefowillcox +3 Punkty
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Velotti się nie czai ???? 0-5 w 3 secie. Zero skrupułów ????
EDIT:
0-6 z dedykacją dla tych co sądzą, że tenis jest uczciwy ????

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Dlaczego kasujecie posty? Napisałem jak jest, to jest odniesienie do typu który podałem. Mecz był ustawiony. Ktoś ma z tym problem? Niedowiarek?
Velotti bez przyczai oddał 3 seta... 0-6, dla tych co wierzą w uczciwość w tenisie.

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
Garza/Hank robia seta ze stanu 5-3 w tie breaku. Ten Raja z tym drugim to pomieszance jakies. Jak mozna zrobic double foulta na 5-4. Teraz STB. Deblisci jak jedynki nie trafia, to po drugim i na returnie graja koszmarnie.
miec 2 set po 1,30 to STB juz miazdza eh

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.
Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. &quot;Egzotyczna para&quot; raczej clay&#39;u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.

howardleb +3 Punkty
arquisek +17 Punkty
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Galdos/Molteni - Martinez/Sharan 1 kurs ? koło 1,65 będzie na live, mecz za jakieś 30min, obecnie nie ma w ofercie.

Galdos w zeszłym roku finał debla w tym turnieju, co prawda z innym rywalem, ale pkt trzeba obronić. Galdos/Molteni dawno temu, ale grywali już razem, także jakieś zgranie powinno być. Martinez/Sharan pierwszy mecz wspólnie zagrają. Ogólnie dziwna sklejka, bo Wenezuelczyk z Hindusem to troszkę egzotyczne połączenie. Nawierzchnia także za parą Galdos/Molteni, którzy preferują clay. &quot;Egzotyczna para&quot; raczej clay&#39;u unikają. Kurs naprawdę dobry, a Galdos/Molteni powinni spokojnie wyjść z tego pojedynku zwycięsko.

Pobieram i wchodzę grubiej. Dzisiejszy dzień średni, robię opcję wóz albo przewóz.

Na NBA dzis biedna oferta.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to under punktowy Holidaya (chociaż przy tak ubogim rosterze nie jestem tak bardzo pewien) i under zbiórek Duranta. Do przemyślenia dla znawców Kosza zza oceanu.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Pobieram i wchodzę grubiej. Dzisiejszy dzień średni, robię opcję wóz albo przewóz.

Na NBA dzis biedna oferta.
Jedyne co mi się rzuciło w oczy to under punktowy Holidaya (chociaż przy tak ubogim rosterze nie jestem tak bardzo pewien) i under zbiórek Duranta. Do przemyślenia dla znawców Kosza zza oceanu.

Montanes właśnie skończył to zaraz pary się pojawią na korcie. Złapałeś już jakiś kurs ? Bo ja czekam na ofertę live w maratonie, liczę na przynajmniej 1,65.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Montanes właśnie skończył to zaraz pary się pojawią na korcie. Złapałeś już jakiś kurs ? Bo ja czekam na ofertę live w maratonie, liczę na przynajmniej 1,65.

1.66 @ bet365, jest oferta pre

amadeuszmozart 522

amadeuszmozart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z nut
A powiedzcie chlopaki
Molteni troche goscia kojarze, duzo gra na clayu. A Galdos on singla malo cos? W deblu jak mu idzie?
Sharan jest 60 deblista na swiecie i ma dobry 1 serwis jak i drugi, on debla umie grac. A jak ten Martinez, slaby w debla jest?

Status
Zamknięty.