>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [11]

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Liverpool - Augsburg +1,5 @ 1,83 Marathonbet ✅

W tym sezonie u siebie we wszystkich rozgrywkach Liverpool tylko raz wygrał różnicą większą niż jedna bramka, a było to w meczu z 4-ligowym Exeter. Dodatkowo w niedzielę czeka finał Capital One Cup.

Tottenham - Fiorentina over 10 rożnych @ 1,80 Bet365
Tottenham - Fiorentina BTS @ 1,88 Unibet

szef10 216

szef10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nederlands
Radwańska szybko przewali w 2 setach jak ostatnio z Vinci to może puszczą mecz.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Noo Vinci sklepaj szybko tę miernotę i dawajcie meczyk

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Co Radwanska zagrala w tym gemie to uklony.
@Applause sam jestes miernota, moglbys jej co najwyzej buty czyścic a to i tak byloby za duzo.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zachęcam Cię do zapoznania się z życiorysem Radwańskiej. Więcej szacunku dla kogoś kto przepracował pół życia na korcie.

+++ PLUS
Przy Vinci jej osiągnięcia wyglądają blado.

nole 5,3K

nole

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Przy Vinci jej osiągnięcia wyglądają blado.
Vinci owszem osiągnęła bardzo dużo, ale w grze podwójnej. Nie o tym jednak wspominasz.
W grze pojedynczej, a TAKI MAMY DZIŚ POJEDYNEK to blado wygląda Vinci przy Radwańskiej.
@ ModTeam do usunięcia.

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Heh Ukolove/Brilova chyba usłyszały, ze Juliana wygrały i skończyły granie. Nie wiem czy to one zgłosiły kontuzję czy Austriaczki, ale już widzę następne pary się rozgrzejwaą ładne jaja.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, zaczynamy tripelkiem z LE na LIVE ????
over 1,5 Tottenham - Fiorentina + over 1,5 Olympiakos - Anderlecht + over 1,5 Napoli - Vilarreal ako 1,92 Bet365 - 6j⛔
Polecam!

kubarks 2,2K

kubarks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Heh Ukolove/Brilova chyba usłyszały, ze Juliana wygrały i skończyły granie. Nie wiem czy to one zgłosiły kontuzję czy Austriaczki, ale już widzę następne pary się rozgrzejwaą ładne jaja.

Jak tam medical poszedł dla Rosjanek przecież ?

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Witam, zaczynamy tripelkiem z LE na LIVE ????
over 1,5 Tottenham - Fiorentina + over 1,5 Olympiakos - Anderlecht + over 1,5 Napoli - Vilarreal ako 1,92 Bet365 - 6j
Polecam!
Ja tam mam pograne z LE Olympiakos win + Basel - St Etienne over 2,5 + Napoli - Villareal over 2,5. Myślisz, że może coś z tego być? ;)

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage

Koniec grania i z czyjej strony wo ? zwrot czy porażka w razie czego ?

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tam mam pograne z LE Olympiakos win + Basel - St Etienne over 2,5 + Napoli - Villareal over 2,5. Myślisz, że może coś z tego być? ;)

Nie oglądałem tych meczów, ale na logikę wydaje się tak:

Olympiakos przeważa, gra u siebie i mogą dociągnąć win, nawet 2-1 czy 1-0, co wiadomo, że awansu nie da, ale powinni ogarnąć na pewno mecz.

Basel prowadzi, ma awans, ale raczej Francuzi się nie poddadzą, muszą się otworzyć, a wiemy, że Basel dobrze spełnia rolę killera, także sądzę, że nawet 3:0 tu możliwe.

Napoli ciśnie mocno, będą chcieli to wygrać bez dogrywki, no ale obie ekipy mają potencjał w ofensywie, więc także sądzę, że 3 bramki wpadną.

To są rewanżowe, a wiadomo, że te bardziej overowe od pierwszych meczów. Powodzenia!

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koniec grania i z czyjej strony wo ? zwrot czy porażka w razie czego ?

Tak koniec, już sobie trenują. Powiem wam, że naprawdę współczuję tym co grali Rosjanki, to co one zrobiły to jakiś sabotaż w tym 2 secie.

Ja oglądałem Juliany, zerkałem na Rosjaknki, Ukolova upadła i potem ktoś zgłosił medical ale to musiały być Rosjanki.

Dzisiaj Włosi mieli to samo, więc powinien być set 15:0 dla którejś z ekip i raczej porażka. Zawsze było po WO, 2:0 21:0 21:0, ale widzę, ze coś się zmieniło.

qozi 3,7K

qozi

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
the main stage
Trochę niepowazne skoro grały to mogły dograć.
Oglądałem od stanu 20:19 żeby zobaczyć końcówkę bo mi zamykało i wyglądało słabo.

Status
Zamknięty.