>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 29.06.2014 (niedziela)

Status
Zamknięty.
baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Tutaj podajemy typy
na niedzielę - 29. Czerwca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina: Piłka nożna – Mistrzostwa Świata 2014
Spotkanie: Kostaryka-Grecja
Typ: x/x
Kurs: 4.33
Godzina: 22:00
Bukmacher: Oddsring
Analiza:
Witam , na jutro postanowiłem zagrać spotkanie pomiędzy ekipami Kostaryki oraz Grecji w ramach 1/8 mistrzostwa świata rozgrywanych w Brazylii. Zespół Grecji rzutem na taśmę wywalczył awans do tej najlepszej 16 tych mistrzostw strzelajac gola z rzutu karnego w doliczonym czasie gry z zespołem Wybrzeża Kości słoniowej. natomiast Kostaryka niespodziewanie bez większych problemów z 7 punktami na koncie wygrała grupę śmierci w której grały takie potęgi jak Urugwaj , Włochy oraz Anglia. Faworyta w tym spotkaniu za bardzo nie widzę , jednak uważam że będzie to wyrównane spotkanie poniewaz obydwa zespoły są jak najbardziej w swoim zasięgu, nie ma między nimi jakichś niesamowitych różnic, wiadomo że Grecja zagra defensywnie jak to ma w zwyczaju, Kostaryka ma natomiast większy potencjał ofensywny. Dla mnie jest to spotkanie w którym najbardziej prawdopodobnym rezultatem jest remis do połowy jak i na koniec spotkanie, nie zdziwiłbym się jesli w tym spotkaniu nie obejrzelibyśmy ani jednego gola i spotkanie to by się rozstrzygnęło w dogrywce lub w rzutach karnych . Ja stawiam na wynik 0:0.
✅ 333

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
stanley-63 +9 Punkty
makaveli23 +11 Punkty
angelka 952

angelka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Dyscyplina: Piłka Nożna - MŚ
Godzina: 18:00
Spotkanie: Holandia - Meksyk
Typ: Holandia wygra
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bet365
Analiza: Na dzisiejszy dzień wybrałam sobie spotkanie z Mistrzostw Świata w piłce nożnej, a dokładniej pojedynek pomiędzy Holandia a Meksykiem . W tym meczu moim faworytem są zdecydowanie Holendrzy którzy pokazali na tych mistrzostwach że są w świetnej dyspozycji i potrafią pokonać każdego . Mój typ na to spotkanie to cała jedynka czyli wygrana Holendrów w regulaminowych 90 minutach. Oczywiście Meksyk to nie są jacyś chłopcy do bicia i na tych mistrzostwach stracili tylko jedną bramkę ale wydaje mi się ze dzisiaj nie powstrzymają będącej w świetnej dyspozycji trójcy na ataku, a dokładniej Robbena który jest motorem napędowym tej drużyny, Van Persiego i Sneijdera . Kurs na awans jest zdecydowanie pewniejszy ale jak dla mnie trochę zbyt mały więc daje trochę ryzykowniej i daje rozstrzygniecie w reg. czasie gry .
✅ 110

stanley-63 +9 Punkty
pumpus +3 Punkty
5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, MŚ
Typ: Rezultat meczu i obie drużyny strzelą : Holandia (czyli Holandia wygra mecz i obie drużyny strzelą gola)
Kurs: 5,00
Bukmacher: William Hill
Analiza: Trochę zaskoczony jestem aż tak wysokim kursem na Holandię. Spodziewałem się czegoś w okolicach 1,7-1,8, a tutaj mamy grubo ponad 2. Holandia zrobiła demolkę w grupie wygrywając wszystkie mecze. Wygrali oni m.in. z Chile 2:0, a Chile o mało co nie wyeliminowało dzisiaj faworyta imprezy, czyli Brazylię, na dodatek Holandia grała bez Van Persiego. Pokonali oni aż 5:1 aktualnych mistrzów świata, czyli Hiszpanię. Siła gry Holendrów w ofensywie jest miażdżąca i spodziewam się tutaj strzelonych przez nich co najmniej dwóch goli. Trochę gorzej wygląda sprawa z defensywą Holendrów, gdyż tracą oni bramki. Stracili gola z Hiszpanią, stracili aż dwa gole z Australią. Tych bramek Holendrzy mogli stracić więcej, bo błędy w obronie robią spore. Meksyk też dobrze gra, jednak nie ma tu aż takiej siły gry jak i Holandii. W ataku jednak Meksyk źle nie gra, strzelili Chorwatom aż trzy gole, więc z Holandią jednego też powinni strzelić. Mimo wszystko uważam, że jeden strzelony gol to będzie chyba maksimum na co stać Meksyk. Powinien tu być wynik w okolicach 2:1 lub 3:1 dla Holandii, czyli zwycięstwo Holandii i i gole obu drużyn. Liczy się przepisowy czas gry, w przypadku wygranej Holandii w dogrywce zakład przegrany.

✅ 400

pumpus +3 Punkty
stanleylevy +1 Punkty (Pojechane, ale gratulacje :D)
louisarmstrong 1,6K

louisarmstrong

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WyspaZieleni
Piłka Nożna Szwecja
spotkanie Varnamo - Landskrona
godzina 15.00
typ zwycięstwo Varnamo
kurs 1,75
bukmacher Williamhill
Zapraszam na kolejkę szwedzkiej SUPERETTAN Varnamo podejmuje Landskronę , w tym sezonie gospodarze nadspodziewanie dobrze , zwłaszcza u siebie na 5 ostatnich spotkań 4 zwycięstwa i jeden remis , natomiast goście w tym sezonie rozczarowują na wyjazdam w kratke w pięciu ostatnich spotkaniach 2 zwycięstwa i 3 porażki.Moim zdaniem jutro również polegną , zwłaszca że gospodaże będą rządni rewanżu za porażkę z wrzesnia ubiegłego roku , kurs nie zachwyca ale myślę ze na drugim można za drobne nieco odważniej zagrać z handi - 1 kurs williamhill proponuje piekny 6 .powodzenia,
⛔ 100

caveman 855

caveman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Spotkanie: Kostaryka - Grecja
Typ: Kostaryka awansuje
Kurs: 1,75
Bukmacher: Unibet
Dobry wieczór ja na jutrzejszy dzień wybieram spotkanie Kostaryka - Grecja. Nie będę się rozpisywał (w dziale Mistrzostwa Świata ten wątek jest mocno rozwinięty). Skupię się tylko na tym co wszyscy wiemy Kostaryka pokonała Włochów (1:0) i Urugwaj (3:1). Dla mnie motoryka zawodników Kostaryki bije na głowę Greków. Grecy skupiają się na tym aby nie stracić bramki i ewentualnie zaatakować. Z WKS im się to udało z Kostaryką uważam, że są na straconej pozycji !! Jutro będę 3mał mocno kciuki za Kostarykę pokazali oni i ile znaczy zespół oraz pokazali oni serce do walki!!!
✅ 75

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Dyscyplina: Piłka nożna – Mistrzostwa Świata 2014
Typ: Awans Holandii
Kurs: 1.55
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie 1/8 finału Brazylijskich mistrzostw świata w którym na przeciwko siebie staną ekipy Holandii, oraz Meksyku . Faworytem przed rozpoczęciem tego spotkania jest drużyna z Europy , która w grupie zdobyła komplet punktów wygrywając 1:5 z jeszcze aktualnym mistrzem świata czyli Hiszpanią , Australii dali sobie strzelić dwie bramy ale zdobyli trzy no i na końcu dobrze dysponującą w fazie grupowej reprezentację Chile 2:0. Meksyk wyszedł z grupy ciężkiej wygrywając 1:0 z Kamerunem , remisując z Brazylią 0:0 oraz wygraną nad Chorwacją w niezłym stylu 3:1. Meksyk jest solidny, ale jednak brak Holandii będącej w tak doskonałej formie w ćwierćfinale by było ogromnym zaskoczeniem, a nawet dobra postawa graczy w defensywie Meksyku raczej nie sprosta sile Oranje w której na czele stoi Robben i RvP. Typuję za ten awans Holandii choć uważam , że w regulaminowym czasie gry już powinni dać radę.
⛔ 100 / powtórzenie

maciek1990gw 47

maciek1990gw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wlkp
Dyscyplina: Piłka Nożna, MŚ
Typ : ilość kartek powyżej 3,5
kurs: 1,8
Analiza:
bukmacher : BET 365

Mecz 1/8 finału . To już tylko 1 mecz ,przegrywający odpada, nikt nogi nie będzie odstawiał . Gram tutaj na over kartek , myślę a wręcz jestem przekonany ze tutaj kartki się posypia . Czekałem aż FIFA wskaże sędziego tego meczu ,a będzie nim arbiter z Portugalii Pedro Proença , który lubi i często pokazuje żółte jak i czerwone kartki co widać w jego statystykach . Gram ten typ, myślę ze spokojnie powinien wejść ;) Holendrzy i Meksykanie maja na tych mistrzostwach po 5 żółtych kartek.
⛔ 100

pumpus +3 Punkty
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwecja ( Dywizja 1 - Norra )
Spotkanie: Västerås SK - IF Sylvia
Typ: 1
Kurs: 2.25
Godz: 17.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam bardzo serdecznie na rozgrywki 11 kolejki szwedzkiej Dywizja 1 - Norra. W szwedzkim mieście Västerås liczącym ponad sto dziesięć tysięcy mieszkańców na Swedbank Park mogącym pomieścić ponad siedem tysięcy widzów odbędzie się spotkanie o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Västerås Sportklubb założonym w 1904 roku o barwach biało-zielonych a w gościa a miasta Norrköping liczącego ponad osiemdziesiąt siedem tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1922 o barwach biało-czarnych a mianowicie Idrottsföreningen Sylvia.
Västerås SK rozegrał w tym sezonie ligowym 10 spotkań w których zdobył 10 punktów po 3 zwycięstwach, 1 remisie oraz 6 porażkach co daje obecnie 10 pozycję w tabeli szwedzkiej Dywizja 1 - Norra, bilans bramek 11-17.
IF Sylvia zdobyło 10 oczek w swoich 10 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 3 zwycięstwach, 1 remisie oraz 6 porażkach i zajmuje 12 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramowym 15-23.
Gospodarze w tym sezonie u siebie zagrali 5 razy zdobywając 4 oczka po 1 wygranej, 1 remisie oraz 3 porażkach, bilans bramkowy na swoim terenie 5-7.
Goście zdobyli 3 punkty w swoich 5 spotkaniach rozegranych na wyjazdach w tym sezonie ligowym po 1 zwycięstwie oraz 4 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 7-16.
Mecz ten w dolnych rejonach tabeli zapowiada się ciekawie gdyż oba zespoły posiadają obecnie taką samą zdobycz punktową a w ich ostatnich 6 spotkaniach o ligowe oczka w mieście Västerås gospodarze wygrywali 4 razy a goście 2 razy, bilans bramkowy w tamtych meczach 12-8 na korzyść Västerås SK.
Mój typ na ten mecz to zwycięstwo gospodarzy na swoim Swedbank Park, Västerås Sportklubb w tym sezonie nie zaczęli zbyt dobrze ale u siebie ich bilans może być mylący gdyż 2 z 3 porażek były z drużynami z czołówki całej ligi mianowicie IK Frej oraz Dalkurd które są tez najlepiej w tym sezonie grającymi drużynami w delegacjach lecz już ze słabszymi ekipami wyjazdowymi radzili sobie nieźle a Idrottsföreningen Sylvia na wyjazdach w tym sezonie bardzo słabo po za ostatnim wygranym meczem lecz z słabym u siebie V. Syrianska i moim skromnym zdaniem goście ten mecz przegrają na obcym gruncie z drużyna z która im ciężko się gra na ich Swedbank Park w mieście Västerås.
⛔ 100

dynamit 440

dynamit

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad
Dyscyplina: Piłka siatkowa - Liga Światowa (piękny rym!!)
Spotkanie: Iran - Polska
Typ: Iran -11,5 punktu
Kurs: 2.05
Godz: 18:30
Analiza:
Szerokim echem w rodzimym świecie sportu odbiła się piątkowa rzeźnia w Teheranie. Polacy wygrali pierwszego seta po uczciwej walce, później następił dżihad, a ciała ukamieniowanych niewiernych zostały zakopane gdzieś w czeluściach Wielkiej Pustyni Słonej. Nie opuścimy Islamskiej Republiki Iranu bez szwanku, Allahu Akbar!!
Wszystko wyglądało źle, niedokładny Drzyzga, bezproduktywni środkowi, gasnący Winiar, skompromitowany Konar... Chyba w Koranie, pardon, Iranie nie wiedzieli, że Mika jest nową gwiazdą siatkówki (przynajmniej według szanownych komentatorów) i wytarli nim parkiet w pięknym kompleksie siatkarskim:?
Nie widzę naszych szans w drugim meczu, a jestem dość biegły w posługiwaniu się mikroskopem optycznym ???? Nie mamy formy, są tylko przebłyski. Bardzo ładnie, że pan Buszek w Brazylii potrafi wykręcić &gt;60% w ataku, ale niestety wynika to tylko z wejścia gwiazd w konstelację konia (Rafał ma wtedy dzień konia????), a nie z klasy siatkarskiej. Forma jest chwilowa, klasa wieczna!
No właśnie, forma! Największą dysproporcją pomiędzy obiema ekipami jest przygotowanie fizyczne. Nasi gaśli z każdą sekundą, kończył im się tlen i zastępowany był bezradnością. Iran jest wspaniale nakoksowany (a przy okazji trzeba dodać, że w końcu znaleźli sypacza na poziomie) i nie marudzi, że LŚ nie jest w tym roku imprezą docelową. Ech, wróble ćwierkają (osobiście nie doktoryzowałem się z ligi irańskiej, więc powtarzam plotki), że zespół Matin Varamin (klubowy mistrz Azji) pojechał na mistrzostwa bez czterech podstawowych zawodników, umożliwiając im wcześniejsze rozpoczęcie przygotowań do sezonu reprezentacyjnego. Coż za wspaniały etos rywalizacji reprezentacyjnej:eek: Nic tylko pozazdrościć! Porównajmy to z szajką nawozowych pseudogwiazdeczek z Polic, opłacanych przez biednych rolników????
Powróćmy do rywalizacji męskich drużyn, nim na dobre wpadnę w sidła własnej dygresji. U nich reprezentacja to podstawa, u nas bezmyślne powiększenie ligi przy pozostawieniu dotychczasowego schematu play-offów (jaki sens miała pierwsza faza??). W rezultacie oni są na szczycie, a my jesteśmy zajechani.
Dlatego moją opcję jest właśnie handi punktowe???? Nawet jak uda nam się coś ugrać w pierwszej fazie meczu to później Iran wykorzysta migającą lampkę &quot;pusty bak&quot; i weżmie co swoje. Wczorajszy bilans punktowy +27 na ich korzyść, mimo porażki w pierwszym secie!! Nawet jeśli wzniesiemy na nasze aktualne wyżyny, to ciężko będzie zagrać na +11,5. Lepiej zadbać o osłodzenie sobie kolejnej masakry u stóp Elbrusu wygranym zakładem o kursie 2,05????
⛔ 100

jannek +7 Punkty
agron +1 Punkty
kidinho +2 Punkty
makaveli23 +11 Punkty (goodread)
arni87 52

arni87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Dyscyplina: Piłka nożna, Finlandia ( Ykkonen )
Spotkanie: FC KTP - FC Viikingit
Typ: 1 do przerwy
Kurs: 1.55
Bukmacher: Expekt
Analiza:
W 2 lidze Finlandzkiej dojdzie do spotkania 1 zespołu z ostatnim. Lider KTP po rozegraniu 11 meczy ma na koncie 27 pkt. 8 zwycięstw i 3 remisy. Bilans bramkowy to 30-11. KTP ze wszystkich zespołów strzeliło dotychczas najwięcej goli. Dziś przyjdzie im się zmierzyć z zespołem z najgorszą obroną. W 11 meczach FC Viikingit straciło aż 27 bramek. Sądzę że liderzy urządzą sobie spore strzelanie, a okazja jest przeogromna. Dlatego mój typ to prowadzenie KTP do przerwy.
Liczę na to, że nie zlekceważą przeciwników i wyjdą zmotywowani i zaczną grać swoje od początku meczu.
⛔ 100 / brak godziny

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Spotkanie: Kostaryka - Grecja
Typ: Co się stanie pierwsze w 1. połowie (kartka, zmiana ,gol, koniec 1 połowy) - koniec pierwszej połowy
Kurs: 12,00
Bukmacher: Bwin

+ Spotkanie zapowiada się underowo
+ Przy zmianach musiałaby wydarzyć się kontuzja, faul bramkarza na czerwoną kartkę
Wszystko zależy od tego czy sędzia będzie kartkował. Gdyby ten mecz sędziował Kuipers no to zakład wymarzony, a tak może być różnie. Do tej pory Williams sędziował dwa spotkania na tym mundialu. Te najostrzejsze Ekwadoru z Hondurasem i Koreańczyków z Belgią. W obu starciach kartki zobaczyliśmy do przerwy.
Grecja raczej forsować tempa nie będzie. Wyjdą spokojnie jak to oni i będą czekać na swoje sytuacje. Kostaryka w czasie trzech meczów tego mundialu zarobiła tylko dwie kartki (obie wręczone w drugiej połowie). Grecja zarobiła trzy kartki w tym dwie w pierwszej połowie w czasie dramatycznego meczu z Japonią. Z WKS-em czyste konto. Z Kolumbią kartka w drugiej połowie.
Kurs warty ryzyka, bo bardziej underowe spotkanie się nie zapowiada, a kiedy jak nie teraz. Wszystko zależy od sędziego i od Pana Boga żeby zawodników ominęły kontuzje.
⛔ 100

marian77 +1 Punkty (obstawione za ostatnie 5dych po 8 kursie oby się udało :D)
stanleylevy 1,4K

stanleylevy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: MLS
Godzina: 3:00
Spotkanie: Colorado - Vancouver
Typ: Colorado+obie strzelą
Kurs: 4.8

Spotkanie drużyn, które notują bardzo duzo wyników overowych. Colorado ostatnie 3 mecze: 1:2, 5:2, 2:3 a Vancouver 0:0, 3:3, 3:4. Poza tym Colorado u siebie spisuje sie calkiem calkiem bo punktow 14 w 8 meczach i 13 strzelonych bramek (czyli srednia powyzej 1). Whitecaps za to na wyjazdach 10 punktów w 7 meczach i 11 strzelonych bramek. Druzyny te sa zbudowane z dosc mlodych zawodnikow, wiec wyniki padaja dosc skrajne. W spotkaniach bezposrednich 3 z 4 ostatnich wygrane przez Rapids (gospodarze), dlatego biorę ich i liczę na farta, że jednak goście też strzelą bramkę. Moze kolejny szalony mecz?
⛔ 100

makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: MLB
Godzina: 4:10
Spotkanie: San Diego - Arizona
Typ: Arizona
Kurs: 2.05
Bukmacher: SB

Wlasnie moje oko zwrocil ciekawy mecz jaki odbedzie sie w MLB pomiedzy San Diego padres a Arizoną Diamondbacks. Spotkanie wydaje sie byc smierdzace bo mamy wiekszy kurs na druzyne lepsza w ostatnich meczach i dobrze radząca sobie w pojedynkach z tym rywalem czyli San Diego, poniewaz wygrali z nimi juz 5 spotkan przygrywajac tylko 2. Mysle ze lezy im ten rywal i lubia z nimi grac. Mają dosc slaby bilans wiec musza szukac wygranych z druzynami o podobnym slabym bilansie i to jest doskonala okazja by podreperowac ten bilans. moze i to samo moznabyloby powiedziec o San Diego ale niestety nie moge tego zrobic jesli nie wykorzystuja oni takich okazji, o czym swiadczy miedzy innymi to wlasnie ze przegrali z nimi az 5 z 7 meczy w tym sezonie. Pitcher Padres Stults, to chyba najbardziej lubiany przez typerów na czarnym rynku miotacz przeciw ktoremu lubi sie grac. Nic dziwnego jak ten pan ma bilans 2-10, wiec grajac przeciw niemu mozna bylo sie sporo dorobic w przeszłosci. A jaka bedzie przyszlosc? Czas pokaze. Co ciekawe miotacz ten zaliczyl tą jedna z dwoch wygranych przeciw Arizonie wiec moze dlatego kursy sa tak wystawione? Z drugiej strony mamy Josh Collmenter startujacy w Arizonie, ktorego statystyki sa lepsze, jak i bilans W_L jest lepszy, wiec czemu nie mialbym grac na niego + przeciwko Stultsowi ktory ostatnio zaliczyl najlepszy wystep a i tak przegral.
✅ 105

interista18 +2 Punkty (Dzięki! :))
stanley-63 +9 Punkty (BINGO !)
P 71

piotrpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dublin
Piłka można Białoruś
spotkanie FC Mińsk - Dynamo Mińsk
godzina 12.00
Typ BTS obie drużyny strzelą gola
kurs 2.25 5/4
bukmacher williamhill
Zapraszam na Derby MIŃSKA , Fc na własnym stadionie podejmuje Dynamo .Na pierwszy rzut oka typ wydaje się ryzykowny bo Dynamo w gazie a Fc w dole tabeli , moja pierwsza myś było w tym spotkaniu zagrać na Dynamo z handicapem - 1 gola ale bukmacherzy tego typu nie oferują na ten mecz , oczywiscie faworytem jest dynamo ale kurs na czysty win 1,3 nie do grania .Zajrzałem w H2h na 5 ostatnich spotkań wygrało dynamo , ale tylko u siebie wygrywało do zera na własnym stadionie w dwóch ostatnich meczach Fc strzelało bramke i przegrywało 1 do 2 .Derby jak to derby rządzą się własnymi prawami ale prawdopodobieństwo że obie drużyny strzelą bramkę jest 50/na 50 więc moim zdaniem kurs 2.25 wart zagrania.powodzenia.
⛔ 100

stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Dyscyplina - Piłka nożna / MŚ
Godz. 18:00
Spotkanie - Holandia : Meksyk
Typ - Stefan de Vrij otrzyma żółtą kartkę
Kurs - 4.25
Bukmacher : Betsson
Analiza :
No to przed nami następna para drużyn walczących o ćwierćfinał , na temat kartek w meczu Holendrów z Meksykanami już zostało tu powiedziane i uważam że w tym pojedynku powinno ich parę być pokazanych bo mecz zapowiada się bardzo ciekawie , ja w moim typie stawiam na żółtko konkretnego zawodnika a jest nim środkowy obrońca Stefan de Vrij . W zakończonym sezonie w Feyenoordzie w którym występuje także jako środkowy obrońca Stefan zobaczył 6 żółtych kartek a w konsekwencji dwóch żółtych w meczu przeciwko FC Twente już w 57 minucie gry musiał opuścić boisko no ale to w klubie a co w reprezentacji , a no w pierwszym pojedynku na tych Mistrzostwach kiedy Holendrzy rozgromili Hiszpanów 5:1 Stefan de Vrij już w pierwszej połowie musiał zobaczyć żółty kartonik tak więc uważam że i dziś obrońca reprezentacji Oranje będzie miał wiele pracy na boisku aby powstrzymać ataki Meksykanów i może któryś z fauli nie spodoba się arbitrowi z Portugalii Pedro Proençie i Stefan zobaczy żółty kartonik !
⛔ 100

G 693

generalkaman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Siatkówka - Liga Światowa
Godzina: 18.30
Spotkanie: Iran - Polska
Typ: Polska
Kurs: 4.50
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Po wyraźnej piątkowej porażce z Irańczykami dziś Polacy przystąpią do drugiego spotkania i na pewno będą chcieli się zrewanżować. Moim typem jest wygrana naszych Orłów. W pierwszym spotkaniu udało im się wygrać pierwszego seta po zaciętej walce, następne trzy przegrali bardzo gładko. Nasi kadrowicze mieli wyraźnie słabszy dzień co skrzętnie wykorzystali ich rywale. Jednak zawodnicy, którzy tworzą tą reprezentację to nie są przypadkowe osoby, to ograni w bojach zawodnicy dlatego wierzę iż dwa razy z rzędu tak słabo nie zagrają. Dziś oprócz chęci samego rewanżu na Irańczykach dowodzi sprawa punktów do tabeli, jeśli Polacy chcą awansować do turnieju finałowego ( a selekcjoner zapowiadał że tak ) to dziś muszą wygrać aby za tydzień nie grać z nożem na gardle. W swoich pierwszym dwumeczu w tegorocznej LŚ Polacy przegrali pierwsze spotkanie z Brazylią aby zrewanżować im się w drugim i liczę, że dziś będzie podobnie.
⛔ 100

stanley-63 +9 Punkty
yuura 262

yuura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mistrzostwa Świata 2014
Typ: Holandia over 1.5
Kurs: 2.20
Analiza:
Niewątpliwie jest to ryzykowny typ, ale patrząc na statystyki raczej warto jest spróbować. Holandia w ostatnich trzech spotkaniach przeciwko Meksykowi zdobywała dokładnie dwa gole. Ponad to przynajmniej dwie bramki padały we wszystkich ich ostatnich meczach w grupie (2:0 z Chile, 5:1 z Hiszpanią i 3:2 z Australią).
Sąsiedzi USA niby na tych Mistrzostwach nie stracili jeszcze dwóch goli... ale zobaczmy przeciwko jakim drużynom oni się mierzyli - Kamerun, kryzys, kłótnie o finanse i zaledwie jedna bramka zdobyta w trzech meczach, ciężko nawet nazwać ich drużyną; - Brazylia, przeciętna, jedyny ich motor napędowy to Neymar, który wczoraj miał słabszy dzień i gdyby nie odrobina szczęścia, której zabrakło Chille (chociażby sytuacja - poprzeczka ze 120 minuty); - Chorwacja, jak dla mnie ograbiona z 1 punktu, z podciętymi skrzydłami, z góry skazana była na przedwczesną podróż do domu.
I teraz &quot;dwa&quot; słowa o Oranje. Robben gra wyśmienicie, Depay, którego śledziłem jeszcze przed mistrzostwami pokazuje, że może być jednym z najlepszych (podobnie jak James wczoraj - bramka cudo), Van Persie, niby nie zachwyca a kilka ważnych goli zdobył i ogólnie drużynę pomarańczowych można nazwać KOLEKTYWEM. Grają dobrze w obronie, skutecznie w ataku i wydaje mi się, że są oni naturalnym kandydatem do zdobycia mistrzostwa świata !! Tak czy inaczej najpewniejszym typem jak dla mnie jest WYGRANA HOLENDRÓW po kursie ok 2.15-2.05 (ja wyłapałem 2.15) lub dla tych mniej odważnych AWANS ORANJE po 1.5 . Dodatkowym typem może być ten, który tutaj zaproponowałem na podstawie statystyk (nie chcąc powtarzać typu na zwycięstwo bądź właśnie awans). Życzę miłego dnia i żeby ten czas do 18.00 minął szybko, więcej typów ode mnie poniżej. POZDRAWIAM !!!
✅ 120

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Dyscyplina: Piłka nożna, Mistrzostwa Świata, 1/8 finału
Spotkanie: Holandia - Meksyk (handicap 0-1)
Typ: Meksyk
Kurs: 1,83
bwin
Pierwszym dzisiejszym pojedynkiem w 1/8 Mistrzostw Świata będzie pojedynek reprezentacji Holandii z Meksykiem. Zarówno jedni jak i drudzy w fazie grupowej grali bardzo dobrze. Holendrzy w pierwszym swoim spotkaniu wręcz zdemolowali mistrzów Świata i Europy pięć do jednego tracąc jako pierwsi bramkę. Potem była wygrana trzy do dwóch z Australią W tym spotkanie także już przegrywali tym razem jeden do dwóch aby w końcu wygrać jednym golem. W ostatnim pojedynku pokonali Chilijczyków dwa do zera. Podopieczni Va Gaala w tych potyczkach grali doskonale z kontry. Najlepszym strzelcem zespołu na tych mistrzostwach jest Robie Van Persie który to pauzował za kartki w meczu z Chile i dzisiaj wraca do jedenastki ma na koncie trzy trafienia zaś Arjen Robben dwukrotnie trafiał do siatki. Meksykanie też zrobili dobre wrażenie. Zajęli druga pozycje tuż za gospodarzami. Pierwszy mecz wygrali jeden do zera ale mogło być więcej lecz sędzia nie uznał mi dwóch trafień prawidłowo zdobytych. W drugim pojedynku zremisowali bezbramkowo z Brazylią, punkt zawdzięczają bramkarzowi który dwoił się i troił w bramce na koniec natomiast pokazali kto zasługuję na wyjście z grupy wygrywając z Chorwatami. Moim zdaniem nie jest wcale tak łatwo wytypować zwycięzce tego meczu. Kontry holenderskie są wyjątkowo zabójcze a podopieczni Miguela Herrery potrafią przeprowadzać naprawdę groźne i zorganizowane ataki. Jedynym jego bólem głowy jest brak pomocnika Jose Vasqueza który nie zagra za kartki. Zarówno jedni i drudzy nie będą chcieli się za bardzo odkryć bo może zaowocować to utratą bramki. Może się okazać że o rozstrzygnięciu zadecyduje dogrywka a może i nawet karne. Ja osobiście wolał bym żeby sukces w tym meczu odnieśli Latynosi zrobili oni na mnie większe wrażenie niż Oranjes.
⛔ 100

malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siatkówka, liga światowa
29.06.2014 18:30
Iran - Polska
Typ: handicap setowy AH(0:1,5) 1
Kurs: 1.52
Expekt

Iran w piątkowym meczu potwierdził jak mocną jest drużyną, nie dał najmniejszych szans naszym siatkarzom, byli drużyną zdecydowanie lepszą. Ta siła Iranu bierze się poniekąd stąd, że choćby Polska w lidze światowej nie gra najmocniejszym składem i to przekłada się później na parkiecie. Iran jest zgrany, grają szybko, dobrze serwują, są przygotowani do grania w tej chwili. Zupełnie inaczej wygląda to u nas, żeby coś wygrać musi złożyć się sporo elementów, ktoś musi mieć znakomity dzień itd. Będzie o to bardzo trudno, oczywiście mecz meczowi nie równy ale w piątek zostaliśmy wręcz rozbici i ciężko przypuszczać by nagle dziś udało się odrodzić.

✅ 52

dawidp +1 Punkty
Status
Zamknięty.