>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 22.07.2013 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 22 Lipca

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Spotkanie:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o podawanie typów według tego wzoru oraz pisanie normalnych analiz czyli brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania. Takie posty będą karane żółtymi kartkami.
Mile widziana dyscyplina oraz klasa rozgrywkowa. Przyspieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Proszę również pamiętać, aby dopisywać czas rozpoczęcia spotkań MLB.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
obserwator-m +17 Punkty (za pomoc)
makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gold Cup
Honduras - Kostaryka
X/X (ht/ft)
4.60
Unibet
Zapowiada sie twardy mecz w którym wątpie by któraś z druzyn się otworzyla. Honduras bardzo dobrze broni i pierwsze o czym bedzie myslal to utrzymanie czystego konta jak najdluzej jak sie da. Kostaryka jest faworytem ale bedzie miala ciezko przelamac defensywe Hondurasu. W grupie nie mieli zbyt trudnych przeciwnikow, a z USA przegrali 0-1 chociaz dlugo sie utrzymywalo 0-0. Mecze pomiedzy tymi druzynami są zawsze zacięte i nie pada zbyt wiele goli. W Gold Cup jeszcze, Kostaryka nie wygrała z Hondurasem, co ciekawe. A ostatnio nawet byl w tej rywalizacji x/x z tym ze z bramkami bo 1-1. Teraz nie spodziewam sie ani jednej i stawiam na 0-0 oraz licze że Honduras wygra po dogrywce badz rzutach karnych.
⛔100

B 23

bombelsggw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Gold Cup
Spotkanie: Honduras - Kostaryka
Typ: under 2,5
Kurs: 1,52
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Obie drużyny grają strasznie underowo. W tym roku te drużyny się już spotkały i dwukrotnie spotkało się zakończyło 1:0 dla Kostaryki.
Honduras jest ustawiony bardzo defensywnie i przez to zbytnio nie ma komu strzelać bramek. W 14 spotkaniach które rozegrali w tym roku tylko w dwóch było powyżej 2 bramek.
Kostaryka w tym roku rozegrała 15 spotkań i tak samo tylko w dwóch było powyżej 2 bramek.
W tegorocznym Golden Cup w grupie, Honduras po 3 meczach miał bilans barmkowy 3:2, natomiast Kostaryka 4:1. Średnia liczba bramek na mecz to 1,6
W moim typie limit jest ustalony na 2,5.
✅52

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Brazylia - Rosja
typ: Brazylia
1.70 Betclic

W finale spotykają się dwie najlepsze obecnie drużyny na świecie, co do tego nikt nie może mieć chyba większych wątpliwości. Jednak obie nie są w najwyższej dyspozycji (kto jest w ogóle w dobrej dyspozycji na tym F6? chyba nikt, stąd też mamy taki poziom).
Brazylia wczoraj wdeptała w ziemie Bułgarów, pokazując, że zdecydowanie rozkręca się z meczu na mecz w tego typu turniejach (ile to już razy oni przegrali pierwsze spotkanie na ważnej imprezie, aby potem sięgnąć po złoto, albo chociaż zagrać w finale). W sumie na dobre wyszła Brazylii kontuzja Leo Vissotto, wiadomo, że nikomu tego życzyć nie można, ale były zawodnik Cuneo grał w LŚ po prostu słabo. Dyspozycja Wallace&#39;a jest o niebo lepsza, wczoraj zagrał naprawdę dobre spotkanie.
Rosjanie również wiadomo, że mają swoje mocne strony, ale w Argentynie regularnie przytrafiają im się żenujące przestoje w których tracą czasami ogromne przewagi. Z Kanadą utopili mecz ze stanu 2:0 (nie wiem w sumie co to za usprawiedliwienie, że mieli pewny awans. Mieli, ale o pierwsze miejsce oczywiste, że dalej walczyli i chcieli wygrać), wczoraj z Włochami przegrali seta z bodajże wyniku 18:13.
Największym problemem Rosjan jest dosyć przeciętna para przyjmujących. Z Włochami o dziwo zagrali całkiem przyzwoicie, ale pamiętamy jak bardzo męczyli się ze swoją grą w pierwszym meczu z Brazylią (szczególnie Siwożelez)
Zdecydowanie zawodnikiem, który jest główną postacią w ekipie Sbornej jest Pavlov. Gość jest w niebywałej dyspozycji, dla mnie jest to MVP tych finałów bez względu na wynik meczu finałowego.
Obie drużyny mają swoje słabości i atuty, ale wydaje mi się, że w chwili obecnej najlepszą drużyną świata ciągle jest Brazylia i nie da sobie po raz kolejny wydrzeć praktycznie wygranego złotego medalu jak stało się to na IO.
✅70

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze Towarzyskie
Spotkanie: Nagoya - Arsenal
Typ: Arsenal win po pierwszej połowie
Kurs: 1,67
Bukmacher: bet365
Analiza: Kurs nieporozumienie. Co jak co ale nie spodziewałem się ponad 1,5 na pierwszą połowę , biorąc pod uwagę chociażby poprzednie spotkania Kanonierów. Widać, że Arsenalowi zależy na obecnym tournee i za wszelką cenę szczególnie młodzi zawodnicy chcą pokazać się trenerowi. W porównaniu do z innymi drużynami Premier League, Kanonierzy wygrywali swoje przedsezonowe spotkania, kontrolując przebieg i calkowicie dominując przeciwnika. Myślę, że jutro wydarzy się podobny scenariusz czyli podopieczni Wengera zaatakują od pierwszych minut, bo należy mieć świadomość że niebawem zakończy się ich przygoda z Azją, a potem Emirates Cup, w ktorym tak naprawdę zagrają głównie porządni zawodnicy. Skład zapewne wyjdzie mieszany - połączenie młodości z doświadczenie, ale w końcu jest to pierwszy mecz w Japonii dlatego też Arsenal będzie chciał zrobić jak największe show. Trudno jest mi cokolwiek powiedzieć na temat Nagoi bowiem nie śledzę ich ligi, jednakże nie sądzę żeby mieli siłę aby przeciwstawić swojemu rywalowi. Przedostatni mecz podczas azjatyckiego tournee - jedna z ostatnich szans na udowodnienie swojej wartości, więc powinniśmy zauważyć poważne zaangażowanie ze strony Arsennalu. Polecam.
✅67

arkadiush91 +1 Punkty
mirekdratwa +2 Punkty
dejv90 +1 Punkty
acoustic +2 Punkty (wjedzie bo już 2:0)
banan23 150

banan23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zgierz
Dyscyplina: Piłka Nożna, Szwecja, Allsvenskan
Spotkanie: BK Hacken - AIK Stockholm
Typ: 2
Kurs: 2.80
Bukmacher: BAH
Analiza:
Zupełnie nie rozumiem tak wysokiego kursu na gości. Gospodarze zajmują 10. miejsce w tabeli z bilansem bramkowym -4. Ich bilans spotkań u siebie to 3-1-4. Nie są oni w optymalnej formie, z ostatnich 5 spotkań wygrali 2.
Dodatkowo w tym meczu nie zagra 3 podstawowych zawodników. Goście natomiast są w &#39;gazie&#39;. Nie przegrali żadnego z ostatnich 5 spotkań, wygrywając 4. Bilans bramek w tych spotkaniach to aż 10:2. Warto jeszcze dodać, że AIK bardzo dobrze spisuje się w spotkaniach wyjazdowych co pokazuje bilans, 5-1-2 (13:10). H2H także na korzyść gości, na 19 meczy przegrali oni tylko raz, a wygrali aż 12 spotkań, ostatnie 7. lipca tego roku zwyciężyli 2-0. Wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazują, że AIK jest faworytem tego spotkania a kurs 2.80 jest na prawdę bardzo zawyżony w mojej opinii.
Ocena typu: 9/10

✅180

greatmag +1 Punkty
stanley-63 +5 Punkty (mnie także ten kurs na AIK zaskoczył i miałem obawy czy tu się coś nie szykuje , ale brawa za odwagę . Gratulacje !)
kidinho +1 Punkty
pawelek75 +1 Punkty
arkadiush91 +1 Punkty
maxi233 655

maxi233

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Dyscyplina: Siatkówka
Spotkanie: Brazylia - Rosja
Typ: over 186.5
Kurs: 1,85
Bukmacher: Betclic
Analiza: Witam. Nie bede sie powtarzal. Zgadzam sie z kolegą wyżej że są to obecnie 2 najlepsze ekipy i nie wyobrazam sobie aby ten mecz dla ktorejs z druzyn zakonczyl sie gladkim 3-0. Spodziewam sie wyrownanego i zacietego meczu jak na final Ligi Światowej przystało. Obie drużyny mają dość niestabilną formę po świetnych meczach trafiają im się słabe. Zarówno jedna jak i druga drużyna nie potrafi utrzymać formy, koncentracji przez wszystkie sety co doskonale wykorzystuje przeciwnik. Zaciętość i wyrównany mecz jest wpisany w ten finał i over jak najbardziej trafny. Pozdrawiam i powodzenia
Jestem tutaj dla Was ????
⛔100

barca14 84

barca14

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Esbjerg - Nordsjaelland
Typ: 1 (-1,5)
Kurs:6,0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Moim zdaniem Nordsjaelland nie jest jeszcze do końca przygotowane do sezonu, powiem więcej, oni są dopiero na poziomie pierwszych treningów patrząc na mecze towarzyskie.
Przegrana 4-0 Z Kaiserslautern, czyli z 3 (z poprzedniego sezonu) drużyną 2 Bundesligi Niemieckiej.
Wcześniej przegrali z osłabionym Lechem Poznań i przegrali 1-4.
Esbjerg to drużyna, która w poprzednim sezonie uplasowała się na 4 pozycji w Superlidze.
Ich mocną stroną jest gra na własnym stadionie, podobnie jak Nordsjaelland, które na wyjeździe gra bardzo słabo jak na wicelidera.
Dziś to Esbjerg gra u siebie i to oni są dla mnie jak widać po handi -1,5 zdecydowanym faworytem.
Jeśli chodzi o mecze bezpośrednie tu jest dość równa sytuacja.
Nordsjaelland zagra na pewno bez Okore, czyli swojego najlepszego obrońcy, który zagrał w 28 na 33 meczach ligowych. 27 meczów po 90 minut i w 1 meczu musiał zejść z powodu urazu. Także bez Johna, który wystąpił 22 razy, strzelając 10 goli.
Esbjerg bez większych transferów.
Faworyt to Esbjerg, jednak ryzykuję na handicap -1,5 aż.
✅400

stanley-63 +5 Punkty
kidinho +1 Punkty
mirekdratwa +2 Punkty
kid7 +1 Punkty (graty)
5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna, Ekstraklasa
Spotkanie: Lechia Gdańsk - Podbeskidzie Bielsko-Biała
Typ: Podbeskidzie zdobędzie gole w obydwu połowach
Kurs: 5,75
Bukmacher: Unibet
Analiza: To jest początek sezonu i z formą drużyn może być naprawdę różnie, jednak dobrze pamiętam jak wyglądały mecze pomiędzy tymi zespołami w zeszłym sezonie. Na boisku Podbeskidzia było 3:2 dla Lechii, a na boisku Lechii 2:1 dla Podbeskidzia. Sezon wcześniej Podbeskidzie też wygrało na stadionie Lechii 3:2. Jak widać nie mają oni problemów ze strzelaniem goli w Gdańsku. Mecze pomiędzy tymi zespołami są ciekawe, wiele się w nich dzieje, stąd i goli nie brakuje. Jest to pierwsza kolejka, obie drużyny będą bardzo zmotywowane, by dobrze wejść w sezon, remis raczej nie zadowoli żadnej z drużyn. Wątpię, by tym razem mecz wyglądał inaczej niż te co oglądaliśmy w zeszłym sezonie, więc to powinno być emocjonujące spotkanie, z wieloma okazjami dla obu stron. Mam nadzieję, że Podbeskidzie strzeli choć po jednej bramce w obu połowach.
✅400

tomekwol +1 Punkty (Niesamowite że to siadło ;p Podbeskidzie taki piach grało w 2 połowie, a tu bum ! 93 minuta)
kid7 +1 Punkty (fartownie weszło-gratuluje)
V 0

vai123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Minsk Mazowicki
Dyscyplina: Piłka Nożna - Islandia, Urvasdeild
Spotkanie: Fram Reykjavik - Vikingur Olafsvik
Typ: Fram Reykjavik
Kurs: 1,60
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza:

Witam,

na dzisiejszy typ wybrałem mecz głównej ligi Islandzkiej. Drużyny spotkają się dzisiejszego dnia na stadionie w Reykjavik o godzinie 21:15.
Drużyna, którą wytypowałem jest usytuowana mniej więcej w połowie tabeli, gra w tym sezonie stabilnie, ma 4 wygrane mecze, 4 przegrane i 3 zremisowane. Vikingur zajmuje ostatnie miejsce w tabeli, a na dodatek na 11 spotkań wygrał tylko jedno z nich - 1:0 z zespołem zajmującym pozycję dziesiątą. Jak widać jest przepaść między tymi dwoma klubami.
Kolejnym argumentem przemawiającym za wygraną zespołu z Reykjavik jest to, że Vikingur przegrał wyszystkie ostatnie 5 rozgrywek ligowych na wyjeździe. Forma &quot;wyjazdowa&quot; tego zespołu jest naprawdę kiepska. Fram natomiast na 6 meczy ligowych na własnym stadionie wygrał 3 z nich, 2 zremisował a przegrał tylko raz z zespołem zajmującym 2 miejsce w tabeli (ta porażka i tak nie była aż taka demotywująca, ponieważ gospodarze przegrali tylko jedną bramką.)
Drobne atuty leżą po stronie gospodarzy w każdym meczu, własne boisko, głośny doping ze strony kibiców, którzy silnie kibicują swojemu ukochanemu klubowi.
Mam nadzieję, że przekonacie się do tej analizy i dodacie ten typ do swoich kuponów ???? Dobranoc ????
⛔100

stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Dyscyplina - Piłka nożna
Spotkanie - Hacken : AIK
Typ - czy dojdzie do rzutu karnego w meczu ? Tak
Kurs - 4.70
Buk -
Betsson
Analiza :
..... muszę zgodzić się z kolegą wyżej że chyba coś w tym spotkaniu po prostu śmierdzi no bo w/g mnie ( i nie tylko ) faworytem powinni być goście którzy w tym sezonie grają całkiem dobry futbol i aktualnie zajmują 3 miejsce w tabeli tracąc zaledwie 3 oczka do liderującego Malmo no ale jak coś w tym spotkaniu jest to my się tego nie dowiemy . Gospodarze na dalekim 10 miejscu z 7 pkt przewagą nad spadkowiczami i co najważniejsze za 3 dni mają rewanżowe spotkanie ze Spartą Praga w LE i grają u siebie , na wyjeżdzie osiągnęli bardzo dobry rezultat remisując 2:2 tak więc jest czego bronić , dlatego nie podejmuję się dziś w tym spotkaniu kto zwycięży ale Betsson wystawił fajny kurs na rzut karny w tym spotkaniu i spróbuję to wykorzystać , dlaczego ? otóż sędzią w tym pojedynku jest pan Michael Lerjéus który był już w swojej karierze wmieszany w aferę korupcyjną za co został zawieszony a w jego statystyce możemy przeczytać min. w 1 lidze sędziował 135 spotkań i bilans jest następujący 390 żółtych kartoników , 20 czerwieni i 13 rzutów karnych dlatego ja zaryzykuję i stawiam że dziś pan Michał pokaże na 11 metr boiska , a tak poza tym szukałem typu na czerwoną kartkę bo ostatnio w Allsvenskan często pokazywane są czerwone kartoniki ale tym razem Betsson nie wystawił kursu na taki typ ! Pozdrawiam !
⛔100

sumo +2 Punkty
banan23 +1 Punkty
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna kobiet, Mistrzostwa Europy
Spotkanie: Francja - Dania
Typ: Francja -1.5 gola
Kurs: 2.10
Analiza:
Śledząc tegoroczny turniej o Mistrzostwo Europy kobiet, można chyba bez przesady napisać, że najlepiej (do tej pory) zaprezentowały się na nim zespoły Szwedek i Francuzek. Francuzki, które dziś grają z Danią o półfinał, do tej pory imponowały w destrukcji czy to w spotkaniu z Hiszpankami czy Angielkami gdzie rywalkom skutecznie wybijały z głowy grę piłką. Francuzki jednak równie dobrze odnajdują się również w ataku, co prawda w meczu z Hiszpankami dość szybko zadowoliły się wynikiem 1:0 jednak w spotkaniach z Rosją i Anglią strzeliły po 3 gole tracą raptem 1. Dziś nie przewiduję jakiś problemów z wywalczeniem awansu przez przez Francuzki.
Tym bardziej, że za rywalki mają piłkarski Duńskie. Dunki mogły podobać się w meczu z Szwecją (remis 1:1), później jednak już tak fajnie ich gra nie wyglądała, porażka z Włoszkami (1:2) i remis z Finlandią (1:1) sprawiły, że do ćwierćfinału Dunki awansowały dość szczęśliwie. Myślę, jednak, że ćwierćfinał to maksimum co mogły tutaj osiągnąć tym bardziej, że w tym ćwierćfinale grają z Francją.
Postanowiłem w tym meczu zagrać zwycięstwo Francji z handicapem -1.5 bramki. Francuzki w dotychczasowych spotkaniach nie miały problemów ze stwarzaniem sobie sytuacji podbramkowych (i to dość klarownych), w każdym z meczów do tej pory w miarę szybko obejmowały prowadzenie, dlaczego więc dziś miałoby być inaczej? Myślę, że dziś Francja do przerwy już będzie prowadziła, a w drugiej połowie odda inicjatywę Dunkom i będzie starać się skontrować i strzelić kolejne bramki. Myślę, że tym na handicap w stronę Francuzek w tym spotkaniu nie jest złym pomysłem i warto go zagrać.
⛔100

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina:piłka nożna - SZWECJA(Superettan)
Spotkanie: Landskrona - Varberg
Typ: 1
Kurs:1.91
Godz:19.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Szwecji na mecz ligi Superettan.
W meczu zmierzą się Landskrona oraz Varberg.
Landskrona zagrała czternaście meczy w lidze i zdobyła w nich osiemnaście punktów co plasuje ich na dziewiątym miejscu w tabeli.
Gospodarze u siebie grali osiem razy i zdobyli czternaście punktów po czterech wygranych oraz po dwóch remisach i porażkach, bilans bramek u siebie 12-8.
Varberg zagrał w lidze czternaście razy i zdobył szesnaście punktów co daje dwunaste miejsce w Superettan.
Goście na wyjazdach grali siedem razy i przywieźli ze sobą cztery punkty po wygranej i remisie oraz pięciu porażkach, bilans bramek na wyjazdach 9-16.
Mój typ na ten meczy to jedynka, Landskrona u siebie gra dobrze i będzie chciała wygrać ten mecz ze słabo spisującym się na wyjazdach Varberg.
✅91

stanley-63 +5 Punkty (szoda że niezaryzykowałeś handi dla Landskrony ale i tak kurs całkiem dobry . BRAWO !)
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - UEFA European Championship - Women
Spotkanie: NorwegiaHiszpania
Typ: Zespół 2 zwycięży, a w meczu padnie mniej niż 3,5 gola
Kurs: 3.90
Bukmacher: bwin

To rzeczywiście może być najbardziej wyrównany ćwierćfinał ze sporą szansą na niespodziankę, bo faworytki grają w tym turnieju bardzo przeciętnie. Norweżki wykorzystały słabość rywalek w grupie, a i tak szło to jak po grudzie:1-1 ze słabiutkimi Islandkami i wymęczone 1-0 z jeszcze gorszymi Holenderkami. Z kolei w ostatnim meczu pewny już awansu trener Pellerud zostawił 6 najlepszych zawodniczek na ławie spodziewając się zapewne lania od Niemek, a tu jego rezerwowe sprawiły mu siurpryzę i wygrały po przypadkowym golu (1-0). Teraz chłopina wraca do wyjściowego składu, a trzeba przyznać, że takie kombinacje w ostatnich meczach grupowych mają długą tradycję, ale też rzadko się sprawdzały. Wprawdzie liderki zespołu będą wypoczęte, ale zgubiły rytm meczowy, a w fazie pucharowej może mieć to kluczowe znaczenie. Hiszpanki sprawiły w grupie niespodziankę ogrywając Angielki (3-2), powalczyły z faworytkami całego turnieju Francuzkami (0-1), by w ostatnim meczu z Rosjankami zaklepać sobie awans (1-1). Jest to zespół zdecydowanie preferujący ofensywę, gdzie w ataku brylują błyskotliwe skrzydłowe Vero Boquete (2 gole) i Jennifer Hermoso (1 gol). Wydaje się, że większe szanse na otworzenie wyniku mają Hiszpanki, które na przestrzeni całej fazy grupowej miały dwa razy więcej celnych strzałów niż Norweżki (17-8) i to mimo zdecydowanie trudniejszych rywalek. Norweżki nie są dla mnie żadnymi faworytkami, przewagę będą mieć pewnie tylko na trybunach, dlatego moim zdaniem wszelkie typy w stronę Hiszpanek stanowią value. Mecze playoff maj ą inny ciężar gatunkowy niż grupowe, a dodatkowo obie ekipy grają o największy sukces od lat, więc można spodziewać się bardziej zachowawczej gry i braku gradu bramek . Dlatego typ na wygraną Hiszpanek w underow ym stosunku wydaje się interesujący.
⛔100

milanista_12 +2 Punkty (dzieki za typ)
typer-zawodowy 1,1K

typer-zawodowy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Chorwacja 1 HNL
Spotkanie: Osijek-Lok.Zagreb
Typ: czy Osijek zachowa czyste konto?? NIE
Kurs: 1,40
Dzisiaj ostatni mecz 2 kolejki ligi Chorwackiej. Kurs 1,40 na to, że Lok.Zagreb coś ustrzeli nie jest powalający, ale według mnie to pewniak. Osijak to zeszło roczny średniak ligowy, który swoje zmagań zakończył na 7 lokacie ( 12 drużyn) z 39 pkt. Lok.Zagreb sezon zakończył na 2 miejscu i w tym roku reprezentuje Chorwacje w Lidze Europy. W pierwszej kolejce Osjiek nie miał szans z Dinamo Zagreb przegrywając 3-1 faktem jednak jest, że z Dinamo to żadna drużyna Chorwacka sobie nie radzi ale z drugiej strony Osijek nie dokonał żadnych realnych wzmocnień które by pozwoliły na coś więcej niż walka o utrzymanie. Lok. Zagreb też nie szastał kasiorą, ale myślę, że dokonał jednego ciekawego zakupu a mianowicie Antoni Budimir młody (22 lata) środkowy napastnik, który na pewno wzmocnił siłę ofensywna drużyny ( dzisiaj jednak nie wystąpi). Lok.Zagreb dobrze rozpocza sezon wygrywają na wyjeździe 2-0 z Dragovoljac i co ważniejsze wygrywając mecz LE z Din. Minsk 2-1 te na wyjeździe. Najważniejsza informacją tego meczu jest jednak brak w kadrze Osijek takich zawodników jak Krastjonovic ( obrona) Smoja ( obrona) Kurtovic ( pomoc) Bralic (obrona) Perosevic ( atak) są to zawodnicy ważni dla klubu. W ostatnich 5 spotkaniach pomiędzy tymi zespołami Osijek tylko raz zachował czyste konto. Dzisiaj będąc w sporym osłabieniu też na pewno nie zachowają czystego konta szczególnie że przeciwnicy są w formie.
✅40

amunike 592

amunike

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Châteauroux
Dyscyplina - Tenis - WTA Baku
Spotkanie - Jafarova - Vekic
Typ - over 13.5 gema w meczu
Kurs - 3.05
Unibet
Po dwoch stronach siatki beda grac bardzo mlode zawodniczki. Turniej rozgrywany jest w Baku, a wiec lepiej powinna sie czuc gospodyni - Jafarova. Jest ona jednak duzo slabsza od utalentowanej Vekic, wlasciwie jest wielka niewiadoma, a jednoczesnie jak wyczytalem spora nadzieja azerskiego tenisa. Pogoda w Baku jak wiadomo dopisuje, jest niesamowicie goraco, watpie, zeby mloda Vekic spiela sie i wygrala mecz 6-0, 6-0, czy 6-1, 6-0. Jafarova gra u siebie i te 2 gemy powinna ugrac dla przyzwoitosci. Wspierac ja beda kibice, wiec powinno byc dobrze. Na niespodzianke i wygrana Azerki szans nie widze, ale te 2 chocby gemy powinna dac rade. Mecz za pol godziny.
Jesli podoba Ci sie typ - kliknij dzieki ???? .
⛔100

D 22

dabros_89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Szwecja , Allsvenskan
Spotkanie: BK Hacken - AIK
Typ: Handicap azjatycki: AIK -0.0, -0.5
Kurs: 2,300
Analiza:
O godzinie 19:00, dziesiąta drużyna ligi- BK Hacken, podejmie na własnym boisku trzecią drużynę ligi - AIK. Drużyna gospodarzy u siebie prezentuje się średnio, mają bilans 3-1-4 9:9 (12.). AIK na wyjazdach lepiej niż u siebie 5-1-2 13:10 (2.). Biorąc pod uwagę ostatnie 5 meczy można spostrzec, że gospodarze prezentują nie za wysoki poziom gry. Forma BK Hacken 2-0-3 5:6. Forma AIK 4-1-0 10:2. Historia pojedynków to 20 meczy. Bilans H2H 1-5-14 17:39. Ekipa gospodarzy w ostatnich 10 meczach wygrała 4 razy, a drużyna gości w 10 ostatnich meczach wygrała aż 7 meczy. Dokonałem obliczeń statystycznych na podstawie strony: http://data2.7m.cn/analyse/en/905481.shtml. Z moich obliczeń wynika,że ze względu na strzelone i stracone bramki szanse na zwycięstwo Hacken wynoszą 45%. Natomiast szanse na to że siądzie kurs na faworyta wynoszą 51%. Za tym, że AIK urwie dziś punkty zespołowi BK Hacken przemawiają: forma, bilans meczy dom-wyjazd, historia spotkań, oraz czterdziesto-pięcio procentowe szanse na zwycięstwo gospodarzy z uwagi na strzelone i stracone bramki.
✅130

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malopolska
Dyscyplina: Piłka Nożna - Mecze Towarzyskie
Spotkanie: Nagoya - Arsenal
Typ: Arsenal strzeli powyżej 4,5
Kurs: 5,00
Analiza: Znowu gram na kilka bramek Arsenalu. Co prawda obrona się posypała, bo wypadł Kościelny i możliwym jest to, że nie zagra Szczęsny. Ale to ostatni sprawdzian na Tournee przed Emirates Cup. Jeśli chodzi o ofensywe, grają bardzo dobrze. Według doniesień dziś do drużyny ma dołączyć Cazorla i zapewne dostanie swoich kilka minut. Młodzi grają jak najlepiej potrafią, żeby tylko się pokazać. To powrót do przeszłości dla Wengera, który prowadził kiedyś Nagoye.
Skład jaki wyjdzie na to spotkanie jest następujący:
Arsenal:
Fabiański, Jenkinson, Sagna, Mertesacker, Gibbs, Rosicky, Arteta, Ramsey, Miyaichi, Giroud, Walcott.
Według mnie Nagoya to jeszcze lepsza ekipa niż reprezentacja Wietnamu czy Indonezji. Jednak w zaparte idę, że są w stanie &quot;Kanonierzy&quot; strzelić przynajmniej 5 bramek, a kurs jest niczego sobie. Do gry.
⛔100

acoustic +2 Punkty (hehe znów próbujesz wtedy było 7.5 hehe)
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dyscyplina: Tenis WTA Stanford
Spotkanie:
Sharon Fichman - Coco Vandeweghe
Typ: DW: 0-2
Kurs: 2,87
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Na dziś dość mimo wszystko ryzykowny bet (wiadomo, że jeśli mowa o typie z WTA to niczego absolutnie nie można być pewnym), ale ja to gram ostrzej bo wydaje się, że ma on spore szanse powodzenia. Dawno co prawda nie widziałem w akcji Coco, ale za to miałem tę wątpliwą przyjemność widzieć w tym roku Fichman i to kilka razy. To jest zwykły &quot;przebijak&quot;, bez serwisu, bez kończącego zagrania, bez niczego czym można się choćby przez chwilę zachwycić. Do tego wczoraj motała się 3 sety z emerytowaną już nieco Stevenson dając jej chyba z 10 bp. Ryzyko tego zakładu polega na tym, że nie wiem czy Coco wraca do formy na dobre, czy jej statystki z 2 meczów kwalifikacyjnych to jedynie przypadek i &quot;klasa&quot; zawodniczek. Ja wierzę w to 1 Jedno jest pewne ranking nie gra, a nim się widzę sugerują buki dając takie kursy, ale normalnie grająca Coco powinna pozamiatać w 2 setach grającą w takim &quot;stylu&quot; przeciwniczkę.

✅187

kid7 +1 Punkty (nice)
luzny +1 Punkty
bl4dy +2 Punkty
machete 1,4K

machete

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: Piłka nożna - Szwecja Folksam U21
Spotkanie: Halmstads U21 - BK Hacken U21
Typ: over3.5
Kurs: 1.925
Godzina: 17:00
Pojedynek na szczycie Allsvenskan U21 Sodra.
Hacken jest liderem i wyprzedza Halmstads o jeden punkt.
Obie ekipy zmierzyły się ze sobą dokładnie tydzień temu, padł zaskakujący wynik:
15.07.13 Hacken U21 - Halmstads U21 2-5
Faworyt przegrał na swoim obiekcie dość wysoko. dzisiaj kursy również lekko faworyzują lidera. Może warto oprócz bramek spróbować 1dnb, ja jednak pozostaje tylko przy overze.
Linia jaką wystawiły buki bardzo mnie ucieszyła, szczerze spodziewałem się over3.5,4 i słabszego kursu.
W lidze dzisiejsi gospodarze mają dużo bardziej &quot;underowe&quot; wyniki od gości.
Halmstads U21
25/06/13 Halmstad U21 1 - 1 IFK Göteborg U21
28/06/13 Halmstad U21 2 - 0 Malmö FF U21
09/07/13 Malmö FF U21 2 - 1 Halmstad U21
Hacken U21
24/06/13 Helsingborgs U21 1 - 4 Häcken U21
02/07/13 Häcken U21 4 - 1 Öster U21
09/07/13 Mjällby U21 3 - 2 Häcken U21
Halmstads U21 w 11 spotkaniach strzelili 19 goli tracąc 13 co daje 2.9 gola na mecz, bilans (6-1-4).
Hacken U21 w 11 spotkaniach strzelili 28 goli tracąc 17 co daje 4.1 gola na mecz, bilans (6-2-3).
Liczę na powtórkę z zeszłego tygodnia i ostatnio szaloną formę gości którzy idą z każdym na wymianę ciosów.
✅92

Status
Zamknięty.