>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na Żywo - Dyskusja [5]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ty nie widzisz żadnego, a ja widzę ;). Skoro pokonał dwóch zawodników z którymi zawsze ciężko mu się grało to wniosek nasuwa się tylko jeden - facet jest w formie.
Po drugie to każdy interpretuje statystyki, wyniki na własny sposób - rację ma jedynie ten komu wchodzą typy/sprawdza się jego tok myślenia.
No to idac tym tropem Troicki tez jest w formie, skoro pokonal Koliego, z ktorym mial slabe h2h.
Wiele razy pisales na forum, ze jestes na duzym minusie, w takie idac dalej tym tropem, twoj tok myslenia sie nie sprawdza?
Dorzucam z twojego podpisu:
Albert Einstein - Szaleństwem jest: &quot;Robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów.&quot;
* Porażki są częścią życia: &quot;Gdy przegrywasz, nie przegap lekcji!&quot;
Czyli co, rozumiem ze nie wyciagasz lekcji, moze jednak warto? Tutaj Mahut moze wygrac, jednak to njak bedzie mialo sie do potwierdzenia twojej tezy.

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Over (Handicap: +0.5) 2.70 ⛔1 połowa – suma goli Nacional Asuncion U20 - Guarani Asuncion U20 0-0 37&#39;
betano

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Po dobrym rozpoczęciu dnia (Mahut) polecam pograc -3 (1,84 maraton) Bautiste. Świetny bilans z LH (42-25), ostatni mecz z lewą ręką przegrał pół roku temu w Queens Club (Verdasco).
edit: w sumie ostatecznie biore 2-0 po 2,34 dla Hiszpana

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
⚽
Over (Handicap: +1.5) 2.50 1 połowa – suma goli Motherwell FC U20 - Rangers U20 0-0 4&#39;⛔
betano

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
U Bautisy od 2 seta praktycznie co przerwe byl fizjoterapeuta. Powodzenia zycze wszystkim grajacym Hiszpana.

arquisek 7,2K

arquisek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klizan @ 3,00 Bet365 3/10
Gra nieźle Słowak, a zmęczenie może dać o sobie znać u Hiszpana, poza tym nie gra tutaj rewelacyjnie.

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Over (Handicap: +22.5) 2.00 Suma gemów Martin Klizan - Roberto Bautista-Agut
powinno wejść gładko będzie walka
betano

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
No to idac tym tropem Troicki tez jest w formie, skoro pokonal Koliego, z ktorym mial slabe h2h.
Wiele razy pisales na forum, ze jestes na duzym minusie, w takie idac dalej tym tropem, twoj tok myslenia sie nie sprawdza?
Dorzucam z twojego podpisu:
Albert Einstein - Szaleństwem jest: &quot;Robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów.&quot;
* Porażki są częścią życia: &quot;Gdy przegrywasz, nie przegap lekcji!&quot;
Czyli co, rozumiem ze nie wyciagasz lekcji, moze jednak warto? Tutaj Mahut moze wygrac, jednak to njak bedzie mialo sie do potwierdzenia twojej tezy.
Nie wiem zabek do czego pijesz ;), bo widać ewidentnie, że szukasz dziury w całym, tylko po co?
Trociki pokonał &quot;Kolbę&quot; w Sofii, więc w tamtym tygodniu, teraz graliśmy w ROTTERDAMIE. Po drugie forma Serba ewidentnie tutaj była spadkowa. Po trzecie z Niemcem wtedy zagrał jeden z najlepszych meczów (15 asów, 0 DF itd.), później już tak kolorowo z jego meczami nie było jak chociażby z Klizanem w półfinale czy Bautistą-Agutem w finale.
Tak masz rację, pisałem o tym, że jestem na minusie, ale... 4-5 LAT TEMU. Nie wiem po co patrzysz w tak odległą przyszłość, dalekie mi są przechwałki na internetowym forum i na tym pozostańmy. ;) Uwierz, że od tego czasu się wiele zmieniło.
Patrz w przyszłość, tak samo jak i pozostali forumowicze, przeszłość jest bez znaczenia. Z niej można tylko wyciągnąć lekcje.
Pomagajmy sobie na wzajem, udzielajmy rad, dyskutujmy kulturalnie bo taka idea jest tego jakże cennego forum. Mnie jałowe dyskusje, grzebanie w przeszłości, kłótnie, udowadnianie swoich racji nie interesują.
Pozdrawiam AKA SHAKAL
Dzisiaj fajny typ na wieczór w Holandii, over 21 gemów w meczu Monfilsa ze Zverevem.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak masz rację, pisałem o tym, że jestem na minusie, ale... 4-5 LAT TEMU. Nie wiem po co patrzysz w tak odległą przyszłość, dalekie mi są przechwałki na internetowym forum i na tym pozostańmy. ;) Uwierz, że od tego czasu się wiele zmieniło.
No, ale dokladnie to chce ci pokazac. Patrzysz na h2h sprzed kilku lat, ktore czesto nie maja wiele wspolnego z czasem obecnym. Zwyczajnie jest to slaby argument, ktory ja jako laik tenisowy, potrafie nawet dostrzec. Nie powinno to byc glownym argumentem na ocene danego spotkania, a mam takie wrazenie ze czesto w twoich analizach tak jest.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +34 Punkty (No offence mordo ;))
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
To sprawdź sobie chociażby Goffina H2H z Baghdatisem, a najciekawsze jest oczywiście GGL z Youznhym. Spójrz oczywiście na kursy ;).
Moim zdaniem H2H jest najbardziej ważnym wyznacznikiem przy analizie meczu tenisowego. Zawsze je podaję ponieważ jest to fundament, a po drugie jak ktoś czyta moją analizę to po prostu nie musi już tego sprawdzać, bo oto chodzi przecież w analizie - podać obraz aktualnej sytuacji przed meczem wraz ze statystykami + własną opinią. Lepiej krótko zwięźle i na temat (po żołniersku), niż rozprawki na 2x A4.
Nie gram zawsze po H2H, tutaj jesteś w błędzie. Kieruje się intuicją, doświadczeniem, opłacalnością danego kursu, aktualną formą itd. Wszystkiego trafiać przecież i tak nie można.
Na forum podaję praktycznie jeden typ dziennie z powodu konkursu Typy Dnia, a uwierz mi, że gram dużo, dużo więcej.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
H2H ma jakies znaczenie jak zawodnicy o podobnych umiejętnościach i rankingu mierzyli sie ze soba 15 razy i zawodnik x wygral 15 razy. Wtedy cos jest na rzeczy a podawanie H2h rzedu 3/1 czy 3/2 na korzysc jakiegos zawodnika i pisanie ze to ma wply na mecz jest smieszne tymbardziej ze czesto te spotkanie sa na przestrzeni kilku lat gdzie dani zawodnicy mogli byc na innym etapie swojej kariery. W dodatku kazdy mecz ma swoja historie, skad wiem czy dany zaowdnik byl wtedy w formie, czy nie odpuscil jakiegos meczu czy byl w pelni zdrowy?
Zeby nie bylo offtopu
Klizan mecz 2,80 Unibet.
Slowak duzo bledow ale miewa dobre momenty.Wierze ze bedzie ich coraz wiecej.

Status
Zamknięty.