>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 17.12.2014 (środa)

Status
Zamknięty.
challenger 8,8K

challenger

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Neustadt (Hessen)/Germany
Tutaj podajemy typy
na środę - 17. Grudnia

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina:
22:00
Spotkanie:
Adelaide - Sydney
Typ:
over 2.5
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, zawsze sprawdź przez Podgląd posta czy wszystko w porządku, żeby uniknąć pomyłek.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

lukoen 19

lukoen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Hokej (NHL)
Godzina: 3:00
Spotkanie: Calgary Flames – NY Rangers
Typ: 1 (ML)
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Dzisiejszej nocy zostanie rozegranych aż 11 spotkań National Hockey League. Jest więc w czym wybierać. Ja obok przemyśleń dotyczących zabezpieczonych singli na Nashville Predators oraz Winnipeg Jets uderzam w Calgary Flames, które w przedostatnią noc słusznie skazałem na porażkę z wyżej notowanym Chicago Blackhawks. Mecz tamten jak przewidywałem był bardzo zacięty ale nie spodziewałem się aż tak dobrej postawy Płomeni, które jednak po najcięższym w sezonie road tripie wracają ze spuszczonymi głowami na własną tafle bez zdobyczy punktowej zaliczając łącznie już 5 meczów bez wygranej. Dziś na lodowisku Scotiabank Saddledome naprzeciw Flames staną Rangers a kluczem do przełamania i pokonania Strażników będzie niewątpliwie zatrzymanie Ricka Nash&#39;a (18/13). Jeśli ten warunek zostanie spełniony przynajmniej w większej mierze myślę, że Płomienie poradzą sobie z ekipą z NY, z którą na własnej tafli radzą sobie bardzo dobrze o czym świadczą 4 wygrane w ostatnich 5 pojedynkach.
⛔100

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
adigator +1 Punkty
kudel 791

kudel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: NBA
Godzina: 1:30
Spotkanie: Brooklyn Nets - Miami Heat
Typ: Miami -3,5
Kurs: 4,75
Analiza:
Dzisiejszy kurs na Miami bardzo mnie zaskoczyl. Wydawalo mi sie, ze kursy beda troche inne. Dlatego tez decyduje sie zagrac w strone Miami po ladnym kursie. Ostatnio kursy na te zespoly wygladaly podobnie a skonczylo sie wygrana Miami 12 pkt! Historia lubi sie powtarzac jak to mowia. Wiec sprobuje zagrac w ich strone. Jak wiemy Miami jest nieobliczalne. Potrafi rozegrac znakomite spotkanie jak i totalnie nieudane (przyklad z Chicago Bulls) Jednak na pewno dzisiaj beda chcieli zamazac ostatnia sroga porazke, a najlepsza dorga ku temu juz dzisiaj w nocy. Ostatnio Miami bardzo dobrze radzi sobie z Brooklynem(4 wygrane z rzedu). Po takim kursie biore w ciemno
✅375

andawe +9 Punkty
phantamisque +1 Punkty
zgwg11 +2 Punkty (Dziękóweczka. Zagrałem singla na Miami po kursie 3,50 więc też git :) handicapa sie bałem ale widze ze tez ladnie wszedl :D pozdro)
dango +1 Punkty
yebaka +2 Punkty (To Ci pykło w tym typie)
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Włochy ( Lega Pro 1A )
Spotkanie: A.C. Monza Brianza - S.E.F. Torres 1903
Typ: 1
Data: 17.12.2014
Godzina: 14.30
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam na 17 kolejkę ligową włoskiej Lega Pro 1A.
We włoskim mieście Monza liczącym ponad sto dwadzieścia tysięcy mieszkańców na Stadio Brianteo mogącym pomieścić ponad osiemnaście i pół tysiąca widzów odbędzie się mecz o ligowe punkty pomiędzy miejscowym Associazione Calcio Monza Brianza założonym w 1912 roku o barwach czerwono-białych a w gości z miasta Sassari liczącego ponad sto dwadzieścia pięć tysięcy mieszkańców przyjedzie drużyna założona w roku 1903 o barwach czerwono-niebieskich a mianowicie Società di Educazione Fisica Torres Calcio.
A.C. Monza Brianza rozegrała w tym sezonie ligowym 16 spotkań w których zdobyła 27 punktów po 8 zwycięstwach, 3 remisach oraz 5 porażkach i zajmuje obecnie 8 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 20-13.
S.E.F. Torres 1903 zdobyło 20 oczek w swoich 16 meczach rozegranych w tym sezonie ligowym po 5 zwycięstwach, 5 remisach oraz 6 porażkach co daje obecnie 13 pozycję w tabeli włoskiej Lega Pro 1A, bilans bramek 14-15.
Gospodarze zagrali w tym sezonie ligowym u siebie 8 razy zdobywając 14 oczek po 4 wygranych, 2 remisach oraz 2 porażkach, bilans bramek na swoim Stadio Brianteo 14-8.
Goście zdobyli 7 punktów w swoich 8 spotkaniach rozegranych w tym sezonie ligowym na wyjazdach po 1 zwycięstwie, 4 remisach oraz 3 przegranych, bilans bramkowy w delegacjach 6-9.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy, Associazione Calcio Monza Brianza gra w tym sezonie ligowym nieźle tak u siebie jak i na wyjazdach i wygrali bardzo wyraźnie oststnie ich starcie na swoim terenie a Società di Educazione Fisica Torres Calcio lepiej gra na swoim terenie lecz na wyjazdach już tak dobrze nie jest i moim zdaniem komplet 3 oczek zagrnie zespół A.C. Monza Brianza.
✅100

pawcio126 +1 Punkty (Bardzo przydatny i oczywiście na +.)
naimad424 112

naimad424

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dyscyplina: Piłka Nożna -Niemcy, Bundesliga
Godzina:
20:00
Spotkanie:
Borussia Dortmund - Wolfsburg
Typ: 2
Kurs:
4.20
Analiza:
4 na 6 typów trafione + 1mecz aktualnie trwa ;)
Pora na Bundesligę.
Borussia Dortmund w środowym meczu 16. kolejki Bundesligi zmierzy się u siebie z Wolfsburgiem. Wilki w tej rundzie mają już niemal zapewnione drugie miejsce, natomiast podopieczni Jürgena Kloppa zawodzą na całej linii.
Dla Wolfsburga dobrze wygląda też bilans ostatnich starć z Borussią. Co prawda poprzednia wizyta w Dortmundzie zakończyła się porażką 1:2, jednak była to jedyna przegrana poniesiona z tym rywalem w dwóch poprzednich sezonach. W trzech pozostałych meczach dwa razy górą były Wilki, w tym raz na wyjeździe.
Bilans łączny potyczek w Bundeslidze jest jednakże nieubłagany – BVB odniosła 18 zwycięstw, przy zaledwie ośmiu porażkach i ośmiu remisach.
W 35. starciu obu klubów udziału nie wezmą na pewno Sokratis Papastathopoulos, Henrich Mchitarian, Marco Reus i Dong-Won Ji (Dortmund) oraz Felipe i Patrick Ochs (Wolfsburg). Wszyscy są kontuzjowani.

Przewidywane składy:
Dortmund: Langerak - Piszczek, Subotić, Hummels, Schmelzer - Kehl - Błaszczykowski, Gündogan, S. Bender, Aubameyang - Immobile
Wolfsburg: Benaglio - S. Jung, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Guilavogui - Vieirinha, De Bruyne, Perisić - Olić

Pomogłem ? Podziękuj ! ????

⛔ 100

k-jarzyna +1 Punkty
stefan-padlo 84

stefan-padlo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Ligi Ang.
Godzina: 20:45
Spotkanie: Bournemouth - Liverpool
Typ: 1 drużyna awansuje
Kurs: 2.63
Analiza:
Zapraszam na mecz między rewelacją tego sezonu na zapleczu Premier League z Arturem Borucem na czele, a drużyną, która po dobrym poprzednim sezonie, w obecnym cieniuje. Obecnie trwają dzisiejsze ćwierćfinałowe mecze tego pucharu. Patrzę sobie na składy, a w nich faworyci z Premier League, wcale nie grają rezerwami. Owszem, jest paru zawodników, którzy rzadko grają w lidze, ale większość z nich to podstawowi gracze swoich klubów. Mimo to uważam, że jutro gospodarze utrą nosa faworyzowanym rywalom. Liczę tutaj na naszego rodaka, Artura Boruca. Król Artur zalicza obecny sezon do bardzo udanych, tamtejsi kibice go dosłownie kochają. Przypominają mi się czasy, kiedy to Boruc grał w Celtiku i również (a nawet i bardziej) był uwielbiany. Mecze z takimi drużynami jak Liverpool nie zdarzją się często i jestem przekonany, że nie tylko Artur będzie dwoił się i troił, ale zrobią to także jego koledzy z drużyny. Co do naszego golkipera... Menedżer Southampton, Ronald Koeman otwarcie powiedział, że Artur Boruc nie ma szans na grę w jego klubie. Dlatego uważam, że to ostatnie mecze Artura z wielkimi druzynami (na pewno nie ostatni, bo Bournemouth awansuje dalej). Bardzo bym chciał, aby Artur wrócił do Premier League (może w barwach obencego klubu?). Jak będzie - czas pokaże.
Wierzę, że gospodarze wyjdą zmotywowani na to spotkanie. Nie codziennie gra się z Liverpoolem. Piłkarze gości są lepsi technicznie itp. Jednak zawsze będę to powtarzał: walka, pasja i zaangażowanie wezmą górę. Nie tylko te trzy rzeczy, bo nie zapominajmy... gospodarze to nie są byle łomki i w piłkę również grać potrafią. Nie przez przypadek są na pierwszym miejscu w Championship!
⛔ 100

k-jarzyna 14

k-jarzyna

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ze Szczecina
Dyscyplina: Siatkówka - Korea Płd., Volleyball League
Godzina: 11:00
Spotkanie: KAL Jumbos - Hyundai Skywalkers
Typ: over 185.5 punktów
Kurs: 1.83
Analiza:
Jako, że jestem fanem koreańskiej siatkówki, postanowiłem, że dodam typ z tamtejszej ligi. Będzie to mecz drużyn, które grają na podobnym poziomie. Ogólnie uważam, że to gospodarze wygrają ten mecz, ale na pewno nie 3-0. Wystarczy, że goście urwą jeden set i w takim przypadku typ wejdzie na 99%. Bardzo możliwe, że spotkanie zakończy się wynikiem 3-2. Wtedy byłaby to wymarzona sytuacja.
W swojej hali &#39;&#39;Jumbosi&#39;&#39; grają bardzo równo. Na 7 meczów, wygrali 5. Natomiast goście na wyjazdach grają w kratkę. Na 7 spotkań, wygrali 3. Mimo to uważam, że w tym meczu gospodarze nie zwycięża 3-0.
Warto spojrzeć na statystyki. Bardzo rzadko zdarzało się, że w meczach między tymi druzynami spotkania kończyły się wynikami 3-0. Kiedy to &#39;&#39;Jumbosi&#39;&#39; występują w roli gospodarzy, takie sytuacje w ogóle nie mają miejsca.
✅83

stefan-padlo +1 Punkty
zgwg11 +2 Punkty (Dzięki. Zagrałem na lajfie powyżej 191,5 i też ładnie siadło)
vanguarde +5 Punkty
dark1976 152

dark1976

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zywiec
Dyscyplina: hokej NHL
Spotkanie: Arizona C. - Edmonton Oilers
Data: 17.12.2014
Godzina: 3.00
Bukmacher: unibet
Analiza:
Obie drużyny dół tabeli, obie zbierają cięgi od większości drużyn. Bilans gospodarzy w ostatnich 5 spotkaniach 5 porażek w tym jedna w doliczonym czasie, goście 4 porażki i 1 wygrana. Spodziewam się zaciętego pojedynku, z tym że Cojoty w dwóch meczach z &quot;Naftowymi&quot; w tym sezonie wygrali na wyjeździe 1:2 i 2:5 , trzeba to powtórzyć u siebie. Dość wyrównane osiągi czy to w zdobytych bramkach i strzałach na bramki a w straconych gospodarze aż 22 jeśli brać pod uwagę ostatnie spotkania. Co ciekawe gospodarze wygrali u siebie ostatnio 5.11 !! i to z innym zespołem z Kanady Toronto.
Generalnie mają patent żeby wygrać taki mecz, znalezienie jakiś punktów, poprawienie notowań u kibiców, możliwe właśnie z takimi dość równorzędnymi przeciwnikami jaki są obecni gości, jeśli takie meczę będą bez punktów , to nie ma sensu się bawić w grę w takiej poważnej lidze ;)
Może walka będzie , zaciętość też przy dobrej skuteczności gospodarzy dodatkowo myślałem o overze 5,5 , a goście sumarycznie w bramkach 65:104 spory bilans ujemny w bramkach...
⛔100

k-jarzyna +1 Punkty
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koniecpol
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bundesliga
Godzina: 20:00
Spotkanie: Hoffenheim - Leverkusen
Typ: BTS - TAK
Kurs: 1,5

vs.

Bardzo ciekawe spotkanie zapowiada nam się jutro &quot;na wsi&quot; gospodarze dobrze radzą sobie w obecnym sezonie i zajmują wysokie 7 miejsce z dorobkiem 23 pkt, tylko 1 pkt straty do 3 w tabeli Leverkusen który właśnie podejmują. Do rzeczy, kiedy widzę Hoffenheim od razu nasuwa mi się na myśl OBIE STRZELĄ, tym bardziej kiedy grają u siebie i przeciwnik to Bayer Leverkusen.
Hoffenheim na pewno zdobędzie chociaż jedną bramkę, patrząc na statystyki
w ostatnich 25 spotkaniach u siebie tylko w jednym spotkaniu nie zdobyli bramki. Podaje 25 spotkań bo tyle jest na livesports ostatnich spotkań przed własną publicznością Hoffenheim. Przeciwnik dosyć wymagający bo Bayer to czołówka Bundesligi i nie wierzę że nie zdobędą bramki w tym spotkaniu mając takich strzelców w drużynie jak: Kießling, Son,Calhanoglu czy będący w świetnej formie Bellarabi. Dla mnie jutrzejszy tym BTS w tym spotkaniu to bet dnia.

A 17

asystentt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elk
Dyscyplina: Koszykówka, USA, NBA
Godzina:
04:30
Spotkanie:
Sacramento King - Oklahoma City Thunder
Typ:Oklahoma -7,5
Kurs:
1.79
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Oklahoma na gazie i rzuca bardzo dużo. W 4/5 ostatnich meczy rzucała ponad 100, zaś Sacramento w dołku i ciężko idzie im zdobywanie punktów, ledwo dobijają do 90+/- H2H = 5 wygranych Oklahomy w tym 4 z przewagą większą niż 10 punktów, nie widzę możliwości aby Sacramento odblokowało się teraz i akurat z Oklahomą która się odbiła i będzie chciała utrzymać passe.
✅79

andawe +9 Punkty
stefan-padlo +1 Punkty
phantamisque +1 Punkty
screvek +1 Punkty
wal 32

wal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Indie: ISL-Play Offy-Polfinal
Godzina: 14:30
Spotkanie:
Goa-Atletico de Kolkata
Typ:
Goa
Kurs:
1.80
Bukmacher:
Bet365
Analiza:

W srode o godzinie 14:30 odbedzie sie rewanzowy mecz pomiedzy wyżej wymienionymi zespołami. W pierwszym meczu który odbył sie w niedziele padł wynik 0-0, ogladałem cały ten mecz i jak dla mnie lepiej prezetował sie zespół z Goa...mieli kilka okazji do zdobycia bramki, prezetowali lepszą piłkę, powinni wygrać pierwsze spotkanie, ale niestety jak sie nie strzela 100% sytuacji to wynik jest 0-0. Zespół z Goa gra całkiem dobrze u siebie i powinni wygrać te spotkanie. Ostatnie wyniki Goa u siebie to 3-0 z North East United, 3-0 z Kerala Blasters, 2-0 z Pune City, 0-0 z Mumbai City, 2-1 Delhi Dynamos. Jak widac całkiem dobrze radzą sobie na własnym stadionie. Wiadomo ze wszystko może sie zdarzyć ale ja stawiam na gospodarzy i mam nadzieję że sie nie zawiodę ;)
⛔100

assouncao 131

assouncao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Dyscyplina: Piłka Nożna - Puchar Ligi Angielskiej
Godzina: 20:45
Spotkanie: Bournemouth - Liverpool
Kurs: 3.60
Analiza:
W Ćwierćfinale Pucharu ligi &quot;The Reds&quot; pojadą na boisko rewelacji Championship - ekipy Bournemouth, w której na co dzień między słupkami stoi Artur Boruc.
Patrząc na ostatnie mecze obydwu zespołów, nie sposób zwrócić uwagi na fatalną dyspozycję Ekipy z miasta Beatlesów, którzy od 1 listopada we wszystkich rozgrywkach pokonali tylko słabiutkie lisy z Leicester i ligowego średniaka ze Stoke, po drodze odpadając z Ligi Mistrzów po serii bezbarwnych występów. Nie wiem gdzie tkwi kryzys ekipy Liverpoolu, ale nie wydaje mi się by przełamanie nastąpiło szybko. Przypomnijmy że goście jutrzejszego meczu w niedziele mierzyli się z ManUtd i sromotnie przegrali ten mecz, mimo wielkiej determinacji i kilku akcji bramkowych ostatecznie górą były Czerwone Diabły. Co do Bournemouth to drużyna ta jedzie równo, ostatni mecz przegrali pod koniec września, strzelają dużo bramek ( np. 8:0 z Birmingham czy ostatnio 5:3 z Cardiff) czego nie można powiedzieć o ich rywalach. Do tego w świetnej formie jest Boruc, który w kilka miesięcy stał się ulubieńcem kibiców.
Biorąc pod uwagę że Puchar Ligi jest mniej prestiżowy od Pucharu Anglii i zwykle jest dobrym polem bitwy dla słabszych drużyn, typuje jutro zwycięstwo gospodarzy, którzy na pewno nie odpuszczą niemrawym Liverpoolczykom - Efektowna ofensywna gra zwycięży nad bezbarwną i bezowocną kopaniną którą od początku tego sezonu preferuje zespół Brendana Rogersa na czelę z swym &quot;gwiazdorem&quot; Balottelim, którego śmiało można zaliczyć do największych błędów transferowych i Gerrardem, który po Mistrzostwach Świata sprawia wrażenie zawodnika wypalonego.
⛔100

stefan-padlo +1 Punkty
tomexxx 156

tomexxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina: 02:00
Spotkanie:Charlotte 49ers - College of Charleston Cougars
Typ: +8,5 goście
Kurs: 1.83
Bukmacher: Pinnacle
Analiza:
Witam. Dzisiaj będzie bez rzeczowej analizy. Oba zespoły w podobnej formie, gospodarze u siebie ostatnia grają dosyć średnio, goście na wyjazdach dosyć słabo, ale moim zdaniem nie tak słabo, że przegrać z duzym handicapem. Może to być mecz walki, typowo underowy, z małą ilością punktów. Nie zdziwiłbym się, jeśli będzie niespodzianka i wygrają goście, lecz bardziej realna jest porażka kilkoma punktami.
Pozdro
✅83

abaac +2 Punkty
deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
???? NBA
02:00
Memphis Grizzlies - Golden State Warriors
K. Thompson under 21,5
1.85 / betsson
Wojownicy dają zarabiać, więc w dalszym ciągu jedziemy z typami z ich spotkań. Dzisiaj pod lupę biorę Klaya Thompsona. Dzisiaj bardzo dużo może zależeć od dyspozycji tego gracza. W tym sezonie podpisał maksa i obok Curry&#39;ego jest najważniejszym graczem tej ekipy. Do pomocy mają Barnesa, który również rzuca bardzo ważne punkty i jest trzecim strzelcem drużyny. Barnes wystąpi w tym meczu z maską na twarzy, z powodu kontuzji nosa, który niedawno został złamany. I może was zaskoczę, ale właśnie dlatego gram dzisiaj under Klaya. Wiadomo, że Grizzlies to świetni obrońcy, którzy mają przede wszystkim Randolpha i Gasola pod koszem. Wiadomo, co dla Wojowników w tym meczu oznacza brak Boguta. Spotkania pomiędzy tymi drużynami są zazwyczaj underowe, a Wojownicy po tak kapitalnej serii muszą kiedyś zagrać słabiej. Tym bardziej, że przeciwnik chyba najtrudniejszy z możliwych. W Memphis niełatwo się wygrywa, a dobra dyspozycja Conleya, czy Lee może być kluczowa dla losów tego spotkania. Zawodnicy z Oakland są w trakcie bardzo trudnego road-tripu, który póki co jest dla nich bardzo udany. Jednakże ilość minut, które ostatnio grają goście i intensywność tych spotkań musi spowodować rotacje, bo gracze są najzwyczajniej w świecie przemęczeni. Klay z pewnością potrzebuje odpoczynku, bo bywały mecze, gdzie grał po 35-40 minut. Jestem ciekawy, czy Thompson udźwignie na barach to spotkanie. Obstawiam, że &quot;oczka&quot; tym razem nie rzuci.
⛔100

F 428

fudyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RTK
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja Puchar Ligi
Godzina: 21:00
Spotkanie: Arles - Guingamp
Typ: 2
Kurs: 2,20
Bukmacher: expekt
Analiza:
Mecz, w którym spotka sie drużyna zajmująca ostatnie miejsce w Ligue 2, ze zdobytymi ledwie 10 punktami na 17 kolejek( bilans bramkowy 13-28), z ekipą reprezentującą najwyższą klasę rozgrywkową, która po kiepskim starcie plasuje się na 13 lokacie z dorobkiem 21 oczek na 18 rozegranych spotkań(19-30).
Idąc w ten kurs zdecydowanie kieruję się formą drugoligowca, któremu napewno nie w głowie walka o puchary, tylko o ligowy byt. Jeśli maja się gdzieś wznosic na szczyt swoich umiejetności piłkarskich to napewno zrobią to w lidze, a nie w pucharze. Uważam tak, mimo przedostania się do 1/32 finału pucharu Francji( ostanie zwycięstwo po dogrywce z &quot;ogórkami&quot; z niższej ligi )
Z koleji goście, zdobywcy Pucharu Francji z ubiegłego sezonu, po słabym starcie notują passę 3 wygranych w lidze( w tym 1:0 z PSG) oraz dobre występy w LE, co zaowocowało awansem do dalszej fazy rozgrywek.
Sądząc po zeszłorocznym zaangażowaniu Guingamp w pucharze, istnieje duża szansa, że tym razem również będą chcieli pograc o wyższe cele.
Podsumowując. Nie wierzę w zespół Arles, nie będą tracic sił na puchar, muszą grac o utrzymanie w lidze, bo póki co im to nie wychodzi.
Natomiast Guingamp, które jest na fali, dobrze prezentuje się w LE, oraz wygrywa z PSG!! Może potraktowac te rozgrywki poważnie i wejśc w ten mecz na całego, grając o pełną pulę.
Jak dla mnie pewna wygrana gości.
Pozdrawiam!!
✅120

adamo7489 +6 Punkty
wertico 141

wertico

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 04:30
Spotkanie: Sacramento King - Oklahoma City Thunder
Typ: HT/FT Kings/Thunder
Kurs: 5.25
Analiza: Ciężko jest w jakikolwiek sposób uargumentować ten typ. Jedynie stawiane na nos. Napisałbym o przewidywanych składach, czy obecnej formie drużyn... ale to będziesz jednoznaczne ze stawianiem w roli absolutnego faworyta drużynę gości, wiec pytanie &quot;skąd zwyciestwo Kings do połowy?&quot;. Ogladalem kilka meczów Kinga w tym sezonie, i czesto świetnie wchodzą w spotkanie. Po przerwie drużyna całkowicie siada, zaczynają się niedokładności, chaotycznie grane akcje, szukanie trudniejszych rozwiązań akcji. Drużyna OKC po powrocie po kontuzji Westbrooka i Duranta, zaczyna gonić czołówkę i leje każdego następnego rywala... dzisiaj pewnie scenariusz będzie podobny, ale dopiero po przerwie ;)
⛔100

fymlymymlym89 18

fymlymymlym89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Dyscyplina: Piłka Nożna - Francja, Puchar Ligi
Godzina: 21:00
Spotkanie: AC Ajaccio - Paris Saint-Germain
Typ: 1 połowa/typ 2
Kurs: 1,80
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Witam. To Mój 1 typ na forum mam nadzieję, że trafny i pomogę bardzo w dalszej zabawie. Dlaczego taki typ ? Chyba większość miłośników piłki nożnej zna PSG. Paryżanie raczej nie będą mieli problemów z 2 ligowym AC Ajaccio który zajmuje 12 miejsce w Tabeli i dość średnia strzelonych bramek 16/16. Laurent Blanc nie powinien zlekceważyć 2 ligowca i mam nadzieje, że wystawi dość mocny skład. To tyle z Mojej strony 1 analiza przy następnych postaram się lepiej. Powodzenia
⛔100

robaaak 387

robaaak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dyscyplina: Piłka nożna - Holandia puchar
Spotkanie: FC Groningen - Volendam
Typ: 1 HA -2
Kurs: 3.20
Godzina: 19:30
Bukmacher: bet365
Analiza:

Nie lubię krajowych pucharów ale tu wydaje się być interesujący kąsek.
Dla takich drużyn jak Groningen krajowy puchar jest jedyną szansą na ewentualny występ w pucharach europejskich. W bitwie o lokaty w lidze dające europejskie puchary z wielką trójką nie mają szans. Dlatego też myślę, że gospodarze nie potraktują dzisiejszego meczu ulgowo, a jak podejdą poważnie to mogą rozbić Volendam w pył. Pozycja beniaminka Dodrechtu w tabeli pokazuje jaka różnica jakości jest między dwoma klasami rozgrywek w Holandii. Volendam do tego ma aktualnie kiepską passę, zwłaszcza na wyjazdach. Cztery bramki dostali od Emmen, cztery od VVV Venlo, to czemu dzisiaj nie mieliby dostać tyle samo od drużyny grającej klasę wyżej? Sami raczej nie trafią, tym bardziej że Groningen u siebie traci malutko. Zaledwie 5 bramek w 8 domowych spotkaniach.
Groningen u siebie ogolił Ajax 2:0 i nie dał się ograć PSV. Generalnie u siebie w tym sezonie jeszcze nie przegrali. Ta seria nie przerwie się dzisiaj. Do gry wraca Hoesen, po długiej przerwie za czerwień. Powinien posiać trochę zamętu w obronie gości.
✅220

tomoza +1 Punkty
krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 1.Bundesliga
Spotkanie: Borussia Mönchengladbach - Werder Bremen
Typ: X
Kurs: 4.75
Analiza:
Na Borussia-Park w Mönchengladbach zajmująca aktualnie 4.miejsce Borussia podejmie Werder Brema, który po wczorajszym zwycięstwie VfB Stuttgart spadł na ostatnie miejsce w ligowej tabeli. Faworytem tego spotkania są gospodarze, ja jednak przypomnę, że ostatnio ekipa Luciena Favre miała gorszy okres w swojej grze, co prawda wygrała i z Herthą (3-2) z FC Zurych (3-0) a w miniony weekend zremisowała z Bayerem Leverkusen (1-1) to jednak wcześniej w 4 meczach o stawkę 3 razy przegrali i raz zremisowali. Nie należy więc lekceważyć zespołu Werderu, który ostatnio często punktował - z 6 ostatnich meczów ligowych wygrali 3, raz zremisowali i 2 razy przegrali. Ponadto zobaczmy, że w ostatnich kolejkach zespołu z dołu tabeli (strefy spadkowej) coraz częściej zdobywają punkty i kto wie czy dziś nie będzie podobnie i Werder nie sprawi jakiejś niespodzianki.
O zwycięstwo może być ciężko ale myślę, że remis jest już w zasięgu zespołu z Bremy. W tym sezonie Borussia zanotowała już 6 remisów, natomiast Werder ma ich na koncie 5. Do najlepszych w tej statystyce im nieco brakuje - Mainz 9 remisów a Freiburg 8 ale jest to wynik i tak dobry.
Warto również zwrócić uwagę na wyniki z ostatnich sezonów:
15.02.14 BUN Bremen Moenchengladbach 1 : 1 ✅
31.08.13 BUN Moenchengladbach Bremen 4 : 1 ⛔
09.03.13 BUN Moenchengladbach Bremen 1 : 1 ✅
20.10.12 BUN Bremen Moenchengladbach 4 : 0 ⛔
10.04.12 BUN Bremen Moenchengladbach 2 : 2 ✅
19.11.11 BUN Moenchengladbach Bremen 5 : 0 ⛔
12.03.11 BUN Bremen Moenchengladbach 1 : 1 ✅
23.10.10 BUN Moenchengladbach Bremen 1 : 4 ⛔
30.01.10 BUN Moenchengladbach Bremen 4 : 3 ⛔
23.08.09 BUN Bremen Moenchengladbach 3 : 0 ⛔
14.02.09 BUN Bremen Moenchengladbach 1 : 1 ✅
30.08.08 BUN Moenchengladbach Bremen 3 : 2 ⛔
25.02.07 BUN Moenchengladbach Bremen 2 : 2 ✅
30.09.06 BUN Bremen Moenchengladbach 3 : 0 ⛔
Jak widzimy w ostatnich sezonach zwykle jeden remis miał miejsce w starciach między tymi ekipami. Wyjątkiem był sezonie 2009/10 kiedy to w obu meczach triumfowali gospodarze.
W dniu dzisiejszym w ekipie gospodarzy nie zagra Stranzl (11/0) co jest na pewno sporą stratą dla Borussii, dość powiedzieć, że średnia not w Kickerze tego gracza to 2,73 i jest to najlepszy wynik w tej ekipie. W Werderze natomiast poza kadrą są: , Busch (7/1), Prödl (11/2), Aycicek (5/1), Elia (9/0), Obraniak (2/0), di Santo (11/6) i Petersen (7/0). Jak widzimy lista w Werderze jest długa ale w większości to piłkarze, których trener Viktor Skripnik nie ma do dyspozycji od pewnego czasu. Mimo tych osłabień uważam, że Werder stać na sprawienie niespodzianki jaką niewątpliwie byłby w tym meczu remis.
⛔100

yuura 262

yuura

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, Bundesliga
Spotkanie: Paderborn - Schalke 04
Typ: DNB 2
Kurs: 1.80
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jak już powszechnie wiadomo Serie A to mój konik, jednakże dziś nie mamy rozgrywek prosto z Włoch, więc spróbuję zagrać coś innego. W ostatnich dniach również miałem na oku kilka fajnych opcji, jednakże zrezygnowałem z nich, bowiem nie ma sensu grać niektórych typów na siłę, choć kilka z nich weszło. Do rzeczy... Przed sobą ekipą Di Matteo dwa spotkania, w których warto by było zdobyć przynajmniej 4 punkty. Liga Mistrzów już się w tym roku zakończyła, a do przerwy świątecznej tylko jeden, najbliższy, weekend. Zatem nie zdziwię się jeżeli obie drużyny podejdą do tego spotkania na prawdę poważnie. Spojrzałem więc na skróty spotkań zarówno gospodarzy jak i gości ... co mogę powiedzieć? Na pewno przyjezdni prezentują się na prawdę nieźle. Porażka tydzień temu z Koln to wypadek przy pracy, choć trzeba przyznać że drużyna którą bardzo dobrze wspomina Podolski, zagrała kilka fajnych akcji. Wyrażenie &quot;wypadek przy pracy&quot; często pojawia się w naszych analizach, ale w tym spotkaniu wystarczy spojrzeć na statystyki, które są bezlitosne: 15 do 6 w sytuacjach bramkowych i 9 do 3 w strzałach (z czego 1 z rzutu karnego dla Koln). Idąc jeszcze trochę wstecz mamy wygrany mecz z Mariborem oraz pogrom ze Stuttgartem. Dzisiejsi gospodarze natomiast ze Freiburgiem zremisowali nie do końca zasłużenie, bowiem ten mecz mogli spokojnie wygrać ... ale mawia się często &quot;oliwa sprawiedliwa&quot; i spotkanie które powinni przegrać, zremisowali. Ofiarą w tym wypadku była ekipa Wolfsburgu. Dla potwierdzenia moich słów polecam obejrzeć ten materiał: http://footyroom.com/vfl-wolfsburg-1-1-paderborn-2014-12/. Kurs na spotkania Schalke byłby zdecydowanie niższy gdyby na spotkania Bundesligi byli dostępni tacy gracze jak Draxler czy Boateng, niestety na razie włoski szkoleniowiec musi sobie radzić bez nich. Wydaje mi się, że wszystkie ważne fakty zawarłem w mojej analizie, także życzę miłego dnia &amp; oczywiście zapraszam do wątku (link poniżej)!
✅80

Status
Zamknięty.