A ja zagrałem za 200 zł na Wawrinkę i uważam, że jestem fajny. Tym samym dam się obśmiać wszystkim, gdy już przerżnę :* Ljubo coś gra? :'D W bajo-bongo...serwis i koniec, a ganiany, gubi się szybko. Stare, łyse pruchno.
Co ty gadasz..? Jak przecież Rosjanin ma bilans z Szkotem 2-2 więc jak nie może z nim wygrać. Mimo iż Murray pokonuje bardzo łatwo swoich przeciwników to ja bym jednak typował Davydenko. Bardzo doświadczony tenisista, któremu bardzo dobrze się gra W Katarze. Jak dla mnie Andy jest słaby psychicznie i może to być jego udręką. Jak dla mnie to zapowiada się bardzo ciekawy mecz jednak z małym wskazaniem na Rosjanina.Murray - Davydenko 1.6
Davydenko nawet kiedy jest na szczycie formy nie moze wygrac u Murraya, a co mowic teraz, kidey on gra bardzo efektywno i efektowno
Mirka i Stan nie są rodziną, chociaż maja podobne nazwiska.
Mój Alves już wygrał 6-4 4-6 6-1 :spokodfhgfh:
Kto wygrał mecz Ljubo-Wawrinka "typerzy"? :"DDD sialalalaa..
A ja zagrałem za 200 zł na Wawrinkę i uważam, że jestem fajny. Tym samym dam się obśmiać wszystkim, gdy już przerżnę :* Ljubo coś gra? :'D W bajo-bongo...serwis i koniec, a ganiany, gubi się szybko. Stare, łyse pruchno.
Dla mnie Ljubo i Karlovic zawsze będą drewnami. Ale trzeba wziąść pod uwagę że jeżeli obaj ci zawodnicy sa w b.dobrej formie serwisowej kaźdemu zawodnikowi jest cieżko ich pokonać. Przypomne chociaż ostatni sezon w którym jak Ivo był w formie serwisowej to na mecz po 20 asów i wygrany np. turniej w Houston czy też finał w San Jose po pokonaniu takich zawodników jak Blake, czy Haas. Dla tego na takich zawodników trzeba uważać chcociaż zgadzam się że sa słabi i tylko ich atutem jest serwis. Ale to co pokazał Wawrinka to było dla mnie miłe zaskoczenie. W końcówce sezonu pokazywał że jest w dobrej formie ale było można podejrzewac że to przejściowe. Jeżeli Szwajcar utrzyma taką formę może dużo zamieszać w tym sezonie.Kto wygrał mecz Ljubo-Wawrinka "typerzy"? :"DDD sialalalaa..
Murray wygrał i coś udowodnił moim zdaniem. Co do Davydenki czuje że w tym sezonie wypadnie z top 10. Masz racje że ta afera korupcyjna napewno się jakoś odbiła na jego psychice, ale widać że nie jest przygotowany do tego by walczyć z najlepszymi, a Andy jeżeli wytrzyma psychicznie ten sezon, bo jest on jeszcze młody ale brakuje mu takiego spokoju jak u doświadczonych zawodników bo jakaś jedna piłka w gemie może podłamać mu skrzydła. To pokazał w swoim pierwszym meczu w Doha ale miejmy nadzieje że da rade, i pokaże jak się gra dobrego tenisa. Ale finał będzie bardzo ciekawy.Dla mne wazne sa ich dwie ostatnie spotkania z zeszlego roku, kiedy szkot zaczal grac na wyzszym poziomie, jedno z nich skonczylo sie "rozgromem" Dawydenki w tej samej Doszie, a te dawne ich spotkania sie nie licza, wtedy szkot byl nikim. To prawda ze psyhika u Davydenki mocniejsza, ale ja mam wapliwosci codo go formy, po tych aferach z zeszlego roku, on tez sie nie czuje dobrze psyhiczne i u Andiego arsenal uderzen' i technika jest lepsza niz u Dawydenki. Bylby mecz na maczce wtedy ja by nie stawialem na Murraya, a tut mamy hard (Rebound Ace)
Mecz zakończył się wynikiem 6:4, 6:4 dla Youzhny'ego.Kto mi powie na kiedy został przełożony mecz Malisse? ????