>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 24.09.2013 (wtorek)

Status
Zamknięty.
ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 24 Września

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

D 85

dominiknd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wwa
Dyscyplina: Siatkówka ME - mężczyźni
Spotkanie: Polska- Bułgaria
Typ: Bułgaria
Godz. 20:00
Kurs: 1.85
Bukmacher: Bet365
Bulgarzy maja na nas patent, maja przewage psychologiczna bo ostatnio ciągle nas pokonywali, w ostatnich meczach z nami z ich twarzy nie schodzily usmieszki i mysle ze jutro bedzie podobnie, znajac anastasiego znowu zacznie zygadlo, co bedzie gwozdziem do trumny polskiej kadry, nie widze w którym elemencie moglibyśmy zdominować bułgarów, dlatego stawiam na 3:1 dla bulgarow i okolo 30 punktow sokolova, ktory bedzie konczyl kazda pilke, jak zawsze zreszta w konfrontacji z polakami
✅85

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pumpus +2 Punkty
marian77 541

marian77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ja to wiem
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna, Primera B Nacional
Spotkanie:
San Martin de San Juan - Union de Santa Fe
Typ:
Drużyna 1. powyżej 1,5 gola
Kurs: 2,70
Bukmacher: Sportingbet
Godzina: 02:30
Analiza:

Zapraszam do Argentyny na nocne spotkanie, które będzie na &quot;Estadio Ingeniero Hilario Sánchez&quot; gdzie zmierzą się drużyna gospodarzy (San Martin de San Juan ) wraz z drużyną gości (Union de Santa Fe).
Gospodarze w tym sezonie są w średniej formie bowiem na 8 spotkań ich bilans to 3:eek:ne:4 z sumą goli 10:11 (-1). Są na 13 miejscu w tabeli z dziesięcioma punktami. U siebie rozegrali 4 spotkanie z czego 3 wygrali jedno przegrali.
Wgrane u siebie
:
  • 2:0 z Sarmiento
  • 4:3 z I. Rivadavia
  • 3:0 z Aldovisi

Przegrana u siebie:
  • 3:0 z Banfield

Zagrali również 3 spotkania na wyjeździe z czego 3 przegrali zdobyli tylko jeden remis
  • 1:0 z Talleres
  • 2:0 z Huracan
  • 1:0 z Atletico Tucman
  • 1:1 z San Carlos

Jeśli chodzi o gości (Union de Santa Fe) spisują się nie co lepiej gdyż na 8 spotkań ich bilans wynosi 3:3:2 ze łączną sumą goli 7:7 (0). Są na 10 miejscu w tabeli ich stan konta wynosi 12 punktów. Z pięciu rozegranych meczy u siebie:
2 wygrane, 2 remisy 1 przegrana
  • Przegrana - 3:1 z Gimnasia E
  • Remis - 1:1 z D. Haig &amp; 1:1 z Talleres
  • Zwycięstwo - 1:0 z Crucero 1:0 z San Carlos

Jeśli chodzi o mecze wyjazdowe to 1 wygrana, 1 remis i 1 porażka
  • Przegrana - 1:0 ze Sarmiento
  • Remis - 1:1 ze Sportivo Belgrano
  • Zwycięstwo - 1:0 z Almirante Brown

Jeśli chodzi o dzisiejsze spotkanie to uważam, że gospodarze nie przegrają na własnym boisku jak to było w poprzednim spotkaniu gdzie wygrali 3:1. Dziś możliwe, że zdobędą przynajmniej 2 gole. Ssumowując 5 ostatnich spotkań między sobą Gospodarze zdobyli 9bramek co daje średnio ~2 bramki na mecz - ogólna suma bramek obydwu drużyn z 5 ostatnich spotkań to 12 średnio padały ~3 bramki na mecz. Uważam, że dziś gospodarze strzelą przynajmniej 2 gole bo na to liczę po ostatnich porażkach czas się pozbierać na nogi
Pozdrawiam! ????
⛔100

L 88

lenny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna, Francja Ligue 1
Mecz: Lille OSC - Evian
Typ: 1
Kurs: 1.57
Bukmacher: bet365
Choroba przemija a ja daje wtorkowy mecz francuskiej Ligue 1. Spotkałem się z głosami, że Lille już przeminęło i teraz lecą na farcie. Możliwe, że tak jest ale dla mnie jutrzejszy mecz z Evianem to dla gospodarzy dosyć łatwa przeprawa. Zacznę od tego, że Lille na swoim stadionie to bardzo solidny zespół ( tak to prawda, że przegrali ostatnio u siebie z Niceą, ale warto spojrzeć w statystyki pomeczowe, bo Lille miało zdecydowaną przewagę oddając 9 strzałów a rywal tylko 4 ). Dla mnie to było zwykłe potknięcie. Proponuję zobaczyć inne ostatnie mecze u siebie jutrzejszych gospodarzy - wygrane z ASSE i Lorient. Z kolei Evian nie należy do asów Ligue 1. W tym sezonie póki co 11 pozycja ( Lille jest ósme ). Na wyjazdach dostają niezłe baty ostatnio dwa razy od Bordeaux i raz od Marsylii. Aha jeszcze jedno - Evian pokonał ostatnio na wyjeździe Ajaccio ale nie należy na to szczególnie zwracać uwagi, bo jeden mecz to nic wielkiego na moje oko. To teraz sytuacja składowa obu drużyn: Lille zagra bez Ryana Mendesa, Evian gra bez Rubena i Ehreta. Sędziuje Olivier Thaul. Także uważam ten typ za całkiem dobre podbicie AKO i powodzenia ????
✅57

machete +1 Punkty (za bts w Hiszpanii i Lille! Czasem choroba sprzyja typom bo jest sporo czasu na rozkmin...)
barylek +1 Punkty
wes_man +4 Punkty (:-))
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Primera Division 2013/2014 (Liga Hiszpańska) - La Liga
⚽ Malaga - Almeria
Powyżej 2,5 bramek ::: 1,65 ::: Bet365 ::: 3/10

Znów gram to samo i znów opieram swoją opinię przede wszystkim na grze Almerii. Goście mecz w mecz jadą overem bramkowym, defensywa traci co mecz po 2 bramki, a atak strzela po 2 i tak to wygląda już od sierpnia. Myślę, że Almeria spokojnie coś wrzuci do siatki gospodarzy, a Malaga u siebie na pewno powalczy, wystarczy przypomnieć ich wynik 5:0 z Rayo Vallecano. Jakbym miał typować tutaj dokładny wynik to obstawiłbym 3:1. Polecam również obie strzelą po odrobinę niższym kursie.
⛔100

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubuskie
Dyscyplina: Piłka nożna Ekstraklasa
Spotkanie: Wisła Kraków- Lechia Gdańsk
Typ: Obie strzelą bramkę / TAK
Kurs: 1.98
Buk: Unibet
Mecz zespołów, które w tym sezonie bardzo dobrze sobie radzą w naszej ekstraklasie.
Wisła w poprzedniej kolejce zremisowała w derbach Krakowa 1-1 i obecnie zajmuje z 14 pkt wysokie piąte miejsce. Lechia zaś w poprzedniej kolejce również zremisowała 1-1 z Zawiszą Bydgoszcz.
Faworyta w tym meczu dość trudno wytypować, dlatego wybieram najbezpieczniejszy typ w mojej ocenie na to spotkanie....BTS.
Potencjał ofensywny jest bardzo duży. Lechia z Buzałą na czele gra bardzo ofensywnie. Jak dotąd strzeliła w ośmiu kolejkach 11 bramek. W Krakowie stać jest zespół Probierza na strzelenie gola. Bo to, że będą mieli swoją szansę to nie podlega dyskusji.
Wisła pod wodzą Smudy to już jest inna drużyna. Grają bardzo ofensywnie, nie ma dla nich straconych piłek. Brożek wraca do swojej formy strzeleckiej. Bardzo dobrze spisuje się Chrapek, Garguła, którzy będą szukali decydujących podań.
Mecz tych drużyn wydaje się być otwartym spotkaniem, w którym zobaczymy sytuacje podbramkowe. Pytanie tylko jak będzie ze skutecznością....mam nadzieję że bramki z obu stron w Krakowie jednak zobaczymy. 1-1 mnie usatysfakcjonuje.
⛔100

barylek +1 Punkty
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dyscyplina: Koszykówka - WNBA
Spotkanie:
Atlanta Dream - Washington Mystics
Typ: under 143,5
Kurs: 1.90
Bukmacher: Betgun
Analiza.: Na dzisiejszą noc proponuję kobiecego kosza. Co przykuło moją uwage w tym spotkaniu o tuż wg mnie wysoka linia jak na te zespoły. To 3 spotkanie tych zespołów i tak w 1 meczu obie ekipy zdobyły 127 pkt w drugim 108 pkt, mało tego srednia punktowa Atlanty z ostatnich 5 spotkan 67, natomiast Washington 69. Generalnie defensywa w tych meczach to podstawa do 143 droga daleka, jak dla mnie po takim kursie, aż banan na ustach sam się pojawia, nic tylko grać. Zważywszy że to play - off i mecz na objęcie prowadzenia 2-1 znowu będzie twarda i uważna gra w obronie, przy niskiej liczbie puntów, te drużyny są do takiego grania usposobione. Jak dla mnie linia piękna, w którą wchodzę bez dwóch zdań, kto tego samego zdania zapraszam na pokład ???? . Pozdro i powodzenia
Jestem tutaj dla Was ????
⛔100

wes_man 165

wes_man

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Dyscyplina: Ligue 1
Spotkanie: Oliympique Marsylia – St Etienne
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bwin
Jak ja lubię rozgrywki w środku tygodnia w ligach zagranicznych. Raz, że można oglądać ciekawe mecze, dwa w tych właśnie spotkaniach często można natrafić na nie lada niespodzianki.
Wybieram mecz francuskiej Ligue 1 między drużynami gdzie prawie zawsze świeci słońce :)
Marsylia pomimo dobrych zawodów przeciwko Arsenalowi mecz w LM przegrała potem w lidze przyszło im się mierzyć z Bastią gdzie zremisowali bezbramkowo. W nogach pozostały jednak ciężkie zawody z Arsenalem stąd też ten remis. Do meczu z trzecią drużyną Ligue 1 gospodarze wyjdą wyjątkowo zmotywowani ponieważ będą chcieli utrzymać się w czołówce tabeli po remisie PSG z Monaco, a dwa będą chcieli mimo wszystko wykorzystać słabe morale przeciwników, którzy na własnym stadionie w zeszły weekend ulegli Tuluzie mimo że prowadzili w meczu. Dla mnie Marsylia to cały czas drużyna, która będzie się liczyć w stawce o mistrzostwo Francji. Zarówno PSG i Monaco to drużyny do ogrania lub drużyny, które punkty jeszcze będą tracić. Kurs całkiem pokaźny jak również nie faworyzujący żadnej z drużyn dlatego w mojej opinii myślę, że gospodarze wygrają mecz i będą tworzyć mocne trio z PSG Monaco. Powodzenia :)
Pozdrowienia dla Lennego, który wystawił dobry typ na Lille :)
✅105

vvv +4 Punkty
starphase 5

starphase

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna, Primera Division
Spotkanie: Barcelona - Real Sociedad
Typ: +3,5 gola w meczu
Kurs: 1,67
Bukmacher: Sportinbet
Analiza:
Barcelona przyzwyczaiła do strzelania dużej ilości bramek, niezależnie od tego, czy gra na Camp Nou, czy tez na boisku rywala. Według mnie Sociedad strzeli bramkę, bo Barcelona w ostatnich spotkaniach z tą drużyną zawsze traci gola.
Ostatnich 5 spotkań:
30.04.11 Sociedad 2-1 Barcelona
10.09.11 Sociedad 2-2 Barcelona
04.02.12 Barcelona 2-1 Sociedad
19.08.12 Barcelona 5-1 Sociedad
19.01.13 Sociedad 3-2 Barcelona
Można więc stwierdzić, że gracze z San Sebastian mają ostatnio patent na Dumę Katalonii. Barcelona ma w składzie zawsze groźnego Messiego, który z pewnością będzie chciał trafić do siatki (w ostatnim spotaniu wygranym 4-0 na wyjeździe z Valladolid nie zdobył gola). Moim zdaniem pewniak po całkiem dobrym kursie. Pozdrawiam.
✅67

pumpus +2 Punkty
kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Argentyna
Spotkanie: Velez Sarsfield -Atletico Rafaela
Typ: Velez wygra 2-1
Kurs: 9,00
Bukmacher: William hill
Analiza: Powtórka z ostatniego wyniku? Velez powinno wygrać ale typ ryzykowny. Rafaela bardzo czesto trafia bramki na wyjazdach , poprzednie mecze co prawda wygrane ale na wyjazdach to zupelnie inna druzyna. Graja z pewnoscia gorzej w defensywie niz ostatnie druzyny grające z Velez. Gospodarze prezentuje sie w kratke, raz wygrywaja by potem przegrac czy zremisowac. Trzeba im jednak przyznać, że na własnym boisku jest inna bajka. Pokonali m.in Old Boys druzyne klasowa w Argentynie i moim zdaniem nie beda mieli problemów z pokonaniem Atletico. Pytanie jaką roznica bramkowa. Mecz nie zapowiada sie z wieksza przewaga gospodarzy, ale tak czy siak sa faworytami i wygraja raczej ten mecz. Rafaela zadowoli sie jednym punktem, ale 2-1 to calkiem prawdopodobny wynik. Velez potrzebuja punktów i dadzą na pewno 100 żeby uzyskać korzystny wynik.
⛔100

dobi 1,7K

dobi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina : Piłka nożna, Barclays Premier League
Spotkanie : Swindon - Chelsea Londyn
Typ : 2 (h. -1,5)
Godzina : 20:45
Kurs : 2.0
Bukmacher : Bet365
Analiza :
Dziś pod lupę biorę Puchar Ligi Angielskiej, w której zmierzą się zespoły z Premier League, Championship a nawet i League 1. Właśnie taki mecz, będę analizował, spotkanie między Swindon - przeciętnym klubem League 1, a Chelsea która jest jednym z najlepszych klubów na wyspach, ale i na świecie również. Jak widać te drużyny dzielą aż nie jedna a dwie klasy rozgrywkowe. Ekipa ze Swindon rozegrała póki co 8 meczy, bilans 3-2-3, więc nie najlepszy, i plasuje ich to na 11 (na 24 możłiwe) miejscu, natomiast Chelsea, gra solidnie, 5 meczy, bilans 3-1-1, w tym remis na trudnym terenie, mowa tu o Old Trafford, i porażka z The Toffies, po dobrej grze ekipy Mourinho. Typ na czystą 2 jest zbyt niski, po prostu nieopłacalny, dlatego zdecydowałem się zagrać -1, gdzie kurs jest już bardzo zachęcający, a myślę że ofensywa Londyńczyków, po prostu zmiażdzy rywala jutro, wiadomo że grali z Fulham, mieli 2 dni odpoczynku, ale myślę że i tak spokojnie dadzą radę wygrać przynajmniej dwiema bramkami, a spodziewam się wyniku, nawet i 0-4. U siebie Swindon gra przywoicie, lecz wygrane czy remisy z ekipami League One, nie wystarczą aby przeciwstawić się sile Chelsea. Jak dla mnie, wszystko przemawia na korzyść gości, i myślę że to oni wygrają minimum dwiema bramkami, powodzenia. ????
✅100

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Dyscyplina : Piłka Nożna
Spotkanie : Malaga - Almeria
Typ : MALAGA
Kurs : 1,73
Buk : bet365
Analiza :
Miałem stawiać to spotkanie z handi na Malage ale wolę być ostrozniejszy i daje czysty win Malagi a to dlatego ze dotychczas druzyna Almeri ładuje po jednej lub dwie bramki przeciwnikom ale i tez duzo traci .Malaga ostatnie spotkania win z Rayo 5-0 i na wyjezdzie w Sociedad po 0-0 . El Hamdaoui najlepszy strzelec Malagi i miejmy nadzieje ze tym razem cos trafi lub jego kolega z druzynt Elliseu . Malaga jest mocna i po ostanim remisie w Sociedad beda napewno za wszelka cene wygrac u siebie a dodatek jest taki ze Almeria lubi tracic bramki i sadze ze 2 lub 3 bramki malaga powinna wbic plus jedna Almeri wiec daje nam to rowniez niezly wynik overovy ktory rowniez zagrałem .
✅73

pumpus +2 Punkty
vvv +4 Punkty
malin157 3,6K

malin157

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piłka nożna, Primera Division
24.09.2013 22:00
Atletico Madryt - Osasuna Pampeluna
Typ: AH(0:1,5) 1
Kurs: 1.70
Pinnaclesports
Szósta kolejka hiszpańskiej Primera Division. Atletico nadal wielkie i ja nadal gram Atletico
Wygrali w sobotę pewnie kolejne ligowe spotkanie tym razem 2:0 z Valladolid na wyjeździe nie pozostawiając rywalom złudzeń. To już piąte ligowe spotkanie wygrane z rzędu, wspaniały początek sezonu. W poprzednich spotkaniach u siebie bardzo pewnie pokonali Rayo 5:0 i Almerię 4:2. Osasuna natomiast na początku sezonu prezentuje się bardzo przeciętnie, przegrali cztery pierwsze spotkania i dopiero w ostatniej kolejce zdobyli pierwsze punkty pokonując inny bardzo przeciętny zespół - Elche 2:1. Jak już pisałem w poprzednich analizach Atletico jest bardzo mocne, a jak może im coś zaszkodzić to jedynie zmęczenie, jednak nie widać by miało nastąpić. Wiadomo że w sobotę czeka ich spotkanie derbowe z Realem, ale nie zanosi się by Osasuna z tego powodu miała mieć jutro lżej. Kadra na to spotkanie jest tak mocna jak w poprzednich, wraca do składu Aranzubia, a poza meczową osiemnastką jest Manquillo, nadal niezdolny do gry jest Adrian Lopez. W zespole gości natomiast nie zagrają: R. Torres, Á.Cejudo, J. Echaide, M. De las Cuevas, Nino i M. Flaño, w porównaniu ze spotkaniem z Elche poza kadrą jest J. Gómze a do składu wracają Lolo i Satrústegui. Pomimo tego, że Atletico gra co trzy dni i faktu że w sobotę czekają ich derby z Realem wydaje mi się że jak zwykle nie będą kalkulować i pewnie poradzą sobie z tym rywalem. Dodatkowym faktem przemawiającym za tym jest postawa wyjazdowa zespołu Osasuny na wyjazdach, od lat nie radzą sobie w spotkaniach poza Pampeluną. Ich statystyki wyjazdowe są fatalne, co rok kończą na sporym minusie, nie inaczej jest też w tym sezonie, dwa spotkania na wyjeździe i dwie porażki. W zeszłym sezonie Atletico wygrało z Osasuną oba spotkania, 3:1 u siebie i 2:0 na wyjeździe.
⛔100

vvv +4 Punkty
bonustagpl 200

bonustagpl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, Capital One - puchar
Zdarzenie : Hull - Huddersfield
Typ : Hull
Kurs : 1,95
Buk: WillHill
Analiza :
Dzisiaj uwage moja przykuł kurs na Hull 1,95 . Dziwne jest to dla mnie że przeciwko raczj słabiej spisywującemu się Hudddersfieldowi. Na pewno w niedługim czasie spadnie, na STS jest już 1,8 .
Ale do rzeczy Hull zwyciężył na wyjeździe Newcastle , i wpadkowo zremisował z Cardif City ( nieuwaga obrońców ) . Przegrał to co mógł przegrać , zlepszymi zespołami. Wygrał nawet mecz grając w 10 przeciwko Norwich.
A co można powiedzieć o drużynie Huddersfield ? To że nie idzie im w lidze to widać , czy trener poekserymentuje ze składem ? Też można się tego spodziewać.
Hull prawdopodobnie też cześciowo zagra drugim składem ale na pewno jest o klase lepszy. Jedynka dla mnie.
Good Luck
✅95

pumpus +2 Punkty
5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Zawisza Bydgoszcz - Zagłębie Lubin
Typ: Zagłębie strzeli gole w obu połowach
Kurs: 5,25
Bukmacher: Unibet
Analiza: Zagłębie wreszcie zaczęło coś grać. Przed sezonem były prognozy, że Zagłębie Lubin może walczyć o najwyższe miejsca w tabeli, jednak start tego sezonu był dla nich bardzo nieudany. Trzy ostatnie mecze Zagłębia to naprawdę dobre występy. Wygrali oni u siebie 2:0 z Koroną Kielce, w takim samym stosunku pokonali w meczu wyjazdowym Ruch Chorzów. Z Górnikiem Zabrze co prawda przegrali 1:2, ale w drugiej połowie grali naprawdę dobrze i bardzo niewiele brakowało, by zremisowali ten mecz, jednak sędzia nie uznał ich gola, gdyż był minimalny spalony. W każdym razie ich gra wygląda teraz znacznie lepiej niż to miało miejsce jeszcze jakiś czas temu. Zawisza jak do tej pory wygrali tylko jedno spotkanie co pokazuje, że ta drużyna nie spisuje się zbyt dobrze i prawdopodobnie czeka ich trudna walka o utrzymanie się w lidze. Osobiście większe szanse daję Zagłębiu Lubin i mój typ jest właśnie w ich stronę.
⛔100

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania ( Primera Division )
Spotkanie: Levante - Valladolid
Kurs: 2.15
Data: 24.09.2013
Godz: 20.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na szósta kolejkę Primera Division w Hiszpanii.
W meczu zmierzą się ze sobą Levante oraz Valladolid.
Levante w swoich pięciu do tej pory rozegranych meczach zdobyło sześc punktów po jednej wygranej, trzech remisach oraz jednej porażce co daje dziesiąte miejsce w tabeli, bilans bramek 4-10.
Valladolid zdobyło cztery punkty w pięciu swoich meczach po jednej wygranej, jednym remisie oraz trzech porażkach i zajmują obecnie czternaste miejsce w lidze, bilans bramek 3-6.
Gospodarze zagrali u siebie w tym sezonie dwa razy w lidze i zdobyli dwa punkty po remisach 0:0.
Goście na wyjazdach zdobyli jeden punkt w dwóch meczach, bilans bramek na wyjazdach 1:2.
Mój typ na to spotkanie to jedynka, Levante u siebie w dwóch meczach zanonowało dwa remisy po 0:0 ale trzeba zobaczyć z jakimi drużynami Sevillą oraz Real Sociedad czyli drużynami dużo silniejszymi niż Valladolid, dlatego uważam że dla Levante przyszła pora na zwycięstwo u siebie z mniej wymagającym przeciwnikiem niż jego poprzednicy.
⛔100

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Levante - Valladolid
Remis/Remis (HT/FT)
4,75
Bet365

Starcie Levante z Valladolid może być jednym z najbardziej nużących spotkań tej kolejki. JIM wraca na swój stary stadion, gdzie trenował ekipę Levante w poprzednim sezonie. Zobaczymy jak znajomość kilku zawodników może pomóc przy ewentualnych wskazówkach dla swoich nowych piłkarzy.
Patrząc jednak na formę czysto sportową to jednak Levante lepiej się zaprezentowało. Fatalnie zagrali tylko z Barcą, gdzie ulegli 0:7, ale w pozostałych 4 meczach punktowali - 3 remisy i 1 zwycięstwo. Z kontry zniszczyli Rayo, a tak remisowali z dość silnymi drużynami co trzeba im oddać czyli Almerią, RSSS i Sevillą.
Jakie wnioski wyciągnąłem po ich meczach? Kiepsko radzą sobie w ataku pozycyjnym. Lepiej radzą sobie z agresywnie i odważnie grającymi drużynami. Z Rayo rzutem na taśmę, ale wygrali. Z Almerią potrafili ze stanu 0:2 doprowadzić do wyrównania. Valladolid się na nich nie rzuci więc tych okazji będzie dużo mniej.
Goście niestety wypadali dużo słabiej, ale będą mieć lekką przewagę w postaci trenera o której wspomniałem. Wygrali tylko raz i raz zremisowali. Przegrywali z czołówką ligi czyli Athletic Bilbao, Villarrealem i Atletico. W dwóch pierwszych spotkaniach pokazali się kilka razy z dobrej strony, ale jednak papier był silniejszy i musiał to przyjąć.
Czuję mega słabe widowisko patrząc na to co prezentują obie ekipy
✅375

pumpus +2 Punkty
mosdef7 +5 Punkty (dzięki! Weszło!)
barylek +1 Punkty
slashddz +1 Punkty (Witam. Ten typ naprawdę jest mistrzowski. Pozdrawiam)
scouser +1 Punkty
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
WTA Tennis Tokyo.
Sloane Stephens - Eugenie Bouchard
- 3 sety
(2.30)
Betclic
No nic, po tak żenującym występie navarro, która zagrała najgorzej jak tylko mogła, trzeba zapomnieć o tym meczu i spróbować sił w kolejnym. Pod lupę biorę spotkanie młodych dwóch zawodniczek, które z meczu na mecz są bardziej groźne. Kanadyjka robi ogromne postępy i mimo, że nie jest faworytką w tym meczu spodziewam się u niej, że może pokrzyżować plany Amerykańce w tym meczu. Młoda &#39;&#39;Serenka&#39;&#39; jest znana wszystkim z tego, że jej oburęczny bekhend po crossie jest bardzo ale to bardzo efektownym skilem ale samo to nie wygra całego spotkania. Jak tylko ma dzień potrafi wbić kilka asów, ale i również kilka podwójnych błędów. W samych wymianach będzie ciekawa rywalizacja miedzy tymi zawodniczkami. Obie zawodniczki które talent mają ogromny a jutro właśnie trzy setówka powinna zakończyć to spotkanie. Spodziewam się bardzo wyrównanego meczu z &#39;&#39;milionem&#39;&#39; przełamań lecz nie widzę nic innego jak mecz który będzie trwał trzy sety.
✅130

wilu122 17

wilu122

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CK/Lbn
Dyscyplina : Piłka Nożna
Spotkanie : Malaga (-1 EH) - Almeria
Typ : MALAGA
Kurs : 2.70
Buk : bah
Podzielam zdanie użytkownika YEBAKA. El Hamadui w formie, jeśli Duda i Eliseu zagrają na poziomie to Malaga nie powinna mieć problemów z wygraną. Ostatni mecz z Sociedad pokazał, że grają nieźle w obronie, nie sugerowałbym się bardzo wynikiem 0-0, gdyż to był wyjazd, Schuster dobrał zupełnie inną taktykę pod mocnego przeciwnika jakim jest Real Sociedad, dlatego 0 w statystyce strzelonych goli nie odzwierciadla potencjału ofensywnego Malagi (notabene mogła nawet wygrać ten mecz Santa Cruz mial okazje)... rozpisałem się trochę o poprzednim meczu Malagi, ale już przechodzę dalej.
Łyk statystyk. Moi faworyci po false starcie dwoma porażkami spisują się o wiele lepiej , a to, że potrafią strzelać bramki (5-0) pokazali w meczu z Rayo. Hattrickiem popisał się El Hamadui, na którego liczę jutro. Almeria porażki przeplata remisami 2-3 z niezłym w tym sezonie Villarealem, remis z Elche i Getafe i Levante( po 2-2) oraz porażka z Atl. Madryt, które jest w tym sezonie bardzo mocne. Co widać po tym? Mianowicie Almeria często traci bramki, niby cośtam strzela, ale Malaga to nie jest Elche i nie da sobie tak łatwo wbić dwóch bramek.
Tak króciutko podsumowując moje wypociny. Nie ma szans, żeby Almeria pokusiła się tutaj o zwycięstwo. Są w słabej formie. Tracą dużo bramek, a Malaga najprawdopodobniej to wykorzysta, dlatego typuję zwycięstwo gospodarzy co najmniej dwoma golami.
✅170

P 19

punioasr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Ligue 2
Spotkanie: troyes-Angers
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bwin
w tym meczu zdecydowanie stawiam na gospodarzy, którzy od paru dobrych lat są bardzo mocnym zespołem u siebie.w tym sezonie u siebie zgarniają jak na razie pełną pule punktów.
Goscie natomiast sa tymczasowym liderem z masa szczęścia w postaci kuriozalnych goli, samobójów czy bramek w ostatnich minutach meczu.przy dobrym pokryciu ich najlepszego strzelca Ayariego K. maja duze szanse na latwe trzy punkty .Szczescie w koncu musi sie skonczyc tym bardziej, ze sa zwykłymi przeciętniakami na zapleczu francuskiej ekstraklasy z niskim budżetem podczas gdy Troyes caly czas liczy na powrót do najwyzszej klasy rozgrywkowej.
kiepska analiza

⛔100

Status
Zamknięty.