verno
Użytkownik
7-5 Nadal @3,30 betsafe
przy 5-2 pisalem ze Zverev nie zrobi under 8,5 ???? i czuje ze Nadal to wyciagnie
Jak chcesz się pobawić to wynik gema Nadal do 15 lub 30 kurs 3.75/4 ????
7-5 Nadal @3,30 betsafe
przy 5-2 pisalem ze Zverev nie zrobi under 8,5 ???? i czuje ze Nadal to wyciagnie
Młody Niemiec się spalił, dziękuje dobranoc. Przecież jego ostatnie serwy to chyba tylko po to żeby jak najszybciej zejść do szatni...
nie gram ziomek takich glupot, musialbym to grac po 10zl bo nie mam pojecia do ilu bedzie gem, ale po obrazie gry czuje kidy bedzie break i sobie plasko wszystko po 100zl gram i tak mi idzie najlepiej, nie ma spiny jak cos nie wejdzieJak chcesz się pobawić to wynik gema Nadal do 15 lub 30 kurs 3.75/4 ????
ugrał tam coś Verdugo chociaż w jednym z setów, bo patrze niemotę Keia i nie chce mi się odrywać?
To bardzo dobrze. Oby było jak najwięcej trafionych typów w dziale.
P.S. W takim razie załapał się trochę na grę półamator z Meksyku, także obaj dobrze przewidzieliśmy.
Serwisy isnera to obled patrze ze zdumieniem ale niewiem cyz czasem nie dojdzie do Tie Break i Nishikori go zabiega :/
Nishikori mecz kurs 3.20 dla odważnych, wydaje mi się ze tega seta ugra a w 3 go zabiega
Bet365
Wszelkie zażalenia kierujcie do króla debli. On już zrobi porządek z tymi niesfornymi klonami. W następnym tygodniu, zamiast w Miami, zagrają paletkami od ping ponga na licealnym ITF-ie.